Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(LEDINE20 @ 2005 08 05, 13:49)
mane vede tetis buvo labai grazu, o jaunikis lauke prie altoriau kas turit galimybe butinai taip darykit

o man katedroj neleidžia su tėtuku prie altoriaus ateit... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2005 08 05, 14:33)
o man katedroj neleidžia su tėtuku prie altoriaus ateit... cry.gif

kaip keista idomu kodel?
Atsakyti
Mane prie altoriaus ves tėtukas ir didžioji dauguma vestuvių dalyvių mane bažnyčioje pamatys pirmą kartą, tuo pačiu ir jaunikis... biggrin.gif Bus labai efektinga, tik jų visų įsmeigti žvilgniai žinau kad man sukaups daug ašarų, bet kažkaip reiks pasistengi jų nepralieti... doh.gif
Atsakyti
Vakar buvau draugų vestuvėse, kur janąją visi (išskyrus jos tėvus ir seseris) pamatėme tik bažnyčioje - ją atvedė tėtis. Buvo tikrai efektinga. Visi stovėjo, kai jiedu ėjo link altoriaus, o nemažai svečių ir susigraudino, kaip gražiai ir jausmingai tai atrodė. Viskas - mane žūt būt ves tėtis smile.gif
Atsakyti
Kai as susituokiau prie pora metu,zinojau seniai kaip tures atrodyti baznycia.Visi sveciai rinkosi i baznycia.Veliau atyko jaunikis su porininkais,poto atvyko porininkes,o tik ant pacio galo as atvykau i baznycia su teciu.Is priekio ejo mergaite,kuri barste ziedlapius, po to berniukas,kuris nese pagalvele su ziedais,is paskos ejau as su teciu,o is galo mazi vaikuciai berniukas ir mergaite nese mano 3 metru veliuma.Patikekit,kai iejau i baznycia nieko nebemaciau,tik pamaciau vaizda,kai jau buvau prie altoriaus,kai tevelis atidave mano ranka manajam ir iteike puokste.O kada isejom is baznycios buvom pasveikinti su barstomais roziu riedais.Tas vaidas isliks man visam gyvenimui. thumbup.gif
Tik pasiziurejus vaizdo irasa,pamatau,kokie sveciu zvilgsniai buvo i mane,kaip liejo kiti asaras ir t.t.Tikrai verta buvo taip stenktis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zavinga @ 2005 09 09, 14:04)
Kai as susituokiau prie pora metu,zinojau seniai  kaip tures atrodyti baznycia.Visi sveciai rinkosi i baznycia.Veliau atyko jaunikis su porininkais,poto atvyko porininkes,o tik ant pacio galo as atvykau i baznycia su teciu.Is priekio ejo mergaite,kuri barste ziedlapius, po to berniukas,kuris nese pagalvele su ziedais,is paskos ejau as su teciu,o is galo mazi vaikuciai berniukas ir mergaite nese mano 3 metru veliuma.Patikekit,kai iejau i baznycia nieko nebemaciau,tik pamaciau vaizda,kai jau buvau prie altoriaus,kai  tevelis atidave mano ranka manajam ir iteike puokste.O kada isejom is baznycios buvom pasveikinti su barstomais roziu riedais.Tas vaidas isliks man visam gyvenimui. thumbup.gif
Tik pasiziurejus vaizdo irasa,pamatau,kokie sveciu zvilgsniai buvo i mane,kaip liejo kiti asaras ir t.t.Tikrai verta buvo taip stenktis. 4u.gif

siaip tai ir as per savo vestuves sukviesiu visus svecius i baznycia. Jaunikis jau tures laukt prie altoriaus su pabroliais. Pamerges ieis pirmos ir tada as ateisiu lydima brolio, nes tetis mano jau mires. Siaip tai sako krikstu tevas galetu vest, bet pas mane ne koks jis, o brolis labai daug rupinas manim, tai jam ir suteiksiu sia garbe. smile.gif o beje ir baznycia ispuosiu gelemis, kad butu grazu ir sventiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 09 rugsėjo 2005 - 15:14
QUOTE(Drutis @ 2005 08 07, 15:05)
Vakar buvau draugų vestuvėse, kur janąją visi (išskyrus jos tėvus ir seseris) pamatėme tik bažnyčioje - ją atvedė tėtis. Buvo tikrai efektinga. Visi stovėjo, kai jiedu ėjo link altoriaus, o nemažai svečių ir susigraudino, kaip gražiai ir jausmingai tai atrodė. Viskas - mane žūt būt ves tėtis smile.gif

viskas, as irgi taip darysiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi as esu tevelio mergaite, tai jau nuo mazens svajoju, kad prie altoriaus atves tetukas clap_1.gif
Labai idomu kai visi tave pamato tik baznycioje, bet as tokiose vestuvese nedalyvavau ir net neisivaizduoju kaip cia pasielgus del jaunikio, nes mes kartu gyvename ir tokios staigmenos nesigaus jam padaryti cry.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad jus ves tėvelis 4u.gif aš irgi labai norėčiau, bet kad jau 4 metai kai jo nebeturiu verysad.gif taip kad pasirinkimo nėra, ir ves mane brangiausiasis. nebent dar vienas variantas yra. tėčio geriausias draugas, kuris man kaip antras tėvelis - globoja ir rūpinasi iki šių dienų blush2.gif ax.gif bet planuojam jį su žmona kviesti piršliais, tai turbūt šitas variantas atkris.
Atsakyti
QUOTE(agne... @ 2005 09 11, 19:07)
Kadangi as esu tevelio mergaite, tai jau nuo mazens svajoju, kad prie altoriaus atves tetukas clap_1.gif 
Labai idomu kai visi tave pamato tik baznycioje, bet as tokiose vestuvese nedalyvavau ir net neisivaizduoju kaip cia pasielgus del jaunikio, nes mes kartu gyvename ir tokios staigmenos nesigaus jam padaryti cry.gif

Sveikute agne,
as su brangiausiuoju gyvenom kartu pries vestuves,ir baznycios eiga planavom kartu.Taciau vestuviu diena mes vienas kito nematem,net nezinojo su kokia suknele eisiu prie altoriaus.Kai visi mane pamate tik baznycioje,patikek vaizdas buvo nepamirstamas.Romantiska ejima pamalonino sonuose iskabinti dideli bantai bei isdeliotos sonuose iki pat altoriaus zvakutes
Atsakyti
Man irgi tėvelis ves prie altoriaus. Man taip gražu ir jaudinančiai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jei tik išeina būtinai lai veda jus tėvelis ar brolis prie altoriaus, tai nepakartojamas jausmas, bet kaži ar įmanom ašaras sulaikyti, kai matai kitus ašarojančius, aš tai vos vos susilaikiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 12 rugsėjo 2005 - 12:21