QUOTE(zavinga @ 2005 09 09, 14:04)
Kai as susituokiau prie pora metu,zinojau seniai kaip tures atrodyti baznycia.Visi sveciai rinkosi i baznycia.Veliau atyko jaunikis su porininkais,poto atvyko porininkes,o tik ant pacio galo as atvykau i baznycia su teciu.Is priekio ejo mergaite,kuri barste ziedlapius, po to berniukas,kuris nese pagalvele su ziedais,is paskos ejau as su teciu,o is galo mazi vaikuciai berniukas ir mergaite nese mano 3 metru veliuma.Patikekit,kai iejau i baznycia nieko nebemaciau,tik pamaciau vaizda,kai jau buvau prie altoriaus,kai tevelis atidave mano ranka manajam ir iteike puokste.O kada isejom is baznycios buvom pasveikinti su barstomais roziu riedais.Tas vaidas isliks man visam gyvenimui.
Tik pasiziurejus vaizdo irasa,pamatau,kokie sveciu zvilgsniai buvo i mane,kaip liejo kiti asaras ir t.t.Tikrai verta buvo taip stenktis.
siaip tai ir as per savo vestuves sukviesiu visus svecius i baznycia. Jaunikis jau tures laukt prie altoriaus su pabroliais. Pamerges ieis pirmos ir tada as ateisiu lydima brolio, nes tetis mano jau mires. Siaip tai sako krikstu tevas galetu vest, bet pas mane ne koks jis, o brolis labai daug rupinas manim, tai jam ir suteiksiu sia garbe.

o beje ir baznycia ispuosiu gelemis, kad butu grazu ir sventiska.