Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip teisingai išsirinkti mums tinkamą veislę?

QUOTE(Smandi @ 2007 01 08, 16:07)
super  clap.gif  clap.gif nėra net ko rinktis lotuliukas.gif

ale tema juk ne mums kur kacius jau turi, o tiems, kurie nori įsigyti draugelį... blush2.gif

ax.gif Tai, kad ir planuoju ax.gif (ir kaip nekeista, bet išmetė būtent ABY iškrat lotuliukas.gif ir SOMALI po testo), kaip ir aiškus pasirinkimas, jei kas kieminuko nepakiš po durim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 01 08, 14:54)

Pasidariau ir as... user posted image
Abejojau del klausimo, kur reikejo nusakyti laika, kiek katukas turetu buti vienas namie be kompanijos. Tai sunku buvo pasirinkti under 2 hours ar 2-6 hours... tai isbandziau abu variantus ir atsakymas gavosi tas pats:
Devon rex (bet paspaudus nuoroda, atsivercia pusl su Cornish rex)
Cornish rex (o cia atsivercia - su Devon rex)
Birma
Domestic

Tai idomu.... devoniuka man rekuomenduoja ar kornisiuka? user posted image

o turiu - kornisiuka user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 01 08, 14:54)
kažkas panašaus čia:

http://www.petnet.co...selectapet.html

po to duoda nuorodas į pateiktų kačių aprašus su nuotraukomis,
sėkmės  tongue.gif

as irgi pasidariau ir va kas iskrito thumbup.gif

BRITISH SHORTHAIR
RUSSIAN BLUE/WHITE
SCOTTISH FOLD
EXOTIC SHORTHAIR

toki ir turiu wub.gif
Atsakyti
Man visu pirma pasiule kornisreksa,koki butent ir turiu,bet manau,kad sis testas gali pasiulyti besirenkanciam zmogui teisingai apsispresti,nes as atsakydama i testo klausimus vistik pagalvoju apie savo katina,kuri manau teisingai esu pasirinkus ir labai dziaugiuosi.Vien atsakydama i klausima apie kaili,pasirenki garbanota ir rezultatas butent toks,koki jau augini namie.Man idomu,ar dar yra kaciu kitos veisles,kuriu kailis garbanotas?
Atsakyti
mano rezultatas smile.gif :
SOMALI
RAGDOLL
DOMESTIC
RUSSIAN BLUE/WHITE
svajoju apie Birmos kate smile.gif

o ka jie turi omeny RAGDOLL??? http://www.petnet.com.au/cat/C120.html tipo himalaju persas??

aha, radau kazka apie ragdol... pasirodo tu panasiu veisliu tiek... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ju gagaga: 17 sausio 2007 - 09:36
QUOTE(ju gagaga @ 2007 01 17, 09:28)

o ka jie turi omeny RAGDOLL???

http://www.supermama...howtopic=128020

Atsakyti
Pasidariau testą, išmetė pirmu numeriu regdolus smile.gif Nu neveltui pati buvau nusižiūrėjus, o gal už tai nevalingai ir surašiau, kas tiktų? biggrin.gif blush2.gif
Kiti variantai buvo škotų nulėpausis ir kažkoks DOMESTIC. O kas čia per veislė ir ar išvis veislė? blush2.gif Iš aprašymo taip ir nesupratau.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susivėlusi: 25 vasario 2007 - 16:43
va ir as nu bet nezinau... g.gif nezinau g.gif kiek tame teisybes
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 02 25, 16:39)
Pasidariau testą, išmetė pirmu numeriu regdolus smile.gif Nu neveltui pati buvau nusižiūrėjus, o gal už tai nevalingai ir surašiau, kas tiktų? biggrin.gif  blush2.gif
Kiti variantai buvo škotų nulėpausis ir kažkoks DOMESTIC. O kas čia per veislė ir ar išvis veislė? blush2.gif Iš aprašymo taip ir nesupratau.... blush2.gif

tiesiog naminė katė ax.gif
Atsakyti
Man graziausi persai.Jie nerealus! jau vie uodegos kokio grozio! Kaip lapes.
Beto l. kulturingi(bent musu perse),nera niekur pridariusi tik i deze,nelaksto sienom ir uzuolaidom,nedrasko nieko.....Nereali!
dar grazus rusu melynieji.
Kiti nelabai.O tie kornish tai siaubas,kazkokios ziurkes...Tik l. prasau nepykit,kas tokius turit.Tai mano atvirai isreiksta nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2007 03 01, 23:04)
Man graziausi persai.Jie nerealus! jau vie uodegos kokio grozio! Kaip lapes.
Beto l. kulturingi(bent musu perse),nera niekur pridariusi tik i deze,nelaksto sienom ir uzuolaidom,nedrasko nieko.....Nereali!
dar grazus rusu melynieji.
Kiti nelabai.O tie kornish tai siaubas,kazkokios ziurkes...Tik l. prasau nepykit,kas tokius turit.Tai mano atvirai isreiksta nuomone.

Galima juk ir kultūringiau išreikšti savo nuomonę 4u.gif . Kitiems ir žiurkės gražios g.gif taip kad .... Kai kornišreksas yra tas tikrasis jis labai gražus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2007 03 02, 10:04)
Galima juk ir kultūringiau išreikšti savo nuomonę 4u.gif . Kitiems ir žiurkės gražios g.gif  taip kad  .... Kai kornišreksas yra tas tikrasis jis labai gražus  bigsmile.gif

na man kornisreksiukai labai grazus ax.gif ir as paie toki pasvajoju, tik kad pinigine per plona tokiam blush2.gif ir manau nuomone reikia reiksti taip kad neskaudintum kitu, o jei taip neiseina tai is vis geriau patyleti... drinks_cheers.gif
Atsakyti