Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriavimas

Reikia ir man jau susitvarkyti vidurius. Nes taip tai viena karta iseidavau skystokai ir viskas. O va siandien jau lakstau ir labai nemalonu pilvelyje. Isgeriau kmynu arbata ka tik. Magni butinai turiu gerti, nes kitaip baisiai meslungis traukia. Nuo meslungio ir gimdos spazmu geriausia magni gerti vakare, bet nuo to labai paleidzia... O viena karta geriau magni dalimis po truputi valgio metu, tai buvo beveik uzkieteje viduriai. Vadinasi, reiks vel taip daryti, nes tiue viduriavimai jau uzkniso unsure.gif
Atsakyti
O jeigu viduriavimas ne nuo vitaminų, o nuo kokio nors "netokio" maisto? Kmynai irgi tinka? Aš tai galvoju kad silkės ne kokios užvalgiau... Nes ir vyrui mano tas pats... ax.gif Tik bijau kad leliui nepakenktų...
Atsakyti
pabandykit gerti smecta, kiek zinau, ji tinka ir kudikiams, tai neturetu buti kenksminga mirksiukas.gif
bet jei gausiai ir ilgiau nei pora dienu viduriuojate, nedelsiant kreipkites i gydytoja, gal pasigavote kokia bacila g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitai.v. @ 2007 11 08, 10:05)
pabandykit gerti smecta, kiek zinau, ji tinka ir kudikiams, tai neturetu buti kenksminga  mirksiukas.gif
bet jei gausiai ir ilgiau nei pora dienu viduriuojate, nedelsiant kreipkites i gydytoja, gal pasigavote kokia bacila  g.gif

Aš tai reguliariai viduriuoju net ne nėšcia būdama. Visus tyrimus padarė, nieko nerado. Bet jei nevartoju pieno produktu, būna geriau(išskyrus kietą sūrį, tą galima ir reikia valgyt). Dabar nors ir laukiuosi, bet gydytoja sakė, kad galiu ramiai imodium gert, jei nekasdien...
Atsakyti
man nuo magnio vidurius paleido,
beje smekta,lineksas tai labai geri vaistai nuo viduriavimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colka: 18 lapkričio 2008 - 20:47
gerosios bakteriojos sutvarko zarnyna
Atsakyti
mane vis kankino vidurių užkietėjimas, jį gydžiau slyvų sultim. Tai va po paskutinio gydymo kažkaip kaip pradėjau viduriuoti. Į tualetą einu vieną kartą į dieną ir viduriuoju. Be to labai pradėjo kankint vidurių pūtimas kaip užeina tai nors sienom lipk. Galvoju, kad pergėriau aš tų slyvų sulčių, pakenkiau žarnynui. Bet manau, kad vis tiek geriau nei vidurių užkietėjimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 01 27, 10:19)
mane vis kankino vidurių užkietėjimas, jį gydžiau slyvų sultim. Tai va po paskutinio gydymo kažkaip kaip pradėjau viduriuoti. Į tualetą einu vieną kartą į dieną ir viduriuoju. Be to labai pradėjo kankint vidurių pūtimas kaip užeina tai nors sienom lipk. Galvoju, kad pergėriau aš tų slyvų sulčių, pakenkiau žarnynui. Bet manau, kad vis tiek geriau nei vidurių užkietėjimas. g.gif

tai tu per daug atlaisvinai vidurius, ir isejo visos gerosios balterijos. butinai pagerk Linex ar kazko pan, kad atstatytum savo zarnyno gerasias bakterijas, susitvarkys viskas manau ilgam laikui thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,turiu problemele,man nera viduriu uzketejimo,atvirksciai viduriavymas,bet negaliu nei pasitustint normaliai nei pasislapint,nes vaikas uzspaudzia ir iseinamaja anga ir slapimtakius.Kai einu slapintis,tai slapinuosi lb ilgai nes letai lasa kadangi vaikas viska uzspaudes yra,o pasitustint tai isvis apie 35min sedziu ir beveik nieko...nzn jai padarisiu ta microlax klizmute gal pades??????Gal kam yra taip buve,ka daret tokiu atveju?????Man jau paskutines nestumo dieneles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina 1984: 18 kovo 2009 - 20:41
4u.gif
Žinok, man buvo nevisai taip: syiu normaliai dariau, bet iki gimdimo visą sav negalėjau į tūliką stambesnio reikalo atlikt doh.gif tai GN darė klizmą, po to tūlike sedėjau gal 30min, ir tai neviskas išsivalė, todėl pagimdžius 4 dienas vos ne su ašarom sedėjau WC kad viskas išeitų doh.gif
Šiaip gali manau pasidaryt klizmutę. Šiaip aš tikrai daryčiau, nes dabar gailiuosi kad namie neišsivaliau organizmo ir po to kankinausi doh.gif
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 03 18, 20:38)
Sveiki,turiu problemele,man nera viduriu uzketejimo,atvirksciai viduriavymas,bet negaliu nei pasitustint normaliai nei pasislapint,nes vaikas uzspaudzia ir iseinamaja anga ir slapimtakius.Kai einu slapintis,tai slapinuosi lb ilgai nes letai lasa kadangi vaikas viska uzspaudes yra,o pasitustint tai isvis apie 35min sedziu ir beveik nieko...nzn jai padarisiu ta microlax klizmute gal pades??????Gal kam yra taip buve,ka daret tokiu atveju?????Man jau paskutines nestumo dieneles 4u.gif

o gal geriau i ligonine nuvaziuoti ir pasidaryti ta tarybine klizma.. vanduo, manau, geriausiai isvalystu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-vita @ 2009 03 19, 09:17)
o gal geriau i ligonine nuvaziuoti ir pasidaryti ta tarybine klizma.. vanduo, manau, geriausiai isvalystu...  g.gif

na pas mane yra ta beda,kad placenta labai zemai,todel vaikas ir uzspaudzia iseinamaja anga,as jau pradedu abejot ar man net tas microlax padetu..gal tik pradetu pusti pilva... doh.gif
Atsakyti