Faktas, kad kakutis juodas nuo gelezies! Ypac kai pradejau gerti gelezies tabletes, kakis ne tik juodas buvo, bet ir ziauriai uzkietejo viduriai. Dabar geriu skysta gelezies preaparata, tai nebeliko viduriu uzkietejimo, taip lengvai tustinuosi! Ir kas svarbiausia irgi visada po pusryciu!
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 18, 12:17)
Faktas, kad kakutis juodas nuo gelezies! Ypac kai pradejau gerti gelezies tabletes, kakis ne tik juodas buvo, bet ir ziauriai uzkietejo viduriai. Dabar geriu skysta gelezies preaparata, tai nebeliko viduriu uzkietejimo, taip lengvai tustinuosi! Ir kas svarbiausia irgi visada po pusryciu!
esu kazka ir as girdejus

QUOTE(Skarota Egle @ 2006 06 17, 19:44)
ziuriu ne as viena tokia esu
mums viskas buvo gerai iki mazdaug 30-31 savaiteles, o poto prasidejo lengvas viduriavimas. na ne viduriavimas vandeniu, bet tokie laisvi kakuciai
. dazniausiai ryte, vos pradejus valgyti pusrycius tenka lekti i tualeta

mums viskas buvo gerai iki mazdaug 30-31 savaiteles, o poto prasidejo lengvas viduriavimas. na ne viduriavimas vandeniu, bet tokie laisvi kakuciai

Man lygiai taip pat....

buvau jau išsigandus kad gimdymas artėja, bet kaip dabar suprantu nebutinai....

Aš baisiai viduriuoju nuo magnio
Nėštumo pradžioj niekaip negalėjau suprasti, kas čia darosi
gėriau magnio diasporalį dėl maudimo pilvo apačioj, ir kuo toliau, tuo labiau tie viduriai vandenėjo
spjovusi nutraukiau ir viskas susitvarkė per kelias dienas
dabar dėl gimdos susitraukimų gydytoja vėl pasiūlė magnio pagerti - pradėjau gerti ir vėl tas pats, ilgiau negėriau, nutraukiau

dabar dėl gimdos susitraukimų gydytoja vėl pasiūlė magnio pagerti - pradėjau gerti ir vėl tas pats, ilgiau negėriau, nutraukiau

QUOTE(femme @ 2006 10 18, 07:00)
Aš baisiai viduriuoju nuo magnio
gėriau magnio diasporalį dėl maudimo pilvo apačioj, ir kuo toliau, tuo labiau tie viduriai vandenėjo
spjovusi nutraukiau ir viskas susitvarkė per kelias dienas

Va dabar ir as supratau kodel as viduriuoju, kaip jau rasiau pradzioj viduriavau nes kaip dabar supratau geriau diasporal, veliau viskas buvo ok nes nebevartojau, o dabar vel pradejau vartoti magni ir vel viduriavimas kartojasi.

QUOTE(Julija1 @ 2006 10 18, 16:16)
Va dabar ir as supratau kodel as viduriuoju, kaip jau rasiau pradzioj viduriavau nes kaip dabar supratau geriau diasporal, veliau viskas buvo ok nes nebevartojau, o dabar vel pradejau vartoti magni ir vel viduriavimas kartojasi.
jai ne tu femme, jauciu nebuciau net pagalvojusi kad del magnio diasporal.

nu va

tas pasitaikantis pašalinis poveikis - viduriavimas - yra net informaciniuose lapeliuose įvairių magnio preparatų įrašytas

nuo viduriavimo nestukems
galima gerti smecta. man ji labai padejo

Kaip gerai, kad radau šitą temą, nes tikrai nežinojau ką daryt su savo viduriavimu
.. aš kaip tik geriu nemažas dozes magnio ir mamavit vitaminus.. tai matyt teks nustoti ir tuos ir tuos gerti kuriam laikui 
tiesa, gal žinot, o laukiant kol susitvarkys viduriukai, reiktų susilaikyt nuo normalaus maisto ir pereit prie džiuvėsių?

tiesa, gal žinot, o laukiant kol susitvarkys viduriukai, reiktų susilaikyt nuo normalaus maisto ir pereit prie džiuvėsių?

man kartais irgi buna laisvi viduriai,bet tai tik kartais,
as del to kazkodel nepergyvenu,visko buna visko reikia,o skysciu geriau tik kiek noriu ir kada noriu
,nes niekados nemegau gert tiek kiek reikia,tik tik kiek noredavau gerdavau
man su visokiais negalavimais padeda susitverkyt ciobreliu zoles arbata,ji gerina virskinima.

as del to kazkodel nepergyvenu,visko buna visko reikia,o skysciu geriau tik kiek noriu ir kada noriu

man su visokiais negalavimais padeda susitverkyt ciobreliu zoles arbata,ji gerina virskinima.
QUOTE(Dalytė @ 2007 01 30, 16:02)
As irgi Smecta naudojau

O nuo Magnesium Diasporal gine sake,kad kitoms viduriai palaisveja