Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip teisingai išsirinkti mums tinkamą veislę?

QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 09:58)
Amerikonai juos namie laiko doh.gif

Amerikonai laiko ir pumas, panteras, tigrus. Ir pitonus. Bet įstatymai tai leidžia tik keliose pietinėse valstijose.
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2007 10 03, 10:20)
Amerikonai laiko ir pumas, panteras, tigrus. Ir pitonus. Bet įstatymai tai leidžia tik keliose pietinėse valstijose.

Tai vat ir keista, kaip lietuvaiciai uzsigeide tokio plesrunelio savo namuose ir kur jie ji toki laikytu g.gif
Atsakyti
sveiki, gal Lietuvoje birmos katytes kas veisia? kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 09:36)
drinks_cheers.gif As galvoju gal cia taip yra dar ir del to kad jie neturi kailiuko, tad pastoviai iesko zmogaus silumos, lenda miegot kartu, lipa ant keliu, prasosi paimami ant ranku ax.gif

Ir as manau, kad cia tas plikumo genas kaltas.
Pastebiu, kad sfinksiukams ne tik fizines, bet ir dvasines silumos reikia. Idomu, kaip tas plikumo jausmas skatina tu katinu intelekto progresavima...smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Charme de Soleil @ 2007 10 03, 19:51)
Ir as manau, kad cia tas plikumo genas kaltas.
Pastebiu, kad sfinksiukams ne tik fizines, bet ir dvasines silumos reikia. Idomu, kaip tas plikumo jausmas skatina tu katinu intelekto progresavima...smile.gif 4u.gif

Na faktas, kad mano plikse yra kurkas gudresne uz suni ir kartais net siek tiek issigastu, kai ji ima elgtis kaip mazas vaikiukas, pagalvoju tuoj tuoj sneket zmogiskai prades blink.gif biggrin.gif Be to zinau gana daug sunininku, kuriems kates buvo fuuu...iki isigyjant sfinksa lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ewilgirl @ 2007 10 03, 19:50)
sveiki, gal Lietuvoje birmos katytes kas veisia? kokios kainos?

Forume yra tema apie birmos kates, pasiklausinek ir pasiskaitinek ten mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Piranija,2007 03 02, 00:04]
Man graziausi persai.Jie nerealus! jau vie uodegos kokio grozio! Kaip lapes.

man irgi grazus persai , ir kiti grazus , bet jei dar laikyciau kate , butinai berniuka ir rusiuka smile.gif , na meiles isikunijimas, ir be galo zaismingas . Kornisai man irgi negrazus, bet jei tureciau priprasciau , nes ju charakteriai nuostabus smile.gif , o ir apskritai , kiekvienas katukas individualus , apie rusus raso , kad jie sunkiai pasiduoda auklejimui, o musu - superinis katukas , itariu, kad cia kaip pasiseks issirinkt ! Dar zaviuosi skotukais ir meinais !
Atsakyti
Manau kiekvienas turi "savo skoni" vienam tos grazios kates kitiems kitos,man asmeniskai visada patikdavo persai,bet va dabar kai teko rinktis rinkausi tarp britu trumpaplaukiu ir skotu nulepausiu,negaliu atsiziuret i ju meilius veidelius wub.gif nu man jie patys graziausi wub.gif bet kaip sakiau kiekvienam savas "skonis",kas labiau prie sirdies ta ir manau rinktis reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris37 @ 2007 01 09, 00:27)
Man visu pirma pasiule kornisreksa,koki butent ir turiu,bet manau,kad sis testas gali pasiulyti besirenkanciam zmogui teisingai apsispresti,nes as atsakydama i testo klausimus vistik pagalvoju apie savo katina,kuri manau teisingai esu pasirinkus ir labai dziaugiuosi.Vien atsakydama i klausima apie kaili,pasirenki garbanota ir rezultatas butent toks,koki jau augini namie.Man idomu,ar dar yra kaciu kitos veisles,kuriu kailis garbanotas?

labutis tikrai yra biggrin.gif
la perm wub.gif
user posted image

selkirkas
user posted image

tik lietuvoi tokiu nera ir nemanau kad greitu laiku bus, cia net rusijoj retenybe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 20, 13:45)

Kalbant apie kornišus,tai čia tikrai,jei gal meilūs ir draugiški,geri ir visokie kitokie,bet tikrai aš kiek pažystu,kas juos laiko,ta tie žmonės,kuriems patinka labiau šunys,o ne katės. Tik nežinau ar dėl charakterio,ar dėl išvaizdos.Man jų išvaizda irgi nelabai,bet dar visai normaliai,lyginant su sfinksais arba su beuodegiais,nulėpausiais katinais.

