Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip teisingai išsirinkti mums tinkamą veislę?

Na nepykit nepykit...Tikrai nemanau nieko skaudint.Man kai pasako kad persu kates negrazios,priplotais veidais ir t.t. as visai nepykstu,ir del to ne kiek ne maziau myliu savo Silvija... tongue.gif
Atsakyti
man ir viena karta taip buvo... atejo pusesere ir sako zinai kokia baisi tavo kate bigsmile.gif nu kazinau man grazesniu nebuna ax.gif nu bet ka padarysi ji sunu myletoja doh.gif

nu nejaugi ji gali buti negrazi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iena: 03 kovo 2007 - 16:38
Aš tai visada galvojau, kad, jei turėsiu katiną, tai jis bus arba sfinksas, arba Meino meškėnas... Panašūs tokie, ne? ax.gif Ale vat atrodo atsirado trečias variantas - kurilų bobteilas... Koks nors balck spotted tabby... Kai tik bus sąlygos. Iškart biggrin.gif Nerealūs jie man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2006 09 23, 22:09)
Bet mylimiausia seniausia veislė - persai. Ir bendrai - plaukuotieji. Labai sveiki ir protingi yra egzotai.  Patinka meilės ir kietos agresijos mišinys turku angoros. Superkatinu veisle man orientalai ir abisinai. Na, žodžiu, stiprūs, drąsūs, grakštūs ir išdidūs...

na as laukiau kazkada balta persa, g.gif nezinau buvo labai daug ir ilgu plauku doh.gif ir katinelis per daug savarankiskas buvo. Kai buvau visai maza turejom turku angora - apie sia veisle galiu tik pasakyti kad pasakiski katinai - kartu isdidus, kartu meilus, protingi, be galo atsidave savo seimininkams, turiu nostalgija siems katinams, tik gaila kad jie nera populiarus, nes isties verti demesio ir meiles katuliai thumbup.gif labai patrauklus man atrodo orientalai savo isvaizda: grakscia laikysena r zvilganciu kailiu. cool.gif na bet turiu egzote ir niekada nekeisciau sios veiles schmoll.gif : ji neegresyvi, lengvai priziurima, kartais tinginele, kartais zaismingas padarelis, o apie grazia ekstremalia nosyte turbut net nereikia sakyti, sie katinai pasakiski wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2006 09 21, 13:43)
jei nori perso tai tektu susitaikyti su ju savarankiskumu. jie retai arba is vis neateina ant keliu ir retas kuris megsta but glostomas, ira isdydus, na gal del to ir  nera meilus, bet grozis viska atperka biggrin.gif

o mano persas švelnumo įsikūnijimas. Kievieną rytą kai jau pradedu vartytis, atvaro kad paglostyčiau. Ir labai mėgsta kai nešioji ant rankų- prisiglaudžia kaip mažas vaikas tik reikia vaikščioti, pasakoti koks jis gražus ir protingas ir glostyti. Jis pas mane išvis keistas labai mėgsta bananus, kivi, obuolius, kriaušes, melionus, pomidorus savo sultyse....
Papildyta:
QUOTE(devde @ 2006 09 22, 12:05)
Mano kisulė ekstremalė,tai labai sunku žiūrėti,kaip ji ėda sausiaką. Taip sunku jai su plokščiu snukeliu pasimti "kruopą". Dar ir knarkimas kartais sunervina. Miega ji mūsų kambary,tai kartais trukdo miegoti. Žinoma kai subari,tai nustoja,atrodo suprastų dėl ko buvo barama  biggrin.gif Tai dėl šių trūkūmėlių ir galvoju apie britą.
O čia mano karalienė su savo sūneliu-

mano persa taip pat ekstimas. mes perkam maistą trikampiukais daug geriau- rutuliukus tai beveik visus išstumdavo iš blidelio
O britai mar irgi patinka irgi mąstau- gal kada....
Atsakyti
Pamaciau tema apie katinus. O gal kas nors zinote, ar Lietuvoje imanoma isigyti servalu??? Ir jei taip, kur?
Labai aciu!
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 05 28, 20:40)
Pamaciau tema apie katinus. O gal kas nors zinote, ar Lietuvoje imanoma isigyti servalu??? Ir jei taip, kur?
Labai aciu!

Lietuvoje tikrai neįsigysite šios veislės atstovo, nes paprasčiausiai nėra.
Atsakyti
QUOTE(Sweetkiss @ 2007 05 29, 15:49)
Lietuvoje tikrai neįsigysite šios veislės atstovo, nes paprasčiausiai nėra.

Dar karta aciu smile.gif
Na galvoju, gal kartais kas nors kur nors cia netycia ir veisia siuos katinelius ax.gif
Bandau pas latvius ieskot smile.gif

Atsakyti
QUOTE(baste @ 2006 08 06, 16:36)
Meilios kačių veislės nėra, tai priklauso individualiai nuo gyūno. Meilus labai gali būti paprastas katinas, o kilmingas ne.O katinai visi yra labai nepriklausomi gyvūnai, taigi išsirinkti meilų paprasčiausiai yra sėkmės dalykas  lotuliukas.gif

Visi sfinksai labai meilus ir visiskai priklausomi nuo savo seimininku... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Charme de Soleil @ 2007 09 19, 16:13)
Visi sfinksai labai meilus ir visiskai priklausomi nuo savo seimininku... 4u.gif

drinks_cheers.gif As galvoju gal cia taip yra dar ir del to kad jie neturi kailiuko, tad pastoviai iesko zmogaus silumos, lenda miegot kartu, lipa ant keliu, prasosi paimami ant ranku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 05 28, 20:40)
Labai aciu!

blink.gif blink.gif Servalas, ne kačių veislė, o laukinis plėšrūnas. Nesuvokiu, kam ir kokiu tikslu norisi tokį įsigyt..Jis gi neprogozuojamas, gali būti labai pavojingas.O veisia juos nebet Zoologijos sodai.. rolleyes.gif Beje daugelyje šalių įstatymai draudžia laukinius gyvūnus laikyt namuose. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 03 spalio 2007 - 08:47
QUOTE(Seterių_mama @ 2007 10 03, 09:45)
blink.gif  blink.gif  Servalas, ne kačių veislė, o laukinis plėšrūnas. Nesuvokiu, kam ir kokiu tikslu norisi tokį įsigyt..Jis gi neprogozuojamas, gali būti labai pavojingas.O veisia juos nebet Zoologijos sodai.. rolleyes.gif Beje daugelyje šalių įstatymai draudžia laukinius gyvūnus laikyt namuose. rolleyes.gif

Amerikonai juos namie laiko doh.gif
Atsakyti