Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Mirabele @ 2011 10 16, 20:11)
o siaube, niekad nebuciau pagalvojusi biggrin.gif

chi chi- as ta pati pagalvojau kai perskaiciau apie kapines smile.gif))) pagalvojau kazi kuom kapines su cirku gali but susije smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 16, 20:15)
chi chi- as ta pati pagalvojau kai perskaiciau apie kapines smile.gif))) pagalvojau kazi kuom kapines su cirku gali but susije smile.gif))

Diva jei tu darbuojies kazkur ir t.t as rtoj tau istrauksiu ir pasiziuresi kokia veikla uzsiemi ir t.t ok? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 00:25)
Diva jei tu darbuojies kazkur ir t.t as rtoj tau istrauksiu ir pasiziuresi kokia veikla uzsiemi ir t.t ok? smile.gif

aha, gali istraukti. bus idomu pasiziureti kas gausis smile.gif
Atsakyti
traukiu du kartus kortas.... tai pirmuoju atveju buvo kardud5 apvmtauriu penki apv, ir tauriu 10 apv.. paskui kitu krito pentakliu6,pentakliu tuzas ir pentakliu keturi.. smile.gif smile.gif toks jausmas kad dirbate aptarnavimo srityje kur aptarnaujate tam tikrus kilentus, o tarkim administratore gal kokia, gal kokia banke, gal kokioje kredito istaigoje.. siaip istikro pradziai norejau net paklaust ar jums patinka jusu dirbamas darbas? nes manau daug kur gal susidariat su neigiamais zmonem, na taprasme kad jumis jie erzina.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 14:04)
traukiu du kartus kortas.... tai pirmuoju atveju buvo  kardud5 apvmtauriu penki apv, ir tauriu 10 apv.. paskui kitu krito pentakliu6,pentakliu tuzas ir pentakliu keturi.. smile.gif  smile.gif  toks jausmas kad dirbate aptarnavimo srityje kur aptarnaujate tam tikrus kilentus, o tarkim administratore gal kokia, gal kokia banke, gal kokioje kredito istaigoje..  siaip istikro pradziai  norejau net paklaust ar jums patinka jusu dirbamas darbas? nes manau daug kur gal susidariat su neigiamais zmonem, na taprasme kad jumis jie erzina.... rolleyes.gif

Hmm labai keista gal dar pabandyk ištraukti kokioje veiklos srityje dirbu, t. Y ne ką aš darau, o kas per veikla. Nes darau nemažai administracinio darbo, bet išties pagrindine veikla ne administruojamoji ir ji man laaaabai patinka. Kortų dar neziurejau neturiu su savim, plačiau pakomentuosiu vakare. O kodel dukart traukei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 17 spalio 2011 - 14:22
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 17, 14:19)
Hmm labai keista gal dar pabandyk ištraukti kokioje veiklos srityje dirbu, t. Y ne ką aš darau, o kas per veikla. Nes darau nemažai administracinio darbo, bet išties pagrindine veikla ne administruojamoji ir ji man laaaabai patinka.  Kortų dar neziurejau neturiu su savim, plačiau pakomentuosiu vakare.   O kodel dukart traukei?

nes su viena ir kita kalade ziurejau tai ir sakiau kad sritis susijusi su administracine.... g.gif nesuprantu ko dar paklausti konkreciau... kurioje vietoje dirbate? g.gif Ar kaip.. nesuprantu ar teisingai ar netaisingai apsakiau blush2.gif
Papildyta:
istraukiau vel kardu penketa ir apv taures4 irtauriu devyni.. nezinau gal kas su maitinimu? doh.gif biggrin.gif Einu paieskot reiksmiugal nes ziuriu tik is tai ka akytem matau....

ai nu dar istikro pamaniau kad gal but esate kaip kazkoks atstovuajamas asmuo gal gincuose ar ivairiose nesusipratimuose.. nu tarkim kaip kokia ale kazkas gal su teisesauga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 17 spalio 2011 - 14:36
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 14:31)
nes su viena ir kita kalade ziurejau tai  ir sakiau kad sritis susijusi su administracine.... g.gif  nesuprantu ko  dar paklausti konkreciau... kurioje vietoje dirbate? g.gif  Ar kaip.. nesuprantu ar teisingai ar netaisingai apsakiau blush2.gif

