Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

QUOTE(rutuliukas j @ 2012 02 01, 12:23)
Keistas tas kristalu fenomenas. Labai dziaugiuosi, kad bent kazkas jais nusivyle.

QUOTE(rutuliukas j @ 2012 02 01, 19:19)
... tiesiog konstatuoju fakta, kad mane nuvilia kai kuriu zmoniu drasos stoka kvepeti taip, kaip paciai tinka ir patinka (nesiderinant prie kokios tai tikslines grupes).

Jus nuvilia bandos jausmą turintys žmonės. Ir džiaugiatės, kai jais (kristalais) nusiviliama, nes atseit daug kas juos mėgsta.
Bet kad gal labiau dauguma jais nusivylę, nei mažuma. Va čia man nesuėjo galai.
Nepykit, baigiu, užsičiaupiu nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 01 vasario 2012 - 18:15
Parfum d`Empire - Azemour les Oranges . wacko.gif
Su nuostaba skaičiau Minervos blog'ą, kuriame taip giriami šie kvepalai. Kartais net suabejodama savo nosies sugebėjimais užuosti lengvą kvapą. Sudėtinga man su gaiviais kvepalais, nes nesu jų mėgėja - natas jų ne visas pažįstu.
Koks dar gali būti kvapo tyrinėjimas, kai suuodi tik vieną natą? Ant odos man nieko nesijautė apart vandenyje plaukiojančią citriną. O kur apelsinas? Juk kvepalai apie nuostabius apelsinus. O aš jaučiu tik citrusų mišinį (labiau laimo, citrinos nei apelsino), labai vandeningas skystimėlis, be jokio klampumo, saldumo. Nuo odos dingsta po kelių minučių. Kas per stebuklai....Pasižiūrėjau į natas ir apstulbau - tokia įvairi kompozicija, o aš užuodžiu tik pigų citrusų oro gaiviklį (kartais net ir jie kvepia ryškiau) arba ilgai pastovėjusį vandenį, kuriame buvo pripjaustyta citrinų.
Labai nuvylė šiuo kvapu Parfum d'Empire.
Nepykite šio kvapo gerbėjos, bet jeigu juos gaučiau dovanų, galėčiau kvėpinti tik savo wc laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 01, 18:13)
Bet kad gal labiau dauguma jais nusivylę, nei mažuma. Va čia man nesuėjo galai.

Vargu.Nebūtų pardavimų-neliktų ir tų karbunkulų .
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 01, 20:34)
Labai nuvylė šiuo kvapu Parfum d'Empire.

drinks_cheers.gif Mane irgi, beje, ir kiti, kuriuos uosčiau iš Parfum d'Empire (kas čia darosi, vien nusivylimai unsure.gif)
Atsakyti
Dažniausiai pigesni-prieinamesni kvepalai vadinamuosiuose top'uose sėdi - užtat ir išsirutulioja karbunkulai. Patekimas į top'ą - jau fenomenas.
o pirkimų-pardavimų rinka, jų populiarumas tiesiogiai nerodo patinka/nepatinka.

Kas čia man šiandien umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 01 vasario 2012 - 19:04
Iš paskutiniių pirkinių mane labai nuvylė Givenchy "Very irresistible L'intense".
Esu turėjusi ir paprastus "Very irresistible", ir "Very irresistible sensual". Abeji labai patiko, buvo vieni mėgstamiausių. O šitie... doh.gif
Taip pat PR "Lady million", Guerlain "Idylle" neprilipo. Net gi kažkurios natos erzina juose g.gif
Armani "Idole" labai eilinis kvapas pasirodė. Tikėjausi kažko saldesnio...
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 01, 19:34)

Nepykite šio kvapo gerbėjos, bet jeigu juos gaučiau dovanų, galėčiau kvėpinti tik savo wc  laugh.gif

drinks_cheers.gif kažkur jau seniau pasisakiau apie juos... Kažkaip paskutiniu metu atrodo, kad ne tik Parfum d`Empire, daug kas nusivažiuoja. Pvz. Lorenzo Villoresi - galvojau, kad Iperborea (2010) tiesiog klaida, bet kai pauosčiau Theseus (2011), pagalvojau, kad gerai, kad pradėjau pažintį ne nuo naujienų, niekas nebebūtų įkalbėjęs pauostyti dar bent vieną LV kūrinį... Senesni patiko beveik visi.

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 02 02, 12:44)
galvojau, kad Iperborea (2010) tiesiog klaida

drinks_cheers.gif (nusivylimų tirada tęsiasi unsure.gif )
Atsakyti
user posted image

atidaviau draugei nes negaliu doh.gif kvapas visai toks nieko, bet taip nuo ju skauda galva, kad ir nedideli kieki pasipurkus. Nzn paskui net kvapas pradejo erzinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 01, 20:34)
Nepykite šio kvapo gerbėjos, bet jeigu juos gaučiau dovanų, galėčiau kvėpinti tik savo wc  laugh.gif

laugh.gif Galima, aš jums kitą gaiviklį nupirksiu - kaip mainus į šiuos kvepalus... laugh.gif

Man jie patiko. Ne tiek, kiek Ambre Russe, bet patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2012 02 09, 21:37)
laugh.gif Galima, aš jums kitą gaiviklį nupirksiu - kaip mainus į šiuos kvepalus... laugh.gif

Man jie patiko. Ne tiek, kiek Ambre Russe, bet patiko smile.gif

baisus nusivylimas yra tame,kad kažkas atsitiko Kalniečiui ir kažkur dingo Weemsas fear.gif
o į temą - Minervos aprašymas apie šiuos kvepalus l.įkvėpė rolleyes.gif šventiškai nuteikė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 09, 23:12)
baisus nusivylimas yra tame,kad kažkas atsitiko Kalniečiui ir kažkur dingo Weemsas fear.gif
o į temą - Minervos aprašymas apie šiuos kvepalus l.įkvėpė rolleyes.gif šventiškai nuteikė biggrin.gif

Net nekalbėk... Aš juk kaunietė... cry.gif

Aš jau bijau ką nors apie kvepalus rašyti: man kažkaip daug kas pernelyg gražiai atrodo, o tai, kas neatrodo gražiai, sapnuojasi ir dantimis griežia, kad apie juos nerašyčiau apskritai... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 09 vasario 2012 - 21:33