akvilyt
jau gryzo Jusu tortu kepimo ligos?
fantastikos sritis
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 14, 19:17)
aha, šitas tortas tik rudenį ir žiemą.... garaže dabar jau pats tas temperatūra
QUOTE(keno @ 2011 10 14, 19:47)
na įsikūriau laikinuos namuos, tai galima ir pakepaliot
Akvilyte, kokie tikroviški Jūsų tortai
Labai graziai teptuku mokat spalvint
Kad man kadanors taip iseitu
tam reikalui neblogai butu kokia meno mokykla baigt
Akvilyte,tikroviskumas nenusakomas zodziais 
Pikciurniene,saules zuikutis ir kitu merginu tortai grazus visu
O man niekaip nesiseka su sokoladine mrshmallow mase,antra karta darau,tas pats,norejau MB gimtadieniui padaryti pinigu maisas,tai gavos skudurine terba
vikas lyg ir gerai einas,kol prieinu iki kociojimo,is mases kaip ir riebalai sunkiasi,bet kociojasi ir minkosi labai gerai,bet paimt i rankas neimanoma,ji neplysta bet eizeja ir minksta tokia,bandziau daugiau cukraus pudros det,pradeda byret,pasiziuriu i jusu maisus,tai mase tokia stovinti tvirta,o mano kaip spagetis virtas.Ka darau ne taip?
O man niekaip nesiseka su sokoladine mrshmallow mase,antra karta darau,tas pats,norejau MB gimtadieniui padaryti pinigu maisas,tai gavos skudurine terba
vikas lyg ir gerai einas,kol prieinu iki kociojimo,is mases kaip ir riebalai sunkiasi,bet kociojasi ir minkosi labai gerai,bet paimt i rankas neimanoma,ji neplysta bet eizeja ir minksta tokia,bandziau daugiau cukraus pudros det,pradeda byret,pasiziuriu i jusu maisus,tai mase tokia stovinti tvirta,o mano kaip spagetis virtas.Ka darau ne taip?
QUOTE(mazuliux @ 2011 10 14, 18:07)
Labos
As praeitais metais kepiau
Mano toks buvo
Dariau snickers'a, dengiau sokoladine marshmallows mase. Na, man viskas normaliai ir nesunkiai kazkaip gavosi
As praeitais metais kepiau
Dariau snickers'a, dengiau sokoladine marshmallows mase. Na, man viskas normaliai ir nesunkiai kazkaip gavosi
labai fainas jusu moliugas
QUOTE(akvilyte @ 2011 10 14, 18:15)
Abu tortai superiniai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 14, 18:17)
Fainuciai tortukai
AKVYLYTE
,labai laukiu jusu tortuku ,nes zinau ,kad bus
SAULES ZUIKUTI,pirmas pavasari primena
.Ale zmogeliukas koks prikolnas
SAULES ZUIKUTI,pirmas pavasari primena
Kur musu @adrij@a prapuole ???
nesirodo pas mus
laukiu nesulaukiu jusu tortuku
jau ir marcios gimtadienis praejo, o jusu kaip nera taip nera
, neparodot savo sedevru
laukiu nesulaukiu jusu tortuku
QUOTE(tute28 @ 2011 10 14, 17:09)
Tyliai grožiuosi jūsų šedevrais
, atnešu ir savo darbelį parodyt. Gavosi ne taip, kaip norėjau, bet.... Gėlės turėjo būti garbanotais lapeliais, bet man nesigavo
Pastilažas, Olestos šokoladinė glazūra.

Pastilažas, Olestos šokoladinė glazūra.

nu ir aciu die, kad nesigavo banguotais, nes gavosi labai zavi, orginali gele
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 14, 16:13)
Aciukas uz nuoroda
gal kas is kepejeliu pasidalins savo patirtim, ar sunku apdengti ir koki geriau tortuka pasirinkti, cia as i vel i darzeli, bus darzuoviu sventie, tai sugalvojau moliuga iskepti
gal kas is kepejeliu pasidalins savo patirtim, ar sunku apdengti ir koki geriau tortuka pasirinkti, cia as i vel i darzeli, bus darzuoviu sventie, tai sugalvojau moliuga iskepti
O jau pagalvojau, kad ir LT pradejo svesti Helouvyna
QUOTE(Rasukas @ 2011 10 14, 20:01)
Akvilyte,tikroviskumas nenusakomas zodziais 
Labuka,as pati nesu darius saldainiu mases,bet mergaites rase,kad maiso su ktom masem,pvz pastilazu ar mmg.tada viskas gaunas OK.
QUOTE(kice @ 2011 10 14, 20:37)
nu ir aciu die, kad nesigavo banguotais, nes gavosi labai zavi, orginali gele
Ji gali tapti tavo vizitine gele, o as bandysiu tokia pakartoti- nukopijuoti