Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriavimas

O as va ka tik grizau is ligonines vel,visa nakti vemiau ir viduriavau.Ryte nuvaziavau i ligonine,ir is kart pagulde,nes buvau praradus daug skysciu.Liepe gert daug skysciu ir pastate 4 laselines.Tyrimai slapimo parode kad daug acetono,o kraujo kad yra infekcija.Pagulejau 5 dieneles ir isleido.Labai buvau issigandus,nes tuo metu ir gimda pradejo susitraukinet ir mazylis spardesi be paliovos.Bet ligoninej patikrino,tai kaklelis uzsidares,vaikelio tonai geri.Nes labai bijojau pagimdyt anksciau laiko.Man buvo 33 sav.Ir dave gert SMECTA miltelius.
Atsakyti
Sveikutes, man 9 sav. Negeriu jokiu vitaminu ar kitu elementu (isskyrus folio rugsti). Bet jau 3 diena pilva pucia, viduriuoju beveik vandeniu, pilvas burzgia ir burbuliuoja... nezinau net ka daryti, gal kmynai pades.
Atsakyti
Sveikutės, ir aš nesuprantu kas man darosi. Visi viduriai gurguliuoja, užvakar vandenėliu viduriavau ir taip staigiai po pietų užėjo (2 kart. wc buvau). Vakar visiškai nesituštinau, nes nenorėjau. O šiandien vėl tas vidurių gargaliavimas, ir viduriai laisvi, tačiau nebetaip kaip užvakar vandenėlis. O negali būti koks roto virusas?
Atsakyti
Suzinojau del ko gali buti viduriavimas! Pasirodo nuo pirktiniu salotu, spinatu ar kazko panasaus. Jie yra labai supurksti, del to paleidzia vidurius.
Atsakyti
Na jei pasigauni zarnyno virusa, tai sita iskart izduoda vemimas, nuolatinis viduriavimas ir aukstoka temperatura, tad tai nebus tik neaiskus viduriavimas schmoll.gif Sita malonuma apturejau pries koki menesi unsure.gif bet viskas praejo gerai, geriau daug mineralinio, smectos ir linex piliules.
Dabar irgi kuris laikas paviduriuoju, bet tai nesiskiria nuo ankstesniu apsilankymu tualete. Cia pastebejau, kad kai kurios nestukes raso, jog tai nuo magnio. Turbut taip yra ir man, nes kuris laikas tenka pavartoti papildomai magnio, kito paaiskinimo ir nerandu rolleyes.gif
Atsakyti
kai kurios nestumo metu viduriuoja nuo gelezies lyg jei neklystu ,bet is patirties galiu pasakyti kad geriau viduriuot negu vaiksciot su uzkietejusiais viduriais doh.gif
Atsakyti
Na manau jeigu viduriuojama nestumo metu tai uztenka pagerti geruju bakteriju pavyzdziui kokiu Erceflora kad atstatyti organizme mikroflora, o siaip daugiau mineralinio vandens gerti turetu padeti ax.gif
Atsakyti
na bent jau man daktare patare gerti magnio ir kmynu arbatos, nes ji viduriukus tvarko thumbup.gif
Atsakyti
as kai viduriavau tai kmynu arbatos laaabai daug geriau.... bet visiskai ji man nepadejo... tai ir kiausinius kietus viriausi(seip padeda) niekas nepadejo... verysad.gif uzkniso visa diena ant klozeto sedet blush2.gif praejo tik kai normaliu vaistu isgeriau, nors jie kaip veliau suzinojau nelabai nescioms tinkka verysad.gif nu bet nuo tabletytes gal nieko, guodziau save, juk ne kokie antibiotikai... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2009 05 07, 12:19)
as kai viduriavau tai kmynu arbatos laaabai daug geriau.... bet visiskai ji man nepadejo... tai ir kiausinius kietus viriausi(seip padeda) niekas nepadejo... verysad.gif  uzkniso visa diena ant klozeto sedet  blush2.gif  praejo tik kai normaliu vaistu isgeriau, nors jie kaip veliau suzinojau nelabai nescioms tinkka  verysad.gif  nu bet nuo tabletytes gal nieko, guodziau save, juk ne kokie antibiotikai... g.gif  4u.gif

Nuo 1 tabletes tikrai nieko nenutiko smile.gif
O antibiotikus ir tuos galima kai reikia (aisku ne visus).
Atsakyti
Sveikutes, mane apemusi kazkokia panika doh.gif , nestuke.gif tik men, bet jau 5 dienas kaip zarnynas mane sokdina. Pirma karta kaip suviduriavau-vandeningai valgiau obuoliu, nes pries tai buvo uzkieteje viduriai-suvalgiau 2, kita diena valgiau mesos ir darzoviu troskini,vakare pora mandarinu, tai begau nakti ir isryto, tada ojojoi kaip raize, vos is skausmo neapsivemiau. Visa diena nevartojau jokiu vaisiu ir darzoviu tai visa para praejo normaliai-valgiau ryzius ir mesyte troskinta-tai visai i tulika neejau ir zarnynas tylejo, kita diena galvoju pabandysiu valgyti kaip iprastai, pavalgiau pietum vistiena, vakarop svieziu kopustu sriubos...ir vel istorija kartojassi, kakojau 3 kartus. 1-tik oras, 2-vandeneslis, 3-jau beveik panasus i normalu kaki...kaip gali tai streikuoti zarnynas, kazkas nenormalaus...temperatura nestumine-37...negerai butu per nestuma nevalgyti darzoviu ir vaisiu...gal praeis sad.gif
Atsakyti
aš irgi stengiuosi valgyti daug vaisių, daržovių, gal net per daug g.gif nes viduriai visada apylaisviai, ramina tik tai, kad nereikia ant klozeto sėdėti visą laiką, paprastai ryte ir vakare, bet nervina tas pilvo raižymas, putimas... Išgėriau dabar Linex 2 kapsules, tai riaugėju taip neskaniai sad.gif reiks dar eiti nusipirkti kmynų arbatos, žiūrėsiu kaip toliau seksis...
Atsakyti