Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

mano vyras nors as dar ne nescia jau planuoja mano busimo nestumo pabaiga.. 4u.gif sako, kad bus salia visa laika.. bigsmile.gif bet.. neleis man suleist jokiu nauskinamuju, kad gimdyciau naturaliai.. hmm.. tai gerai, ar nelabai..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2006 09 23, 20:43)
mano vyras nors as dar ne nescia jau planuoja mano busimo nestumo pabaiga.. 4u.gif  sako, kad bus salia visa laika.. bigsmile.gif  bet.. neleis man suleist jokiu nauskinamuju, kad gimdyciau naturaliai.. hmm.. tai gerai, ar nelabai..? g.gif

Kad vyras rūpinasi - labai gerai, kad turi savo nuomonę - labai gerai, tik va, ar jis viską yra apgalvojęs, visus gimdymo variantus, visas gimdymo variacijas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2006 09 23, 21:43)
mano vyras nors as dar ne nescia jau planuoja mano busimo nestumo pabaiga.. 4u.gif  sako, kad bus salia visa laika.. bigsmile.gif  bet.. neleis man suleist jokiu nauskinamuju, kad gimdyciau naturaliai.. hmm.. tai gerai, ar nelabai..? g.gif

Aisku, turetumet tureti bendra nuomone ,nes vaikelis tai abieju,bet manau moters zodis turetu buti paskutinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2006 09 23, 23:38)
Aisku, turetumet tureti bendra nuomone ,nes vaikelis tai abieju,bet manau moters zodis turetu buti paskutinis unsure.gif

O as manau kad vyro zodis turetu buti paskutinis!
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 09 24, 01:20)
O as manau kad vyro zodis turetu buti paskutinis!

A jo,ka tu sakai,negali buti,eik geriau pienuko atsigerk 2.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2006 09 24, 00:49)
A jo,ka tu sakai,negali buti,eik geriau pienuko atsigerk 2.gif

***,netersk eterio.
Atsakyti
Del nuskausminimo, tai tikrai sprendzia ne vyras, o pati gimdyve. Mano draugė, kai gimdė, tai jos vyras nusprendė, kad yra brangu mokėti už nuskausminimą, taigi jinai gimdė naturaliai. Jau praėjus 5 metams nuo gimdymo patį gimdymą atsimena, kaip košmarą. 4u.gif Tu turi nuspresti pati, o ne vyras. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 09 24, 01:49)
***,netersk eterio.

internetinis issigymelis,virusas gun_bandana.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
"mano vyras planuoja", "vyras neleis kad suleistų nuskausminančiųjų" Man tai kažkaip kvailokai skamba, o ką galvoji tu? Tu gal net nenori kad vyras dalyvautų gimdyme?Man atrodo kad gimdyme gali dalyvauti vyras jei abu to nori ir myli vienas kitą,gimdymas yra toks dalykas, kad negali žinot kaip tu jausies kaip elgsies kokia bus tavo sveikata, o tavo vyras perdaug egoistas , skausmo tai jis nekentės, viską jausi tu. tai galvok pati, kaip tau geriau g.gif ir ne visos greit pagimdo, jei gimdymas truks kokį 20 val, tai tikrai neturėsi jėgų pati pagimdyt darys nejautrą ir cezarį. Džiaugiuosi, kad tu dar nesilauki nes matau,kad jums dar reikia labai daug ką aptarti, ir bent jau aš tai manau, jei jau vaikelis motinos įsčiose, jei iš jos gims tai ji ir turi spręsti kaip tas gimdymas atrodys,ar su epidūra ar be,ir ar vyras būtų.Linkiu sėkmės planuojant nėštumą tik tikrai manau, kad dar jūsų požiūrei nesutampa, nes iš to ką rašei, man pasirodė,kad už tave sprendžia vyras, o tai labai liūdna. Tu esi moteris, jūs gyvenimo partneriai turėkit dvi nuomones, nes jūs du žmonės.Linkiu tau ryžto,daugiau pasitikėjimo savimi ir sėkmės mirksiukas.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emsi @ 2006 09 25, 11:03)
"mano vyras planuoja", "vyras neleis kad suleistų nuskausminančiųjų" Man tai kažkaip kvailokai skamba, o ką galvoji tu? Tu gal net nenori kad vyras dalyvautų gimdyme?Man atrodo kad gimdyme gali dalyvauti vyras jei abu to nori ir myli vienas kitą,gimdymas yra toks dalykas, kad negali žinot kaip tu jausies kaip elgsies kokia bus tavo sveikata, o tavo vyras perdaug egoistas , skausmo tai jis nekentės, viską jausi tu. tai galvok pati, kaip tau geriau g.gif ir ne visos greit pagimdo, jei gimdymas truks kokį 20 val, tai tikrai neturėsi jėgų pati pagimdyt darys nejautrą ir cezarį. Džiaugiuosi, kad tu dar nesilauki nes matau,kad jums dar reikia labai daug ką aptarti, ir bent jau aš tai manau, jei jau vaikelis motinos įsčiose, jei iš jos gims tai ji ir turi spręsti kaip tas gimdymas atrodys,ar su epidūra ar be,ir ar vyras būtų.Linkiu sėkmės planuojant nėštumą tik tikrai manau, kad dar jūsų požiūrei nesutampa, nes iš to ką rašei, man pasirodė,kad už tave sprendžia vyras, o tai labai liūdna. Tu esi moteris, jūs gyvenimo partneriai turėkit dvi nuomones, nes jūs du žmonės.Linkiu tau ryžto,daugiau pasitikėjimo savimi ir sėkmės mirksiukas.gif  unsure.gif  verysad.gif

Pritariu thumbup.gif vyrui lengva aiskint, kai ne jam tuos skausmus kentet g.gif
Atsakyti
labux as dalyvavau gimdyme ir galiu tvirtai pasakyti kad jai kada turesiu antra leliu tai neiuzka nepraleisiu tos akimirkos kai jis ateis i sy pasauly bigsmile.gif atsimenu kai gime eimantas isgirdau jo balsely ir jy pamaciau tai emocijos liejosi per krastus ploja.gif cry.gif bigsmile.gif victory.gif yess.gif cray.gif yahoo.gif taip kad as tik uz tecio dalyvavima gimdyme thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolis thumbup.gif , Aš tai tokios nuomonės, kad vyras jei nenori dalyvaut gimime, gali ir nebūt, svarbu, kad dalyvautų vaiko auklėjime, gyvenime,o kažkodėl l. daug vyrų laikui bėgant pamiršta skirt vaikui dėmesio sad.gif Bet aišku čia tik mano nuomonė
Atsakyti