jei kalbeti, kas renkasi kornisiukus, tai as sunu tikrai nemegstu, bet turiu kornishiuke ir niekada dar nesigailejau wub.gif Be jos namai butu tokie tusti, kad net siaubas apima pagalvojus. Nenoreciau jokios kitos veisles. Su kiek kaciu teko bendrauti, kiek laikiau, tai labiausiai tiko ir patinka Kornisiukai smile.gif

pasidariau ta testa, tai nei vienas variantas is pasiulytu man netiko biggrin.gif Nebuvo nei vienos veisles, kuria galeciau pavadinti grazia ar elegantiska smile.gif
Atsakyti
man irgi patinka ju charakteris , tik usai nepatinka, bet jei butu vyrui patikes , as buciau pripratus , nes man is tikruju buvo vienodai kokia kate, dziaugiausi , kai sutiko , kad ji gyvens su mumis, nes 6 metelius po perses iskadu vyras apskritai drebejo nuo zodzio "kate" . viena vakara kazkaip sutiko, tai praktiskai per diena susiradau ir nupirkus jam padovanojau, kaip tik buvo likus diena iki vyro gimtadienio smile.gif , jei vaiko rankos nebutu drebejusios ir po pasveikinimo nebutu paklauses ar galesime ji pasilikt smile.gif , tai tikriausiai dar ir butu dovanos atsisakes....dar namie jis taip paziurejo ....po poros valandu paklause , ar dabar ji tures mylet smile.gif , kai as nemaciau -pagloste, o dabar katukas yra jo,nesveikai prisirises prie vyro, kai teko operuoti ir virs 1000 lt sukisti i gydyma,pasake, jis musu seimos narys, darysim viska , kad igelbet smile.gif . Nukrypau nuo temos, bet vienu zodziu , as galeciau auginti askritai bet koki katuka ,visi mieli, tiesiog vieni grazesni uz kitus smile.gif .O musu dar ir rytais mus zadina , o naktim vyra apsikabines per kakla miega ir dar karts nuo karto palaizo smile.gif , seniau imesdavo is lovos, o dabar kai katukas musu tarsi porcelianas, tai....visi bandom priprasti prie jo naktiniu murkimu smile.gif
Atsakyti
Aš tai tais visais testais nepasitikėčiau. Nes jie labai jau bendro, rekomedacinio pobūdžio. Man pvz. tas testas išrinko britą, somalį ir domestic. Nelaikyčiau nė vienos iš šitų. Nesakau, kad nepatinka. Bet aš jau atradau savo veislę - kurilų bobteilus ir į jokią kitą jų nekeisiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2006 09 24, 01:09)
Daug ir įvairių auginau. Daug auginu. Bet mylimiausia seniausia veislė - persai. Ir bendrai - plaukuotieji. Labai sveiki ir protingi yra egzotai. Priedo ir kalbantys yra sibirai. Patinka meilės ir kietos agresijos mišinys turku angoros. Superkatinu veisle man orientalai ir abisinai. Na, žodžiu, stiprūs, drąsūs, grakštūs ir išdidūs... Bengalų neturėjau, bet kada nors gal būt. Tik britų su sfinksais bei siamų su rusais nenorėčiau. Iš viso - nėr fantastiškesnio pasaulio už katinėlių...

idomu kodel tiek daug bijanciu laikyti siamus, o orientalus laikyti norinciu vis daugeja g.gif nezinantiem pasakysiu siamas ir orientalas yra tas pats skiriasi tik spalviniai rastai biggrin.gif pati turiu siame ir neturiu su ja jokiu rupesciu tokiu kaip tulikas lovoi ar ilgas visur besimetantis persu plaukas, problemos su wc del ilgo plauko, sukavimas, sampuniukui ir daug daug visko. rolleyes.gif
beje turiu brito misruna ir pas ji tipiskas britiskas charakteris meilinasi tik kai jis to nori o taip is jo meilumo nesulauksi schmoll.gif todel ateiti zadu laikyti tik siamus ir orientalus, na dar man sfinksai labai mieli wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sajustro @ 2007 12 01, 15:10)
O gal kas galetu nebrangiai parduoti persiuka berniuka?sjr@one.lt
dekui ax.gif

paziurek skelbiu lt, bet jei nori gero ir nebrokuoto kaciuko labai patariu neskubet, pasitaupyt ir isigyt gera veisli kaciuka mirksiukas.gif turesit maziau problemu nei pirkdami neisku ka neaisku is ko
Atsakyti