Man irgi labai gražu,kai prie altoriaus atveda tėtis...
Bet mano tėvai išsiskyre,galiausiai jis net į vestuves neatvažiavo
,tai per daug planu ir nekūriau... Be to, mes, atvažiavę i bažnyčią, dar ėjom išpažinties
(nesuradom laiko iš vakaro
). Ir tik paskui,jau po vestuviu, pagalvojau,kad prie altoriaus mane galejo nuvesti ir brolis (jis už mane 11m. vyresnis)
Ech...
o būtina tos išpažinties eiti? na aš netikinti ir bažnyčioj tik dėl vyro giminės darom, tai man nelabai priimtini tokie dalykėliai.. ir ką ten sakyt prieš vestuves reik/ iš kur kunigas žinos, kad priėjai ar ne?
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 03 23, 09:34)
o būtina tos išpažinties eiti? na aš netikinti ir bažnyčioj tik dėl vyro giminės darom, tai man nelabai priimtini tokie dalykėliai.. ir ką ten sakyt prieš vestuves reik/ iš kur kunigas žinos, kad priėjai ar ne?
Tai tau tada nėr ko bažnyčioje tuoktis, nes tai turi ir tau rūpėti, o išpažinries būtinai prieš vestuves turi nueiti, kad eitum priesaiką prieš Dievą ir savo jaunikį duoti švari
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 03 23, 09:34)
Na,mus tuokęs kunigas yra vyro šeimos draugas,savas, tai su juo ir buvom sutarę išpažintį atlikt. Aš irgi toli gražu ne davatka
Dėl išpažinties, tai aš pritariu, kad reikia, tik nelabai įsivaizduoju - kiek žinau,tai susėda visi trys ir kalbasi, tai jaučiu apie visą gyvenimą turi išpasakoti. Gal pasidalinkite patirtimi, kas jau buvote 
O prie altoriaus tai aš labai noriu, kad mane atvestų tėvelis. Kažkaip man taip gražu... Bet bijau, kad man bus labai graudu, baisu kad neapsiverkčiau kol nueisiu iki altoriaus
Jaučiu, kad reikės linsminančių vaistukų prisigerti ryte
O prie altoriaus tai aš labai noriu, kad mane atvestų tėvelis. Kažkaip man taip gražu... Bet bijau, kad man bus labai graudu, baisu kad neapsiverkčiau kol nueisiu iki altoriaus
na aš juk nesakiau kad meluot, bet sakau ar būtina. šeip aš prieš kokį mėn pasikrikštyjau tai bažnšyčioj išvis nesigaudau. tikrai būtų labai gerai jeio kas papasakotumėt apie tai.
mane irgi tėvelis vedė prie altoriaus, buvo gražu.
Tai žinoma, kad nebūtina eiti ispažinties. čia kaip sakoma sąžinės reikalas, juk kunigas netikrins ar tikrai jos ėjai ar ne. Štai wieni draugai ženijos ir nė wienas neėjo išpažinties, bet kunigui žinoma pamelawo.
Aš sakiau nueisiu, kaskaip norisi tai padaryti prieš westuwes
Dar iki vakar galvojau, kad bus islydejimas is namu. bet vakar pakalbejom, ir pasirodo maniskis labai nenori tu visu garmoskiu, graudenimusi, o sake jei dar koki paveiksla duos buciuoti?!!! 
lyg ir jau nusprendem, kad susitiksim baznycioj. sake pirsli atsius manes pasiimti.
klausimas, o palyda kaip ateina? paskui jaunaja su teciu? o pirsliai kaip. pas mane bus 6 poros:oh, tai tokia gvardija negrazu gi...
lyg ir jau nusprendem, kad susitiksim baznycioj. sake pirsli atsius manes pasiimti.
klausimas, o palyda kaip ateina? paskui jaunaja su teciu? o pirsliai kaip. pas mane bus 6 poros:oh, tai tokia gvardija negrazu gi...
QUOTE(Ruciuke @ 2005 03 24, 10:10)
Dėl išpažinties, tai aš pritariu, kad reikia, tik nelabai įsivaizduoju - kiek žinau,tai susėda visi trys ir kalbasi, tai jaučiu apie visą gyvenimą turi išpasakoti. Gal pasidalinkite patirtimi, kas jau buvote 
Jaučiu, kad reikės linsminančių vaistukų prisigerti ryte 
Čia tu turi omeny,kad susėda jaunieji su kunigu ir kalbasi? Baik bajerius!
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 03 24, 10:20)
na aš juk nesakiau kad meluot, bet sakau ar būtina. šeip aš prieš kokį mėn pasikrikštyjau tai bažnšyčioj išvis nesigaudau. tikrai būtų labai gerai jeio kas papasakotumėt apie tai. 
Graikija, jei tu tik pasikrikštijus,bet nepriėjus Pirmosios Komunijos,tai ir išpažinties eiti negali
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 03 24, 16:18)
Dar iki vakar galvojau, kad bus islydejimas is namu. bet vakar pakalbejom, ir pasirodo maniskis labai nenori tu visu garmoskiu, graudenimusi, o sake jei dar koki paveiksla duos buciuoti?!!! 
Tai pulkas gali prieš tau įeinant sustoti prie altoriaus