Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

sveikos auksarankes mirksiukas.gif

turiu toki klausimuka doh.gif ar galima padaryti kriksto batukus is Fini Trong saldainiu mases?
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 10 12, 21:26)
kad ji zaliu neturi, turi melynus, raudonus ir geltonus 4u.gif bet ji parodo pavyzdi kaip is geltonos ir melynos issigauna grazia zalia 4u.gif Na nebent svieziai uzsiveze g.gif

žinoma iš mėlyns ir geltonos išeina juo puikiausia žalia spalva......
Atsakyti
sveikos,

turiu klausimuka, ar galima kriksto batukus padaryti is Fini Trong saldainiu mases?
Atsakyti
Laba diena, pirma noriu pasakyti,kad zaviuosi Jusu tortais! labai daznai skaitau Jusu tema ir dabar atkeliavau su klausimais;) pati kepuosi tortukus savo seima, todel neturiu ir nenaudoju nei dazu nei kitu gudriu dalyku, is tikruju nelabai ir gauciau ju savo kaime ar aplink:)kad nebuciau vien klausianti, o nerodanti:) idedu nuoroda,kur ikeliau kelis torciukus savo, temos jais netersiu blush2.gif

http://public.fotki....assa/torciukai/

o dabar klausimai, atsakykit prasau is ko ir kaip namu salygomis galima padaryti futbolo kamuoliuka ant torto? ir vartus? ar vartai is konditerinio sokolada laikytus?kriksto vaikas uzsisake futbolo aiksteles doh.gif
ir dar klausimas, noreciau padaryti vienam mazam gnomui kazka panasau i pinigeliu maisa, tad kilo klausimas ar mase is marsmalow saldainiu ir sokolado tiktu maisui? ir ar geriau kocioti ta mase deti ant jos torta ir suimti virsui, ar kaip salikeli apjuosi ta mase aplink? nzn ar aiskiai paklausiau, bet buciau dekinga uz bet kokius patarimuis ir pastebejimus.

aciu smile.gif

Atsakyti
labuka, mergaites as vel su klausimu 4u.gif paskaiciau kad kazkam, is pastilazo ilgai dziuvo figurele, o man siandie reik padaryt rytoj torta atiduot, padaryt reikia masinyte nedidele, tai is kokios geriau man mases daryt? nes neturiu laiko savaite dziovinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 10 13, 10:57)
labuka, mergaites as vel su klausimu  4u.gif  paskaiciau kad kazkam, is pastilazo ilgai dziuvo figurele, o man siandie reik padaryt rytoj torta atiduot, padaryt reikia masinyte nedidele, tai is kokios geriau man mases daryt? nes neturiu laiko savaite dziovinti  schmoll.gif

Sveika 4u.gif Taigi masinyte nebutinai turi buti isdziuvusi ax.gif
Atsakyti
mergaites klausimas dar 4u.gif as niekad neesu dazius pastilazo, tarkim darau is vienos normos, bet man reikiakeliu spalvu, kaip daryti su dazais? padaryti visa mase atskirti ir dazyti ar kaip? pas mane dazai milteliai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 10 13, 12:03)
Sveika 4u.gif  Taigi masinyte nebutinai turi buti isdziuvusi ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 10 13, 12:51)
mergaites klausimas dar  4u.gif  as niekad neesu dazius pastilazo,

taip, pasidaryk pastilaza, o po to atgnybsi tau reikiamo dydzio gabaleli ir nudazysi... 4u.gif
Atsakyti
sveikos, pirmiausia tai noriu pasakyti, kad esu etatinė, kiekvienos dienos, Jūsų sekėja. negaliu atsižiūrėti į tortus ir pavydėti, žinoma baltu pavydu, Jūsų gabumų. Pati kepu tortus pusantrų metų, bet nelabai dažnai, tad puošime absoliučiai netobulėju. Esu puošusi saldainių šokoladine ir paprasta mase - nlb sekėsi, esu puošusi šlapia beze - buvo ir gerai, ir nelabai. Dažniausiai puošiu šokoladu ir grietinėlė, na, tokie valgomi pas mane, nors labai norėčiau mokėti su tom visom masėm dengti, figurėlės lipdyti, bet matyt tai neman, nes bijau net bandyti. Na vienu žodžiu, norėjau padėkoti už puikų pavyzdį ir pamokas.

Dabar trumpas klausimėlis - ar ant šokoladu aplieto torto (100 šokolado, 30 grietinėlės) galima paišyti aisingu? Labai lauksiu skubaus ats. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraBa: 13 spalio 2011 - 12:51
kai sustingsta sokoladas-ant jo puikiai laikosi aisingas
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 10 12, 22:16)
va cia mintis gera, as darant savo maziui kose taip pikau ant morku-jos jauciu irgi tiktu doh.gif
na bet cia as jau off topic blush2.gif

Aš pas vieną mamytę iš sm pirkau natūralius dažus prieš mėnesį. Išbandžiau jau su pastilažu figūrėlėms ir mase tortams dengti. Tikrai labai gražios spalvos gavosi smile.gif Labai lengvai įsimaišė į tą masę tortams dengti. Nedauk tortų aš kepu, bet stengiuosi kuo natūraliau. Turiu ir sintetinių dažų akcentukams ryškiems smile.gif
Esu ir burokėliais sėkmingai nudažiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2011 10 13, 10:22)
sveikos auksarankes  mirksiukas.gif

turiu toki klausimuka  doh.gif  ar galima padaryti kriksto batukus is Fini Trong saldainiu mases?

Taip galima smile.gif Ašb iš jos dariau.Čia mano pirmas darbas.
user posted image
Atsakyti