"mano vyras planuoja", "vyras neleis kad suleistų nuskausminančiųjų" Man tai kažkaip kvailokai skamba, o ką galvoji tu? Tu gal net nenori kad vyras dalyvautų gimdyme?Man atrodo kad gimdyme gali dalyvauti vyras jei abu to nori ir myli vienas kitą,gimdymas yra toks dalykas, kad negali žinot kaip tu jausies kaip elgsies kokia bus tavo sveikata, o tavo vyras perdaug egoistas , skausmo tai jis nekentės, viską jausi tu. tai galvok pati, kaip tau geriau

ir ne visos greit pagimdo, jei gimdymas truks kokį 20 val, tai tikrai neturėsi jėgų pati pagimdyt darys nejautrą ir cezarį. Džiaugiuosi, kad tu dar nesilauki nes matau,kad jums dar reikia labai daug ką aptarti, ir bent jau aš tai manau, jei jau vaikelis motinos įsčiose, jei iš jos gims tai ji ir turi spręsti kaip tas gimdymas atrodys,ar su epidūra ar be,ir ar vyras būtų.Linkiu sėkmės planuojant nėštumą tik tikrai manau, kad dar jūsų požiūrei nesutampa, nes iš to ką rašei, man pasirodė,kad už tave sprendžia vyras, o tai labai liūdna. Tu esi moteris, jūs gyvenimo partneriai turėkit dvi nuomones, nes jūs du žmonės.Linkiu tau ryžto,daugiau pasitikėjimo savimi ir sėkmės