Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

o jūs ir išpažinties eisit, ir tuoksitės pas tą patį kunigą?
Atsakyti
Ziuriu, jog jus pasikausciusios su kunigu bendravimu:) tai va. As pasikrikstijau prie keleta metu, bet iki santuokos sakramento dar daug reik praeit...tipo komunija, bermavojima...Pvz, jei krikstijaus Traku rajone, Onuskyje, tai dabar kur eit komunija?o gyveny Vilniaus rajone...kur kunigas beveik tik lenkiskai sneka...ar yra skirtumas? ax.gif Nezinau ka daryt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiling_girl @ 2004 06 25, 19:17)
as tai buciau tik uz teti
ir as tai nesigilinu, kieno cia tradicija, jei man grazu, tai grazu

As irgi uz teti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
naujausiais duomenimis mane ves tetis biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo tėtį irgi pratinu prie šios minties rolleyes.gif Iš pradžių jis buvo prieš, atseit, nelietuviškos tradicijos, bet kuo arčiau vestuvės, tuo jis mažiau "laužosi" ir plius dar mamai tas tėvo palydėjimas labai patinka, taip, kaip kad mane irgi tėtis atves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 04, 14:21)
o jūs ir išpažinties eisit, ir tuoksitės pas tą patį kunigą?

manau nėra skirtumo pas kokį kunigą eisi išpažinties, bet sbvarbiasią ją reikia atlikti. smile.gif
O prie altoraisu norėčiau kad vestu tėtis, bent jau bandau jį prie to pripratinti, jis nedrįstą, tai sakau abu nedrįsim bus drąsiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 01 birželio 2005 - 08:26
žiūriu visų čia tėčiai tokie nedrąsūs ir kuklūs. Mano irgi labai pergyvena, kaip čia viskas bus. Sako kad nepatinka, kai visų dėmesys yra nukreiptas į jį. O mama tai jį greitai nuramino, sako: "nepergyvenk, į tave tikrai nekas nežiūrės, nes visiems bus svarbiausia jaunoji" biggrin.gif Bet vistiek jis visas toks ne savas vaikšto ir "graužia" mane kad aš jam tokią atsakomybę užkroviau doh.gif O aš sakau, kad tai ne atsakomybė, o garbė tongue.gif . Taip kad niekur nedings, turės mane vesti link altoriaus... wub.gif
Atsakyti
mes ejome patys. tecio vedimas prie altoriaus - ne kataliku, o ptotestantu tradicija.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 06 01, 08:41)
mes ejome patys. tecio vedimas prie altoriaus - ne kataliku, o ptotestantu tradicija.

is kur toks požiūris? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 06 01, 08:41)

koks skirtumas kieno tradicija, dabar jau tos tradiocijos visos susimaišiusio, svarbu gražu
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 06 01, 09:41)
koks skirtumas kieno tradicija, dabar jau tos tradiocijos visos susimaišiusio, svarbu gražu

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Nu matot merginos kaip kam patinka,man tai grazu kai tevas veda savo dukra prie altoriaus,as gal irgi noreciau wub.gif
Atsakyti