Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

QUOTE(RIMVILMA @ 2011 10 12, 20:22)
Aciu uz atsakyma del masytes kuri tiktu kietom detalem daryti.Pastilazas lipdymui rasete smulkiom detalem o pavyzdziui konkreciai jei noreciau didesnes detales daryti,ar karuna ant torto tai kokia geriausia masyte butu.Ir kiek panasiai laiko dziuna .Pavyzdziui noreciau padaryti karuna pries kiek laiko jau man ja reiketu pasidaryti?

As bandziusi esu tik pastilaza dengimui, is jo likuciu pasidariau krepseli, jis dziuvo gal virs savaites, o gal ir daugiau, tiesiog pabandziau , bet niekur nepanaudojau, guli man virs dujines, ir viena syk neticia ji uzkliudziau, krito nuo 2metru aukscio ant pliteliu doh.gif , kaip nekeista jis net neitruko bigsmile.gif net nesitikejau kad taip gerai isdziuvo, kietas kaip akmuo, nuors storis jo gal 1mm. ax.gif figureles ant torto irgi lipdziau is to pacio pastilazo, irgi super sukietejo thumbup.gif
Atsakyti
Merginos patarkit kuris tortukas skanus su varskes ir zele pertepimu? gal kas receptuka galit ? ax.gif AČIU wub.gif

Siandiena kepiau pagal šį receptuka čia buvau radusi, tik padariau bet dar neragavau ,kazkaip nelabai esu patenkinta su pertepimu man kazkoks nei sioks nei toks g.gif
Neturejau formeliu tai kaip ismaniau taip papuosiau blush2.gif mano pirmas tortukas blink.gif
rytoj bus matyt kaip tas vidus unsure.gif
user posted image
dariau pagal ta recepta :
Biskvitas:
5 kiausiniai
5 v.s. cukraus
5 v.s. miltu.

Kremas:
1 pakelis bet kokio skonio zele ( mano atveju grietineles skonio)
200 gr. cukraus
300 ml. vandens
20 gr. zelatinos
50 ml. vandens

Biskvitui: trynius atskirti nuo baltymu. Baltymus isplakti iki standziu putu. Kiausinius issukti su cukrumi iki purios mases, ideti miltus, ir atsargiai baltymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 12 spalio 2011 - 22:19
Ko norėti iš tokio pertepimo želė ir vanduo, jeigu būtumėte pakeitus vandenį į grietinėlę būtų buvę žymiai skaniau
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 12, 20:37)
norejau anksciau pabandyti oranzine sp. isgauti su saltalankiu alejumi, bet taip ir nebandziau

gal ne aliejumi, o pačiomis sultimis, tik ne tomis, kurios parduotuvėje, o pačiom uogytes išsispausti. Spalvelė - pasaka, tik kaip pastilažą dažytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 10 12, 22:26)
kad ji zaliu neturi, turi melynus, raudonus ir geltonus 4u.gif

Turi, pirkau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexi9 @ 2011 10 12, 23:19)
[color=blue]Merginos patarkit kuris tortukas skanus su varskes ir zele pertepimu? gal kas receptuka galit

yra tokia temelė „Tortai“. O jau receptų ..... Kokių tik nori. Pradžioj temos net sąrašas yra - rinkis, kuris patinka. Labiau receptukais pasitikėti reikėtų, nes merginos ne šiap sau juos surašė - visi išbandyti. O pradžiai - daugiau drąsos. Akys baisininkės, rankos darbininkės. Sėkmės
Atsakyti
Nenoriu pasirodyti visiška tundra, bet pirmą kart kepsiu tortą (napoleoną) ir nesuprantu kaip čia tas papuošimas ir iš ko subertas? Gal kas galit padėti 4u.gif

[attachmentid=217019]
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2011 10 13, 08:05)
Nenoriu pasirodyti visiška tundra, bet pirmą kart kepsiu tortą (napoleoną) ir nesuprantu kaip čia tas papuošimas ir iš ko subertas? Gal kas galit padėti  4u.gif

[attachmentid=217019]

trupiniai, kakava, cukraus pudra. Viskas atlikta su trafaretu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 10 13, 09:13)
trupiniai, kakava, cukraus pudra. Viskas atlikta su trafaretu  4u.gif

kaip suprantu trupiniai sonuose ir ant virsaus sviesiai rudas lapas? o kaip jie padaryti skirtingu atspalviu? g.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
šonų trupinukai maišyti su kakava,viršuj šviesus lapas be kakavos,kaip spėju rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(DarkMind @ 2011 10 13, 08:25)
kaip suprantu trupiniai sonuose ir ant virsaus sviesiai rudas lapas? o kaip jie padaryti skirtingu atspalviu?  g.gif 
aciu uz atsakyma  4u.gif

cia yra aprasymas, kaip puosti tortukus su trafaretais
http://www.supermama...?...&p=21635932
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 13, 09:46)
cia yra aprasymas, kaip puosti tortukus su trafaretais
http://www.supermama...?...&p=21635932

dekui 4u.gif
Atsakyti