ziuriu ne as viena tokia esu
mums viskas buvo gerai iki mazdaug 30-31 savaiteles, o poto prasidejo lengvas viduriavimas. na ne viduriavimas vandeniu, bet tokie laisvi kakuciai

. dazniausiai ryte, vos pradejus valgyti pusrycius tenka lekti i tualeta
QUOTE(iiinga @ 2006 03 30, 10:19)
labas ,
Viduriavimo problema esu patyrusi ir ji tesiasi ligi siol. Man sustabdo ryžiai, o vandens ir skysciu gerimas tik dar daugiau skatina viduriavima, tad jeigu vaisiui vandenu užtenka, tai kam per daug skysčių vartoji?
mum gydytoja liepe gerti min 2 litrus vandens, nes slapime vis kokiu nors negerieciu randa, tai kad issivalytu pusle ir inkstai gerti vandenuko liepe daugiau
QUOTE(indrutee @ 2006 04 04, 18:25)
pasirodo ir viduriavimas gali roditi kazkokiu zenklus

pvz artejanti gimdyma

pamokelej dave atsviestos info ir ten parasyta jog artejant gimdymui gali lengvai paliuoseti viduriukai

. na as noriu susitikti su mazium kuo greiciau, bet dar ne taip greitai, lai dar pagyvena pas mane
bus matyt ar tai artejancio gimdymo pranasas
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 04 12, 13:50)
Nu bet aš tai tiksliai kokią ligą sau tuoj prilipdysiu,nes viduriuoju tikrai ne pirmą savaitę.Anksčiau tai paviduriuodavau,paskui vėl normaliai viskas... O dabar ištisai.

Nu ne vandenėlis bėga,ale.... Ir dar kas man yra keisčiausia,kad visas tas š.. JUODOS spalvos

O ryžius valgau dažnai,vos ne kasdien,bet kad jie man nelabai ką gelbėja.
O aš nėštumo pradžioje taip bijojau,kad kas bus,kai užkietės viduriai... Tokios problemos nė dienelės per visą nėštumą kolkas neturėjau. Panašu,kad ir neturėsiu.
kakutis juodas nuo gelezies, nesigasdink