Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

QUOTE(gabijux @ 2011 10 15, 15:49)
erikiuxx minejai,kad tau i sonus grietinele putesi...pas mane ta pati problema, tik pastebiu,kad taip nutinka,kai naudoju Saules pieno grietinele...su kittom viskas ciki  g.gif  tai kaip cia daba yra? doh.gif

Man visas tortas putesi i sonus, bet manau kad per daug sulaisciau ir kad padengus pastilazu nedejau iskart i saldytuva, tokia mano isvada unsure.gif o grietinele nauduoju kur IKI prekiauja 36% rebumo (nepamenu pavadinimo blush2.gif )

Tortukai tavo fainuciai, mieskiukai superiniai wub.gif wub.gif wub.gif ir baciukai , bet truputi per dideli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 10 15, 12:35)
va čia mano moliugas..irgi dariau derliaus šventei

va va wub.gif na tikriau nei tikras smile.gif
apskritai, Kirbe, Jūsų tortai tokie dailūs, apgalvoti, visos detalės vietose.. žodžiu, žinote, ką darote wub.gif
Atsakyti
Aš su paprastesniu
„Baltosios plumerijos”
user posted image
Medutis, 3,3 kg, puošta beze
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 10 15, 23:45)
Aš su paprastesniu

na taip, paprastesniu irnesakyk.gif sužinojau, kad frangipani vadinamos lietuviškai pliumerijomis. Kai man jos nesigauna, tai visai čia nepaprastas tortas wub.gif
Atsakyti
Ačiū Naitai, dar yra ir kitu pavadinimu jostrai, už tai kokios kriauklės gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif prasau atsakykit merginos, kaip maisa geriau apdengti..jeigu maisyti sald mase su pastilazu,tai kokiomis proporcijomis..ar pavyktu vien tik su sald mase? o gal imanoma su sokolado ir medaus mase?
aciu uz ats
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 10 15, 15:49)
bet butent sita mase buvo puostas maisas,virsutinej temoj,ar as jau visai susidurinau?o kuo puosti maisa,neturint dazu?kaip isgauti ruda spalva? doh.gif

Dažu yra pirkti Erosci arba Consume pakuoteje po tris spalvas. geltona +raudona+ žalia arba vietoje žalios buna mėlyna.

Esu kelis kartus dariusi šita masę. Na nepasakyciau ,kad labai jau kaip skuduras būtų. Gal per plonai iškočiojai g.gif aš pati iš šios masės pyniau krepšelį tai viskas gavosi gerai.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 14, 20:32)
Kur musu @adrij@a prapuole ??? unsure.gif  nesirodo pas mus verysad.gif
laukiu nesulaukiu jusu tortuku  ploja.gif jau ir marcios gimtadienis praejo, o jusu kaip nera taip nera ax.gif , neparodot savo sedevru verysad.gif

......... mastau.gif ....iš kur žinai ? .... kas sakė ?

Labas naktis šaunuolės biggrin.gif .... na kur aš dingsiu , paslogavau , padirbau , kai ką parodysiu , kai ko ne tongue.gif .

Dianocka , kad tu žinotum kiek aš privargau dėl tų tavo atostogų , ačiū anam , kad atsiradai clap.gif ... vienas miestas atkris .
Tortai tavo - pasakiški wub.gif ...neturiu daugiau ką pasakyti , tobuli wub.gif

3D tortų savininkei medalis , taip pat nuostabūs tortai wub.gif wub.gif .

Ir kitų merginų taip pat wub.gif .

------------------------------------------------

Šiandien turėjau " mažą šoką ".... dariau tortą nė nežinodama kam , kai atidariau duris vos neapsivožiau , žodžiu mažas tas pasaulis , tuo lab Lietuva biggrin.gif

Gėles su pečiukų kur šiltą orą pučia džiovinau , išdžiuvo , praėjo pora dienų , ir vėl guminės pasidarė nuo drėgmės

user posted image

user posted image

Dar keletas , kiti rytoj , noriu miegoti blush2.gif .

Mergytė prašė su daaaaaag gėlyčių .

user posted image..user posted image

Šitą turbūt 30 kartų atsisakiau daryti , tai vyro bendradarbis užsimanė , teko doh.gif ...

user posted image...user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 10 15, 21:45)
Aš su paprastesniu
„Baltosios plumerijos”

labai grazi spalvyte ir gelytes wub.gif

QUOTE(likta @ 2011 10 15, 22:21)
Ačiū Naitai, dar yra ir kitu pavadinimu jostrai, už tai kokios kriauklės gaunasi thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 spalio 2011 - 03:25
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 16, 01:10)
.........  mastau.gif ....iš kur žinai ? .... kas sakė ?

Labas naktis šaunuolės  biggrin.gif .... na kur aš dingsiu , paslogavau , padirbau , kai ką parodysiu , kai ko ne  tongue.gif .

------------------------------------------------

Šiandien turėjau " mažą šoką ".... dariau tortą nė nežinodama kam , kai atidariau duris vos neapsivožiau , žodžiu mažas tas pasaulis , tuo lab Lietuva  biggrin.gif

Gėles su pečiukų kur šiltą orą pučia džiovinau , išdžiuvo , praėjo pora dienų , ir vėl guminės pasidarė nuo drėgmės

WOW kokie tortukai user posted image

Laba nakti biggrin.gif
...Toj pagalvosiu ..... mastau.gif ... atsiminiau clap.gif labai gera moteryte isplepejo vardu Cipciukas user posted image, na dar pries 3 metus user posted image , tai pagalvojau kad ir siemet to paciu laiku bus gimtadienis unsure.gif user posted image
sis tortas pasakiskas http://www.supermama...?...&p=20471873 grozis neapsakytas user posted image
ir sis http://i36.tinypic.com/2q8y5x3.jpg user posted image
itariu kad siu metu tortukas bus tas, kuri idejote i avatara biggrin.gif ar atspejau ? unsure.gif grozis koks user posted image

Na ir kas per sokas buvo jej nepaslaptis ? user posted image

As ir, vos soko negavau, kai pamaciau neticia, jusu tortukus kataloge svetur , pirma mintis buvo , kad pavoktos jusu foto user posted image

vsio labanaktis, begu i lovyte , nes mazai laiko liko kol vaikai atsikels user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 spalio 2011 - 04:43
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 16, 01:10)
.........  mastau.gif ....iš kur žinai ? .... kas sakė ?

Labas naktis šaunuolės  biggrin.gif .... na kur aš dingsiu , paslogavau , padirbau , kai ką parodysiu , kai ko ne  tongue.gif .

Dianocka , kad tu žinotum kiek aš privargau dėl tų tavo atostogų , ačiū anam , kad atsiradai  clap.gif ... vienas miestas atkris .
Tortai tavo - pasakiški    wub.gif ...neturiu daugiau ką pasakyti , tobuli  wub.gif

3D tortų savininkei medalis , taip pat nuostabūs tortai  wub.gif  wub.gif .

Ir kitų merginų taip pat  wub.gif .

ir dar, gal i kitus miestus per autobuso stoti perduodat ? bigsmile.gif
Atsakyti
siandien vel JOMAJO diena? g.gif
mergos,ir kada Jus miegat? blink.gif
Atsakyti