Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(žvarba @ 2005 07 01, 13:43)
tai tikrai nėra linksmumą suteikiančios tabletės. schmoll.gif.. o jei neskiria gydytojas, nes tai- pakankamai stiprūs psicholeptikai, tai gali atsitikti taip, kad savo vestuvių dieną miegosite bažnyčioje, ar nelabai aiškiai prisiminsite kas vyko... nes ne visi juos vienodai toleruoja.. ir jei neesate vartojusios anksčiau ir nežinote, kaip jus paveiks, savo vestuvių dieną geriau nebandykite... yra visokių homeopatinių raminančių vaistų, kurie taip smarkiai neslopina.. juk visos jaudinasi, bet nemanau, kad bus taip graudu, kad susigraudinusios nesustosite raudoti... Sėkmės  wub.gif

Duok Dieve, niekam tu vaistų aš nereklamuoju ir nepykit, jei kam taip pasirodė smile.gif As tiesiog pasakiau, kad pati jų išgersiu. Aisku, vaistu veikima daug geriau yra isbandyti kazkada anksciau, bet as geriau jau ne viena karta - per bakalauro gynima, per senelio laidotuves, kai ejau i labai svarbu pokalbi del darbo... Ir po bakalauro gynimo, geriau aslkoholio, ir ne tiek mazai... ir... visiskai nieko. Puikiai jauciausi, ir miegas neeme. Na, mano sese man rekomendavo ir tikrai esu labai labai patenkinta as siais vaistais. Bet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niekam nerekomenduoju ju naudoti pirma kara per vestuviu diena, kaip ir jokiu kitu vaistu!
Atsiprasau, jei ka suklaidinau smile.gif Tikrai to nenorejau blush2.gif
Atsakyti
Žinoma čia ne tema apie vaistus, bet Ruciuke, šie vaistai yra stiprūs raminantys vaistai. Tokiose jaudinančiose gyvenimo situacijose jei visad gersi vaistus, gali prie jų priprasti! O tokių situacijų gyvenime tik daugės.
Atsakyti
Ačiū už patarimus smile.gif O dabar toliau tęskime temą - kam teks garbė atlydėti nuotaką prie altoriaus smile.gif smile.gif smile.gif Aš tai dar vis prie tos nuomonės, kad mane lydės mylimasis tėtukas smile.gif
Atsakyti
Mano sesę prie altoriaus atvedė tėtis,tai aš irgi taip pat noriu biggrin.gif Tas vaizdas taip griebia už širdies, dar kai matai kaip virpa tėčio kojos biggrin.gif Gražu ir tiek.
Atsakyti
Aš irgi apsisprendžiau, jog noriu kad mane palydėtų tėtis. Nors ir susigraudinsim jaučiu abu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciuke @ 2005 07 05, 09:10)
Ačiū už patarimus  smile.gif  O dabar toliau tęskime temą - kam teks garbė atlydėti nuotaką prie altoriaus smile.gif smile.gif smile.gif Aš tai dar vis prie tos nuomonės, kad mane lydės mylimasis tėtukas smile.gif

aš irgi noriu, kad mane lydėtų tetukas, bet man rodos,- jis nervuojasi ir bijo... doh.gif Vat kaip būna su tais vyrais.... Bet man rodos prisikalbinsiu... ax.gif O dar nežinau, kaip čia reiks daryt... nes iš rotušės varysim į bažnyčią, tai ką man jaunikiui sakyt,- kad eitų vienas, nes juk atvažiuosim tai kartu... kažkaip man nelabai gražiai ta situacija susimodeliuoja, nors prie altoriaus noriu su tėčiu eit... cry.gif
Atsakyti
Manau, kad jeigu tikrai labai nori eiti prie altoriaus su teciu, tai taip ir pasakyk savo jaunikiui, juk nieko tokio, jeigu palauks vienas ir pasigrozes tavimi is tolo, kai is leto artesi link jo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciuke @ 2005 07 07, 17:02)
Manau, kad jeigu tikrai labai nori eiti prie altoriaus su teciu, tai taip ir pasakyk savo jaunikiui, juk nieko tokio, jeigu palauks vienas ir pasigrozes tavimi is tolo, kai is leto artesi link jo... smile.gif

bet jau jis mane bus rotušėj matęs... blush2.gif Smagiau būtų pirmą kart iš kart bažnyčioj susitikt.. bet mums taip neišeis, dėje... O ar yra čia nuotakų, kurios po rotušės palieka savo jaunikius vienus ir prie altoriaus ateina su tete... Galvoju, kaip vargšui jaunikiui turi linkt kojos,- eit vienam prie altorius blink.gif blink.gif blink.gif O kada tada renkasi bažnyčion poros?? Nu kaip ten būna viskas? AAA???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2005 07 08, 12:55)
bet jau jis mane bus rotušėj matęs...  blush2.gif  Smagiau būtų pirmą kart iš kart bažnyčioj susitikt.. bet mums taip neišeis, dėje... O ar yra čia nuotakų, kurios po rotušės palieka savo jaunikius vienus ir prie altoriaus ateina su tete... Galvoju, kaip vargšui jaunikiui turi linkt kojos,- eit vienam prie altorius blink.gif  blink.gif  blink.gif O kada tada renkasi bažnyčion poros?? Nu kaip ten būna viskas? AAA???? blink.gif

pas mus butent ir bus toks variantas ax.gif mano brolio vestuvese irgi taip buvo ir viska snormaliai atrode:) atvaziavo visi i baznycia, pas kunigeli klebonijoj viska nupasakojo, kas kaip ir kada ieis. Dabar tiksliai nepamenu, bet atrodo, kad pirma iejo pabroliai eilute vienoj pusej sustojo, paskui pamerges atejo ir kitoj pusej sustojo, tada jaunikis atzygiavo, o galiausiai, kai visi ishsirykiavo, tevelis su jaunaja 4u.gif nu buvo laaabai grazu thumbup.gif
siaip tai patys kunigeliai turetu viska papasakoti, kas kaip ieina ir sustoja, siais laikais daznai tevelis jaunaja veda, tai jie jau zino
Atsakyti
visą laiką nuo naujų metų, kai pradėjom planuoti vestuves tėtis labai norėjo vesti mane prie altoriaus...
bet...
dabar kai jo nebėra prie altoriaus mane ves maniškis, po metų, bet tikiu kad tėtis, nors ir niekas jo nematys, eis šalia manęs...
Atsakyti
[quote=žvarba,2005 07 08, 13:55]
bet jau jis mane bus rotušėj matęs... blush2.gif Smagiau būtų pirmą kart iš kart bažnyčioj susitikt.. bet mums taip neišeis, dėje... O ar yra čia nuotakų, kurios po rotušės palieka savo jaunikius vienus ir prie altoriaus ateina su tete...

mes tai kadangi tik bažnyčioj tuokėmės, tai jaunikis laukė manęs prie altoriaus (pirmąkart tą dieną susitikom ten wub.gif ), o tėvas atvedė ax.gif
Atsakyti
Mane prie altoriaus ves jaunasis.Iš pradžių galvojau,kad būtų gražu jeigu tėtis atvestu,bet kadangi mano tėvai išsiskyrę,tai iš viso dar neaišku ar jis bus vestuvėse.Be to kai nuėjome su kunigu pasikalbėti,jis pareiškė,kad jis yra prieš visas tas amerikoniškas tradicijas.Pasiūlė arba abu jaunuosius atveda abieju tėvai arba jaunieji ateina patys.
Atsakyti