Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

QUOTE(Rasukas @ 2011 10 14, 21:01)
Akvilyte,tikroviskumas nenusakomas zodziais  wub.gif
Pikciurniene,saules zuikutis ir kitu merginu tortai grazus visu
O man niekaip nesiseka su sokoladine mrshmallow mase,antra karta darau,tas pats,norejau MB gimtadieniui padaryti pinigu maisas,tai gavos skudurine terba  doh.gif
vikas lyg ir gerai einas,kol prieinu iki kociojimo,is mases kaip ir riebalai sunkiasi,bet kociojasi ir minkosi labai gerai,bet paimt i rankas neimanoma,ji neplysta bet eizeja ir minksta tokia,bandziau daugiau cukraus pudros det,pradeda byret,pasiziuriu i jusu maisus,tai mase tokia stovinti tvirta,o mano kaip spagetis virtas.Ka darau ne taip?

vakar dariau kaip tik sia mase pirma karta ir man gavos labai gerai jokie riebalai nesisunke ir kociojos super tikriausia per daug riebalu arba sokoladas netinkamas. as dejau 82proc sokolada. siaip mase minksta maisa su ja dengti manau butu sunku. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 14, 16:50)
pamenu, Kirbe ar ne pernai kepė, nerealus nerealiausias buvo... Aišku, foto neturiu sad.gif

va čia mano moliugas..irgi dariau derliaus šventei
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 10 15, 00:40)
O jau pagalvojau, kad ir LT pradejo svesti Helouvyna  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 15, 09:30)

Fainutis wub.gif o as jau galvojau kad cia vardas toksai doh.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 10 15, 11:35)
va čia mano moliugas..irgi dariau derliaus šventei

WOW koks nerealus tortukas bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bet man iki tokio dar toli, ...tiksliau... tokio nekada nepadarysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 15, 13:25)
bet man iki tokio dar toli, ...tiksliau... tokio nekada nepadarysiu verysad.gif

padarysi ir dar geriau...nieko sudėtingo ten gi nėra......tik detalių daug...taip ,kad apsišarvuok kantrybe ir pirmyn.....
dar keletas naujesniu torčiukų

makvynas...mano medutis,pastilažas
user posted image
tortas panelytei....bananinis,pastilažas
user posted image
tortas vestuvėms....rafaelo,pastilažas
user posted image

šuniukas,mano vaisinis,pastilažas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 15 spalio 2011 - 13:49
QUOTE(kirbe @ 2011 10 15, 13:44)
padarysi ir dar geriau...nieko sudėtingo ten gi nėra......tik detalių daug...taip ,kad apsišarvuok kantrybe ir pirmyn.....
dar keletas naujesniu torčiukų

makvynas...mano medutis,pastilažas

tortas panelytei....bananinis,pastilažas

tortas vestuvėms....rafaelo,pastilažas

šuniukas,mano vaisinis,pastilažas

Man toki visas para reiktu puosti be pertraukos lotuliukas.gif blush2.gif

Tavo vestuvinis fainutis bigsmile.gif wub.gif o suniukas pasakiskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pasakiski Jusu tortukai,mergaites 4u.gif
Rodau ir as kelis...
Siandieninis....teletabiai (ufonautai gal labiau lotuliukas.gif )...snikeris, pastilazas, sarlot zolyte
user posted image

Vakarykste knyga, snikeris,grietinele,pastilazas...butinai reik raideles man isigyt blush2.gif
user posted image
erikiuxx minejai,kad tau i sonus grietinele putesi...pas mane ta pati problema, tik pastebiu,kad taip nutinka,kai naudoju Saules pieno grietinele...su kittom viskas ciki g.gif tai kaip cia daba yra? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 10 15, 11:07)
vakar dariau kaip tik sia mase pirma karta ir man gavos labai gerai jokie riebalai nesisunke ir kociojos super tikriausia per daug riebalu arba sokoladas netinkamas. as dejau 82proc sokolada. siaip mase minksta maisa su ja dengti manau butu sunku. unsure.gif

bet butent sita mase buvo puostas maisas,virsutinej temoj,ar as jau visai susidurinau?o kuo puosti maisa,neturint dazu?kaip isgauti ruda spalva? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 10 15, 16:49)
bet butent sita mase buvo puostas maisas,virsutinej temoj,ar as jau visai susidurinau?o kuo puosti maisa,neturint dazu?kaip isgauti ruda spalva? doh.gif

Mase maisykite su pastilazu...gaunasi daug tvirtesne mase... 4u.gif
Atsakyti
[quote=gabijux,2011 10 15, 16:49]
Pasakiski Jusu tortukai,mergaites 4u.gif
Rodau ir as kelis...
Siandieninis....teletabiai (ufonautai gal labiau lotuliukas.gif )...snikeris, pastilazas, sarlot zolyte

Vakarykste knyga, snikeris,grietinele,pastilazas...

atrodo viskas gerai,tik mano akims ziurint teletubiai ir batukai turetu buti mazesni-nes uzgozia visa grozi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keno: 15 spalio 2011 - 16:03
[quote=keno,2011 10 15, 17:03]
[quote=gabijux,2011 10 15, 16:49]
[/quote]
Aha, kai jau buvo padaryta viskas ir pati pastebejau blush2.gif
Atsakyti
Gal kas atsilieps iš dariusių maišą,ar užtenka tik saldainių masės kad tvirtai stovėtų ar saldainių masę maišyti su pastilažu?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 10 15, 16:48)
Gal kas atsilieps iš dariusių maišą,ar užtenka tik saldainių masės kad tvirtai stovėtų ar saldainių masę maišyti su pastilažu?

asmeniškai man geriau maišyta su pastilažu...bet esu darius ir vien iš šokoladinės saldainių masės
Atsakyti