Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriavimas

Faktas, kad kakutis juodas nuo gelezies! Ypac kai pradejau gerti gelezies tabletes, kakis ne tik juodas buvo, bet ir ziauriai uzkietejo viduriai. Dabar geriu skysta gelezies preaparata, tai nebeliko viduriu uzkietejimo, taip lengvai tustinuosi! Ir kas svarbiausia irgi visada po pusryciu!
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 18, 12:17)
Faktas, kad kakutis juodas nuo gelezies! Ypac kai pradejau gerti gelezies tabletes, kakis ne tik juodas buvo, bet ir ziauriai uzkietejo viduriai. Dabar geriu skysta gelezies preaparata, tai nebeliko viduriu uzkietejimo, taip lengvai tustinuosi! Ir kas svarbiausia irgi visada po pusryciu!

esu kazka ir as girdejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarota Egle @ 2006 06 17, 19:44)
ziuriu ne as viena tokia esu  ax.gif
mums viskas buvo gerai iki mazdaug 30-31 savaiteles, o poto prasidejo lengvas viduriavimas. na ne viduriavimas vandeniu, bet tokie laisvi kakuciai  blush2.gif . dazniausiai ryte, vos pradejus valgyti pusrycius tenka lekti i tualeta  doh.gif

Man lygiai taip pat.... blush2.gif Jau trečia diena per pusryčius lekiu į tuliką, nors visą nestuke.gif viduriai buvo užkietėję.... blush2.gif
buvau jau išsigandus kad gimdymas artėja, bet kaip dabar suprantu nebutinai.... biggrin.gif
Atsakyti
g.gif man jau senai sis klausimas iskilo, viduriuodavau pradzioje nestumo kiekviena ryta, tik spedavau atsikelti is lovos ir tuojpat begdavu i wc, maniau kad viskas susitvarke nes pora menesiu viskas buvo ok, taciau dabar 27 nestumo savaitej viduriavimas kartojasi, tikrai nesuprantu kas tai? idomiausia tai kad vos pramerkus akis reikai pulti i wc g.gif net papusryciauti nespeju...
Atsakyti
Aš baisiai viduriuoju nuo magnio blush2.gif
Nėštumo pradžioj niekaip negalėjau suprasti, kas čia darosi blink.gif gėriau magnio diasporalį dėl maudimo pilvo apačioj, ir kuo toliau, tuo labiau tie viduriai vandenėjo doh.gif spjovusi nutraukiau ir viskas susitvarkė per kelias dienas bigsmile.gif
dabar dėl gimdos susitraukimų gydytoja vėl pasiūlė magnio pagerti - pradėjau gerti ir vėl tas pats, ilgiau negėriau, nutraukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 10 18, 07:00)
Aš baisiai viduriuoju nuo magnio blush2.gif
Nėštumo pradžioj niekaip negalėjau suprasti, kas čia darosi blink.gif  gėriau magnio diasporalį dėl maudimo pilvo apačioj, ir kuo toliau, tuo labiau tie viduriai vandenėjo doh.gif spjovusi nutraukiau ir viskas susitvarkė per kelias dienas bigsmile.gif
dabar dėl gimdos susitraukimų gydytoja vėl pasiūlė magnio pagerti - pradėjau gerti ir vėl tas pats, ilgiau negėriau, nutraukiau doh.gif

Va dabar ir as supratau kodel as viduriuoju, kaip jau rasiau pradzioj viduriavau nes kaip dabar supratau geriau diasporal, veliau viskas buvo ok nes nebevartojau, o dabar vel pradejau vartoti magni ir vel viduriavimas kartojasi. g.gif jai ne tu femme, jauciu nebuciau net pagalvojusi kad del magnio diasporal.
Atsakyti
QUOTE(Julija1 @ 2006 10 18, 16:16)
Va dabar ir as supratau kodel as viduriuoju, kaip jau rasiau pradzioj viduriavau nes kaip dabar supratau geriau diasporal, veliau viskas buvo ok nes nebevartojau, o dabar vel pradejau  vartoti magni ir vel viduriavimas kartojasi.  g.gif jai ne tu femme, jauciu nebuciau net pagalvojusi kad del magnio diasporal.

nu va drinks_cheers.gif džiaugiuosi kad padėjau rasti priežastį mirksiukas.gif
tas pasitaikantis pašalinis poveikis - viduriavimas - yra net informaciniuose lapeliuose įvairių magnio preparatų įrašytas doh.gif ir ne tik nuo diasporalio man toks efektas buvo, bet ir nuo Magvit ir nuo MagnioB6, žodžiu nuo magnio lotuliukas.gif
Atsakyti
nuo viduriavimo nestukems nestuke.gif galima gerti smecta. man ji labai padejo thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad radau šitą temą, nes tikrai nežinojau ką daryt su savo viduriavimu doh.gif.. aš kaip tik geriu nemažas dozes magnio ir mamavit vitaminus.. tai matyt teks nustoti ir tuos ir tuos gerti kuriam laikui g.gif

tiesa, gal žinot, o laukiant kol susitvarkys viduriukai, reiktų susilaikyt nuo normalaus maisto ir pereit prie džiuvėsių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo !kristule: 27 balandžio 2007 - 21:36
man kartais irgi buna laisvi viduriai,bet tai tik kartais, 4u.gif
as del to kazkodel nepergyvenu,visko buna visko reikia,o skysciu geriau tik kiek noriu ir kada noriu nestuke.gif ,nes niekados nemegau gert tiek kiek reikia,tik tik kiek noredavau gerdavau doh.gif
man su visokiais negalavimais padeda susitverkyt ciobreliu zoles arbata,ji gerina virskinima.
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 01 30, 16:02)
nuo viduriavimo nestukems  nestuke.gif  galima gerti smecta. man ji labai padejo thumbup.gif

As irgi Smecta naudojau 4u.gif
O nuo Magnesium Diasporal gine sake,kad kitoms viduriai palaisveja mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites ar nieko labai baisaus jei as viduriuoju o dar tik 5 savaitele kaip nesiojuosi savo stebukleli ax.gif gal reiktu imtis kokiu nors budu tai sustabdyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luaraa: 29 balandžio 2007 - 18:02