Na kaip čia papasakoti mes su vyru turim tokį kaip čia pasakius šeimos verslą. Kuriame aš esu komunikatorius, administratorius ir t. T. Bet administravimas tiesiog todėl kad to reikia,na į mailus, skambučius atsakinėti ir pan o mūsų teikiama paslauga visai kito pobūdžio. Vat idomu kaip būtent tai parodys kortos. Na gal klausimas kokias paslaugas teikiam klientams ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 17 spalio 2011 - 14:37
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 17, 14:35)
Na kaip čia papasakoti mes su vyru turim tokį kaip čia pasakius šeimos verslą. Kuriame aš esu komunikatorius, administratorius ir t. T. Bet administravimas tiesiog todėl kad to reikia,na į mailus, skambučius atsakinėti ir pan o mūsų teikiama paslauga visai kito pobūdžio. Vat idomu kaip būtent tai parodys kortos. Na gal klausimas kokias paslaugas teikiam klientams ?

AA oki oki...traukiu
Papildyta:
paklausiau kokias paslaugas teikiat savo klientams.. istraukiau tauriu du, tauriu pazas ir apv pazas lazdu... nezinau dabar gal net norisi sakyt gal susijusi su vaikiskom prekem kazkas gal? g.gif Arba visgi irgi su kokiais tai sysciais t.y gerimais ir t.t:D
Atsakyti
Susidomejau taro kartom nusipirkau knyga 4u.gif
vakar pabandziau burtis is vienos kortos paklausia apie savo finansine situacija artimiausiu metu ir istraukiau tauriu devyneta ka tai galetu reiksti ? smile.gif

Beje kai buretes kuriuo metu formuluojat klausyma ? maisant kortas ar traukiant? ir ar labai svarbu kuria ranka traukiamos kortos? smile.gif
Dar bandziau burtis is 7 kortu apie santykius taciau nesugebejau issiaiskinti reiksmiu perskaitau ka tos kortos reiskia bet negaliu sugretinti su esama situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 17, 14:52)
Susidomejau taro kartom nusipirkau knyga  4u.gif
vakar pabandziau burtis is vienos kortos paklausia apie savo finansine situacija artimiausiu metu ir istraukiau tauriu devyneta ka tai galetu reiksti ?  smile.gif

Beje kai buretes kuriuo metu formuluojat klausyma ? maisant kortas ar traukiant? ir ar labai svarbu kuria ranka traukiamos kortos? smile.gif 
Dar bandziau burtis is 7 kortu apie santykius taciau nesugebejau issiaiskinti reiksmiu perskaitau ka tos kortos reiskia bet negaliu sugretinti su esama situacija  doh.gif

Asmeniskai as klausiu klausima ir pries maisant jau ir bemaisant galvoju apie tai... traukiu kazkodel as su kaire... o istikro kaip kam geriau tas taip ir traukia kiek zinau,,, manau tai nera skirtumo..siaip su kaire traukia todel nes ale kaire ranka arciau sirdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 15:55)
Asmeniskai as klausiu klausima ir  pries maisant jau ir bemaisant galvoju apie tai... traukiu kazkodel as su kaire... o istikro kaip kam geriau tas taip ir traukia kiek zinau,,, manau tai nera skirtumo..siaip su kaire traukia todel nes ale kaire ranka arciau sirdies smile.gif

na mano knygoj raso jog su kaire nes arciau sirdies bet per ziopluma traukiau su desine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 17, 14:59)
na mano knygoj raso jog su kaire nes arciau sirdies bet per ziopluma traukiau su desine  doh.gif

lotuliukas.gif niekada gyvenime neesu traukusi su kaire - tik su desine - na ir kas? Kas per knyga? Ar tik ne Staubes? smile.gif
Atsakyti