Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

QUOTE(Rasa_zyk @ 2011 10 12, 17:11)
Va kas gaunasi, čia mano pirmas byyynas, netobulas , banguotas   blush2.gif , ale labai su meile darytas  biggrin.gif
P.s. kavą dėjau į skysčių mišinį ir tik tada su pudra maišiau

oi kaip sauniai thumbup.gif
erikiuxxx jau buvau macius tai atsimenu spalva labai man patiko o ir pats tortas wub.gif
o pastilazas sunkiau valdomas jauciu nuo tokiu "dazu" g.gif
mat pas mus yra tokiu VISISKAI naturalistu tai jiems arba visai baltus tortus arba naturaliai dazytus daryt reik doh.gif tai idomu pasidare, nes norisi gi tu spalvu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 spalio 2011 - 17:01
QUOTE(ramune.v @ 2011 10 12, 19:00)
mat pas mus yra tokiu VISISKAI naturalistu tai jiems arba visai baltus tortus arba naturaliai dazytus daryt reik doh.gif tai idomu pasidare, nes norisi gi tu spalvu ax.gif

na man idomu su tais naturalistais jiems tokiu atveju tik trupiniais ir sokoladu puostas tortas, na bet ar butina valgyt tuos papuosimus, as ju nevalgau niekada bet vistiek puosiu tortus su masem, spalvingas ir masem puostas tortas yra tikrai grazus sventes akcentas, o tortas vidui bet kokiu atveju naminis ir tikrai ne sintetinis tai torta ir valgom
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 10 12, 17:00)
erikiuxxx jau buvau macius tai atsimenu spalva labai man patiko o ir pats tortas  wub.gif

Aciukas uz ivertinima 4u.gif
del pastilazo jau ir nelabai pamenu, lig viskas tvarkoje buvo, tiesiog sunkiau dazesi, vis daugiau sulciu reikejo pilti, ir tada cukraus pudros daugiau isejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 10 12, 18:17)
na man idomu su tais naturalistais jiems tokiu atveju tik trupiniais ir sokoladu puostas tortas, na bet ar butina valgyt tuos papuosimus, as ju nevalgau niekada bet vistiek puosiu tortus su masem, spalvingas ir masem puostas tortas yra tikrai grazus sventes akcentas, o tortas vidui bet kokiu atveju naminis ir tikrai ne sintetinis tai torta ir valgom

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 10 12, 17:17)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 12, 16:54)
Grazus tortukas mociutei wub.gif  thumbup.gif
Sveika prisijungus 4u.gif grazaus tavo pirmieji tortukai thumbup.gif tik skaiciukai nereikalingi
visai mirksiukas.gif
aciu tau labai. bigsmile.gif
nes tortuka nesiau dovanu, o kas liko suniamniojom wub.gif  blush2.gif beveik visus darau taip ax.gif nes man sirdis plistu jej sau nepasilikciau torto blush2.gif antro gi nekepsiu vienu metu, o taip iseina ir sau ir kitam lotuliukas.gif
gera saita radai thumbup.gif naturalus sveikiau beabejo thumbup.gif  o tie amerikolor jie net neregistruoti lietuvoj doh.gif jau cake-deko jais neprekiaus verysad.gif , taip jie patys pasake mirksiukas.gif

tai as daziau, gera atminti turi thumbup.gif
va cia mano tortukas su burokeliais spalva isgauta
user posted image
Papildyta:

Pirmas tavo tortukas superinis, saunuole thumbup.gif  wub.gif

Atsakyti
na del to amerikolor neregistravimo tai galas zino g.gif gal visai ne del to kad jie netinkami, bet siaip del biurokratinio mechanizmo. Panasiaip gi buvo "isimtas" is rinkos ir "korvalolis" biggrin.gif o kad jis nuodas gi nepasakysi, tiesiog taip jau pas mus yra doh.gif
siaip as kepu irgi tik savo vartojimui ir tai retokai smile.gif tai dazniausiai patinka tie "valgomi" bet kaip ir visom - su mase jie tokie wub.gif tai stengiuosi neryskius ar su maziau ryskiu detaliu daryt. Bet va kilo mintis paieskot naturaliai-reiks bandyt kas gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 spalio 2011 - 19:02
QUOTE(ramune.v @ 2011 10 12, 18:58)
na del to amerikolor neregistravimo tai galas zino g.gif gal visai ne del to kad jie netinkami, bet siaip del biurokratinio mechanizmo. Panasiaip gi buvo "isimtas" is rinkos ir  "korvalolis"  biggrin.gif o kad jis nuodas gi nepasakysi, tiesiog taip jau pas mus yra doh.gif
siaip as kepu irgi tik savo vartojimui ir tai retokai smile.gif tai dazniausiai patinka tie "valgomi" bet kaip ir visom - su mase jie tokie  wub.gif tai stengiuosi neryskius ar su maziau ryskiu detaliu daryt. Bet va kilo mintis paieskot naturaliai-reiks bandyt kas gausis smile.gif

gal ir taisi esi,
bet kaip bebutu, vistiek geriau nepadauginti ju ax.gif
o kad naturaliai isgauti, daugiau terliotis reiktu doh.gif norejau anksciau pabandyti oranzine sp. isgauti su saltalankiu alejumi, bet taip ir nebandziau blush2.gif nors gera mintis, nes aliejus labai dazo oda kai pasitepiu, tai pastilazui turetu lengvai dazytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 12, 20:37)
gal ir taisi esi,
bet kaip bebutu, vistiek geriau nepadauginti ju ax.gif
o kad naturaliai isgauti, daugiau terliotis reiktu doh.gif norejau anksciau pabandyti oranzine sp. isgauti su saltalankiu alejumi, bet taip ir nebandziau blush2.gif  nors gera mintis, nes aliejus labai dazo oda kai pasitepiu, tai pastilazui turetu lengvai dazytis mirksiukas.gif

va cia mintis gera, as darant savo maziui kose taip pikau ant morku-jos jauciu irgi tiktu doh.gif
na bet cia as jau off topic blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma del masytes kuri tiktu kietom detalem daryti.Pastilazas lipdymui rasete smulkiom detalem o pavyzdziui konkreciai jei noreciau didesnes detales daryti,ar karuna ant torto tai kokia geriausia masyte butu.Ir kiek panasiai laiko dziuna .Pavyzdziui noreciau padaryti karuna pries kiek laiko jau man ja reiketu pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2011 10 12, 12:10)
Šiauliuose man reikia žalios.

Žalių dažų turi moterytė, prekiaujanti saldumynais ir vaisiais senajame turguje, antrame aukšte prieš įėjimą į "Gausą".
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 12, 21:45)
Žalių dažų turi moterytė, prekiaujanti saldumynais ir vaisiais senajame turguje, antrame aukšte prieš įėjimą į "Gausą".

kad ji zaliu neturi, turi melynus, raudonus ir geltonus 4u.gif bet ji parodo pavyzdi kaip is geltonos ir melynos issigauna grazia zalia 4u.gif Na nebent svieziai uzsiveze g.gif
Atsakyti