Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriavimas

pasirodo ir viduriavimas gali roditi kazkokiu zenklus g.gif pvz artejanti gimdyma g.gif
Atsakyti
o geras... as jau cia sau liga bandziau nustatinet wink.gif o cia ne man vienai taip buna pasirodo... o man idomu ar neisviduriuojama visokiu vitaminu ir t.t. g.gif nu taip turetu buti bet gal papildomai ta diena nereik gerti ju...
Atsakyti
Nu bet aš tai tiksliai kokią ligą sau tuoj prilipdysiu,nes viduriuoju tikrai ne pirmą savaitę.Anksčiau tai paviduriuodavau,paskui vėl normaliai viskas... O dabar ištisai.blink.gif Nu ne vandenėlis bėga,ale.... Ir dar kas man yra keisčiausia,kad visas tas š.. JUODOS spalvos blink.gif O ryžius valgau dažnai,vos ne kasdien,bet kad jie man nelabai ką gelbėja.
O aš nėštumo pradžioje taip bijojau,kad kas bus,kai užkietės viduriai... Tokios problemos nė dienelės per visą nėštumą kolkas neturėjau. Panašu,kad ir neturėsiu.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 12, 14:50)
Nu bet aš tai tiksliai kokią ligą sau tuoj prilipdysiu,nes viduriuoju tikrai ne pirmą savaitę.Anksčiau tai paviduriuodavau,paskui vėl normaliai viskas... O dabar ištisai.blink.gif Nu ne vandenėlis bėga,ale.... Ir dar kas man yra keisčiausia,kad visas tas š.. JUODOS spalvos blink.gif O ryžius valgau dažnai,vos ne kasdien,bet kad jie man nelabai ką gelbėja.
O aš nėštumo pradžioje taip bijojau,kad kas bus,kai užkietės viduriai... Tokios problemos nė dienelės per visą nėštumą kolkas neturėjau. Panašu,kad ir neturėsiu.

del tamsaus kakucio esu girdejusi kad buna nuo negeru vaistu o gal tau kasnors netinka is vitaminu g.gif
man kakutis buvo toks kai geriau pirma men materna o jos pasirodo buvo galiojimas prie pabaigos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 04 12, 16:40)
del tamsaus kakucio esu girdejusi kad buna nuo negeru vaistu o gal tau kasnors netinka is vitaminu g.gif
man kakutis buvo toks kai geriau pirma men materna o jos pasirodo buvo galiojimas prie pabaigos doh.gif
Nu geras g.gif Šiaip neatkreipiau dėmesio nuo kada man tie juodi prasidėjo,bet gal nuo geležies g.gif Nes kaip tik panašiu laiku kaip pradėjau gerti Tardyferon geležies tabletes tai ir prasidėjo ta keista spalva. Bet tai kaip čia gaunas.. Kad gali būti kad man tos tabletės netinka? Negerti jų? Nu bet mano hemoglobinas žiauriai žemas... Anksčiau gėriau kitokią geležį,bet nuo anos pykino,o nuo Tardyferon - ne... unsure.gif
Atsakyti
Galiu nuraminti...ismatu spalva tikrai buna juoda nuo gelezies preparatu. As dar kai nesilaukiau gėriau gelezi, ir ismatos buvo juodos. ax.gif Tik aisku turi pasisakyti savo gydytojai. O man keista, kad besilaukdama geri tabletes...juk nesciajai labiau tinka skysto pavidalo gelezies preparatai...jie daug lengviau ir greiciau pasisavinami ir ne taip eda dantis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soul... @ 2006 04 13, 18:13)
Galiu nuraminti...ismatu spalva tikrai buna juoda nuo gelezies preparatu. As dar kai nesilaukiau gėriau gelezi, ir ismatos buvo juodos.  ax.gif Tik aisku turi pasisakyti savo gydytojai. O man keista, kad besilaukdama geri tabletes...juk nesciajai labiau tinka skysto pavidalo gelezies preparatai...jie daug lengviau ir greiciau pasisavinami ir ne taip eda dantis.  smile.gif
Pati įsitikinau,kad nuo geležies.Šiandien padariau eksperimentą.Neišgėriau tabletės ir dingo ta juoda spalva.Keisčiausia yra tai,kad anksčiau gėriau geležies kitas tabletes,tai nuo jų taip nebūdavo.Bet pykindavo.O dabar gyd.skyrė šias.. O apie skystą geležį nieko nesakė g.gif
O ką geležis gadina dantis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 13, 22:35)
Pati įsitikinau,kad nuo geležies.Šiandien padariau eksperimentą.Neišgėriau tabletės ir dingo ta juoda spalva.Keisčiausia yra tai,kad anksčiau gėriau geležies kitas tabletes,tai nuo jų taip nebūdavo.Bet pykindavo.O dabar gyd.skyrė šias.. O apie skystą geležį nieko nesakė g.gif
O ką geležis gadina dantis? g.gif

kada tau pas gyd g.gif gal kai nueisi paklausk apie kitus vitaminus nestuke.gif
Atsakyti
Man dar negreit.. 26 dieną... bet būtinai paklausiu.
Ir pirksiu kmynų arbatos,gal bent tai padės nors kiek nuo viduriavimo unsure.gif
Atsakyti
man kmynu arbata thumbup.gif tikrai padejo nestuke.gif
Atsakyti
Man irgi tenka susidurti su sita problemele, ir viduriavimo priezastiss tikrai gelezies tabletes. Bandysiu jas pakeisti liaudiskais metodais smile.gif Jei tyrimai veliau bus blogi, teks kankintis, bet labai jau nesmagu, kai einant kur nors mieste sumarmaliuoja pilvukas ir norisi ant puodo verysad.gif O ir siaip lakstyti i tualeta tenka daznai, o nuo viduriavimo visada toks silpnumas jauciasi schmoll.gif Pabandysiu ir jusu patarima, kmynu arbatele...
Atsakyti
ziuriu ne as viena tokia esu ax.gif

mums viskas buvo gerai iki mazdaug 30-31 savaiteles, o poto prasidejo lengvas viduriavimas. na ne viduriavimas vandeniu, bet tokie laisvi kakuciai blush2.gif . dazniausiai ryte, vos pradejus valgyti pusrycius tenka lekti i tualeta doh.gif

QUOTE(iiinga @ 2006 03 30, 10:19)
labas ,
Viduriavimo problema esu patyrusi ir ji tesiasi ligi siol. Man sustabdo ryžiai, o vandens ir skysciu gerimas tik dar daugiau skatina viduriavima, tad jeigu vaisiui vandenu užtenka, tai kam per daug skysčių vartoji?

mum gydytoja liepe gerti min 2 litrus vandens, nes slapime vis kokiu nors negerieciu randa, tai kad issivalytu pusle ir inkstai gerti vandenuko liepe daugiau doh.gif

QUOTE(indrutee @ 2006 04 04, 18:25)
pasirodo ir viduriavimas gali roditi kazkokiu zenklus  g.gif  pvz artejanti gimdyma g.gif

nestuke.gif pamokelej dave atsviestos info ir ten parasyta jog artejant gimdymui gali lengvai paliuoseti viduriukai unsure.gif . na as noriu susitikti su mazium kuo greiciau, bet dar ne taip greitai, lai dar pagyvena pas mane rolleyes.gif

bus matyt ar tai artejancio gimdymo pranasas cool.gif rolleyes.gif

QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 12, 13:50)

kakutis juodas nuo gelezies, nesigasdink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarota Egle: 17 birželio 2006 - 18:46