Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

Man irgi labai gražu,kai prie altoriaus atveda tėtis... wub.gif Bet mano tėvai išsiskyre,galiausiai jis net į vestuves neatvažiavo sad.gif ,tai per daug planu ir nekūriau... Be to, mes, atvažiavę i bažnyčią, dar ėjom išpažinties blush2.gif (nesuradom laiko iš vakaro doh.gif ). Ir tik paskui,jau po vestuviu, pagalvojau,kad prie altoriaus mane galejo nuvesti ir brolis (jis už mane 11m. vyresnis) rolleyes.gif Ech... rolleyes.gif
Atsakyti
o būtina tos išpažinties eiti? na aš netikinti ir bažnyčioj tik dėl vyro giminės darom, tai man nelabai priimtini tokie dalykėliai.. ir ką ten sakyt prieš vestuves reik/ iš kur kunigas žinos, kad priėjai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 03 23, 09:34)
o būtina tos išpažinties eiti? na aš netikinti ir bažnyčioj tik dėl vyro giminės darom, tai man nelabai priimtini tokie dalykėliai.. ir ką ten sakyt prieš vestuves reik/ iš kur kunigas žinos, kad priėjai ar ne?

Tai tau tada nėr ko bažnyčioje tuoktis, nes tai turi ir tau rūpėti, o išpažinries būtinai prieš vestuves turi nueiti, kad eitum priesaiką prieš Dievą ir savo jaunikį duoti švari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 03 23, 09:34)

Na,mus tuokęs kunigas yra vyro šeimos draugas,savas, tai su juo ir buvom sutarę išpažintį atlikt. Aš irgi toli gražu ne davatka ax.gif ,bet,kaip kad Reniss rašė- santuokos (ir bet kurį kitą sakramentą) reikia priimti švaria sąžine... smile.gif O meluoti,kad išpažinties priėjom pas kitą kunigą... dry.gif schmoll.gif
Atsakyti
Dėl išpažinties, tai aš pritariu, kad reikia, tik nelabai įsivaizduoju - kiek žinau,tai susėda visi trys ir kalbasi, tai jaučiu apie visą gyvenimą turi išpasakoti. Gal pasidalinkite patirtimi, kas jau buvote smile.gif

O prie altoriaus tai aš labai noriu, kad mane atvestų tėvelis. Kažkaip man taip gražu... Bet bijau, kad man bus labai graudu, baisu kad neapsiverkčiau kol nueisiu iki altoriaus smile.gif Jaučiu, kad reikės linsminančių vaistukų prisigerti ryte smile.gif
Atsakyti
na aš juk nesakiau kad meluot, bet sakau ar būtina. šeip aš prieš kokį mėn pasikrikštyjau tai bažnšyčioj išvis nesigaudau. tikrai būtų labai gerai jeio kas papasakotumėt apie tai. smile.gif
Atsakyti
mane irgi tėvelis vedė prie altoriaus, buvo gražu.
Atsakyti
Tai žinoma, kad nebūtina eiti ispažinties. čia kaip sakoma sąžinės reikalas, juk kunigas netikrins ar tikrai jos ėjai ar ne. Štai wieni draugai ženijos ir nė wienas neėjo išpažinties, bet kunigui žinoma pamelawo. blush2.gif Aš sakiau nueisiu, kaskaip norisi tai padaryti prieš westuwes
Atsakyti
Dar iki vakar galvojau, kad bus islydejimas is namu. bet vakar pakalbejom, ir pasirodo maniskis labai nenori tu visu garmoskiu, graudenimusi, o sake jei dar koki paveiksla duos buciuoti?!!! doh.gif
lyg ir jau nusprendem, kad susitiksim baznycioj. sake pirsli atsius manes pasiimti.
klausimas, o palyda kaip ateina? paskui jaunaja su teciu? o pirsliai kaip. pas mane bus 6 poros:oh, tai tokia gvardija negrazu gi...
Atsakyti
QUOTE(Ruciuke @ 2005 03 24, 10:10)
Dėl išpažinties, tai aš pritariu, kad reikia, tik nelabai įsivaizduoju - kiek žinau,tai susėda visi trys ir kalbasi, tai jaučiu apie visą gyvenimą turi išpasakoti. Gal pasidalinkite patirtimi, kas jau buvote smile.gif

O prie altoriaus tai aš labai noriu, kad mane atvestų tėvelis. Kažkaip man taip gražu... Bet bijau, kad man bus labai graudu, baisu kad neapsiverkčiau kol nueisiu iki altoriaus smile.gif Jaučiu, kad reikės linsminančių vaistukų prisigerti ryte smile.gif

Čia tu turi omeny,kad susėda jaunieji su kunigu ir kalbasi? Baik bajerius! doh.gif Išpažintį visada atlieka vienas žmogus kunigui- niekas kitas neturi girdėti ką tu jam sakai mirksiukas.gif Net ir jaunikis tongue.gif Geriausia išpažinties prieiti iš vakaro,gali ir pas kitą kunigą,nebūtinai pas tą,kuris jus tuoks smile.gif Čia tik mums taip gavosi,kad prieš pat ceremoniją ėjom doh.gif jaunikis ėjo į klausyklą,kaip priklauso,o mes su kunigu susėdom bažnyčioj ant suolelio (nes kunigas pagailėjo mano suknelės ax.gif Sakė- netilpsi į klausyklą,išsitepsi ax.gif ). Tai vat- viskas paprasta mirksiukas.gif Ir gal geriau negerk jokių vaistų- juk gurkšnosi ir šampaną,tai kad paskui dar blogiau nebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 03 24, 10:20)
na aš juk nesakiau kad meluot, bet sakau ar būtina. šeip aš prieš kokį mėn pasikrikštyjau tai bažnšyčioj išvis nesigaudau. tikrai būtų labai gerai jeio kas papasakotumėt apie tai. smile.gif

Graikija, jei tu tik pasikrikštijus,bet nepriėjus Pirmosios Komunijos,tai ir išpažinties eiti negali g.gif O tu su kunigu jau kalbėjai? Nes kai mano sesuo tekėjo ir norėjo eiti į bažnyčią,tai vyras dar turėjo prieš vestuves prieiti Pirmąją Komuniją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 03 24, 16:18)
Dar iki vakar galvojau, kad bus islydejimas is namu. bet vakar pakalbejom, ir pasirodo maniskis labai nenori tu visu garmoskiu, graudenimusi, o sake jei dar koki paveiksla duos buciuoti?!!! doh.gif
lyg ir jau nusprendem, kad susitiksim baznycioj. sake pirsli atsius manes pasiimti.
klausimas, o palyda kaip ateina? paskui jaunaja su teciu? o pirsliai kaip. pas mane bus 6 poros:oh, tai tokia gvardija negrazu gi...

Tai pulkas gali prieš tau įeinant sustoti prie altoriaus rolleyes.gif Vienoj pusėj merginos,kitoj- vaikinai. O tave tetis pro juos praves,tada jie vėl susieis į poras ax.gif Tas pats ir išeinant- jaunieji juk išeina pirmi,tai pulkas vėl prasiskiria, padarydamas taką smile.gif
Atsakyti