Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

sveikute jauciuosi vis dar blogai doh.gif g.gif tikrai man ne dirglioji zarna nes ir nuo depresijos geriu ir nuo nerimo vaistus ir nieko doh.gif kazkas rimciau siandien tai isvis viduriuoju kas puse valandos doh.gif baisu ir iseiti is namu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 04 01, 14:13)
sveikute jauciuosi vis dar blogai doh.gif  g.gif tikrai man ne dirglioji zarna nes ir nuo depresijos geriu ir nuo nerimo vaistus ir nieko doh.gif kazkas rimciau siandien tai isvis  viduriuoju kas puse valandos  doh.gif baisu ir iseiti is namu blink.gif

Sveika Lynkute 4u.gif

Labai noriu, kad nebesikankintum ir nueitum pas gydytoją, matysi, pagersi vaistukų ir praeis, o dėl depresijos ir nerimo siūlau šiek tiek pasistiprinti save B grupės vitaminais ir planuoti vaikelį, ir praeis visos bėdos mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu skaistute wub.gif uz gerus ketinimus 4u.gif tikiuosi bus viskas gerai tikrai eisiu pas gydytojus, nes kitaip jau gyvent pavargau unsure.gif zinoma jai ras dar ka nors musu daktarai, nes irgi labai neatsakingai ziuri i visus tyrimus. g.gif
Atsakyti
SVEIKUTES ax.gif
buvau siandien pas vidaus gydytoja tai ryt daris tyrimus doh.gif zarnyno gal kam dare zarnyno rentgena is vakaro liepe gerti kazkokius miltelius tai dabar viduriuoju nuo tu milteliu doh.gif koks idomu cia bus tyrimas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 04 12, 15:39)
doh.gif koks idomu cia bus tyrimas doh.gif  blush2.gif

dariau bigsmile.gif . Nieko baisaus. Atsistosi į tokią raketą, į šikną įtaisys klizmą ir švies žarnyną lotuliukas.gif Nuo tų miltelių šiandien varysi gerai, bet nieko baisaus. Panos tuos miltukus šiaip sau geria visokių vakarėlių, balių, puotų išvakarėse, kai nori gerai atrodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
bet tikriausiai labai nemalonus tyrimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 04 12, 17:25)
bet tikriausiai labai nemalonus tyrimas doh.gif

Kai jautiesi taip prastai ir nežinai kodėl, tas tyrimas- tikra palaima thumbup.gif . Pagalvok, ištirs, pasakys, kad yra kokios opelės ar erozijos, o gal bus tiesiog iš prigimties užsilenkusi kažkokia ( pamiršau kuri) žarna ir t.t. Šiuo tyrimu daug pamato. Matysi kaip nusiraminsi. O tyrimas tai man tikrai nieko baisaus schmoll.gif g.gif , pas ginekologą ar "japonkę" ryti- baisiau. Nu čia klizmutė ir psio. Gydytoja prie tavęs nė artyn neis blink.gif ( klizmą laikysi pati tongue.gif ) , ji šalia tos raketos prie teliko sėdės ir stebės žarnyną. Truks kokias 10 min, tuomet leis į tūliką lėkti ( kas tuo metu tau bus aktualiausia) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 balandžio 2006 - 17:56
Kai jautiesi taip prastai ir nežinai kodėl, tas tyrimas- tikra palaima  . Pagalvok, ištirs, pasakys, kad yra kokios opelės ar erozijos, o gal bus tiesiog iš prigimties užsilenkusi kažkokia ( pamiršau kuri) žarna ir t.t. Šiuo tyrimu daug pamato. Matysi kaip nusiraminsi. O tyrimas tai man tikrai nieko baisaus   , pas ginekologą ar "japonkę" ryti- baisiau. Nu čia klizmutė ir psio. Gydytoja prie tavęs nė artyn neis  ( klizmą laikysi pati  ) , ji šalia tos raketos prie teliko sėdės ir stebės žarnyną. Truks kokias 10 min, tuomet leis į tūliką lėkti ( kas tuo metu tau bus aktualiausia)

aciu tau kad paaiskinai kas per tyrimas mirksiukas.gif nes prisigalvojau visokiu nesamoniu ax.gifo issitirsiu ir bus ramu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 12 balandžio 2006 - 18:12
Nu tai- sėkmės, parašyk ryt. Tikiuosi, viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lynkute @ 2006 04 01, 13:13)
sveikute jauciuosi vis dar blogai doh.gif  g.gif tikrai man ne dirglioji zarna nes ir nuo depresijos geriu ir nuo nerimo vaistus ir nieko doh.gif kazkas rimciau siandien tai isvis  viduriuoju kas puse valandos  doh.gif baisu ir iseiti is namu blink.gif

Tiesa, jei žarnyne nieko blogo neaptiks, paprašyk siuntimo echoskopijai. Ypač paprašyk kasos tyrimo: amilazės, kažkokios lipazės ir t.t Tas tavo viduriavimas gali būti dėl kasos sutrikimo. Gal koks lėtinis pankreatitas? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 balandžio 2006 - 19:10
sveikutes ax.gif
na buvau siandien tirtis doh.gif siaubas kazkoks ,nenoreciau daugiau,malonumas tai ka as zinau doh.gif atrodo apsitriesi beguledama doh.gif istyre kad dirgliosios zarnos sindromas tai visai nieko nerase jokiu vaistu ,nes kadangi jau geriu raminamuosius ir nuo depresijos tai ir nerase jokiu ir sake dar kazkoks zarnos biskuti nusileidimas,bet delto tipo nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 13 balandžio 2006 - 13:42
QUOTE(lynkute @ 2006 04 13, 14:41)
sveikutes ax.gif
na buvau siandien tirtis doh.gif siaubas kazkoks ,nenoreciau daugiau,malonumas tai ka as zinau doh.gif atrodo apsitriesi beguledama doh.gif istyre kad dirgliosios zarnos sindromas tai visai nieko nerase jokiu vaistu ,nes kadangi jau geriu raminamuosius ir nuo depresijos tai ir nerase jokiu ir sake dar kazkoks zarnos biskuti nusileidimas,bet delto tipo nieko g.gif

Sveikute Lynkute 4u.gif wub.gif
Skaitau ir negaliu patikėti, kad ir tau šitą baisią ligą pripažino, vargšele dar tokius siaubingus tyrimus iškentei bet dabar bus ramiau kai žinosi diagnozę. Kovosime su šiuo sindromu abi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika mirksiukas.gif mirksiukas.gif
o tai tau skaiste nedare tokio tyrimo? g.gif o kokius dare,nes sake dar kazkokie yra tyrimai bet reikia juos atlikti vilniuje,o cia tik storosios zarnos tyrimas kiek supratau. doh.gif bet jau sitas sindromas baisu baisiausias doh.gif
Atsakyti