Jeigu mes tuoksimes Prisikėlimo bažnyčioje, tai nėra net iš kur kad tėtis nuvestų

Kas turit galimybę eiti link altoriaus tėveliui į parankę įsikibusios, būtinai eikite. Fantastiška būsena ir jausmas!!!
QUOTE(vIKIs @ 2005 08 02, 11:47)
Kas turit galimybę eiti link altoriaus tėveliui į parankę įsikibusios, būtinai eikite. Fantastiška būsena ir jausmas!!!
mums katedroje neleido, kad tėtis vestų... tipo katalikų bažnyčia to nepraktikuoja... Ai, patys jie ten nesusitaria,- vieniems leidžia,- kitiems- ne... nesuprasi...

Nesuprantu aš tų bažnyčios tarnų kartais, neturi jie nei vieningos sistemos, nei patys kartais nežino kas yra leistina, o kas ne
kodėl vienoj bažnyčioj yra taip, o kitoj kitaip?
O kas Katedroj tuokė? Tas su barzda? Jei jis tai jis dėstė pamokėlę vieną Šeimos centre ir man jis nepatiko labai labai

QUOTE(žvarba @ 2005 08 02, 10:57)
mums katedroje neleido, kad tėtis vestų... tipo katalikų bažnyčia to nepraktikuoja... Ai, patys jie ten nesusitaria,- vieniems leidžia,- kitiems- ne... nesuprasi... 

Čia turbūt nuo kunigo priklauso,bet manau,kad daugiau "paaukojus" viskas būtų galima.
QUOTE(anyte @ 2005 08 02, 12:22)
Čia turbūt nuo kunigo priklauso,bet manau,kad daugiau "paaukojus" viskas būtų galima.
ko gero...

oj...pas mus Suderveje, tai su mielu noru kunigelis leidzia viska ko jaunieji nori:) liux dziedulis:) Cia priklauso nuo kunigu...
QUOTE(Vilnoja @ 2005 08 02, 13:31)
oj...pas mus Suderveje, tai su mielu noru kunigelis leidzia viska ko jaunieji nori:) liux dziedulis:) Cia priklauso nuo kunigu...
Ot sistema

Aš ilgai galvojau, ką daryti su tuo ėjimu prie altoriaus, nes maniškis nelabai norėjo ten stovėt vienas, tačiau nusprendžiau jog duosiu tėčiui šitą garbę
juk jis turi tik viena dukrą, tai yra mane ir jam daugiau gyvenime jau nebeteks tai daryti, manau kad viskas bus

Aš tai galvoju, kad svarbiausiai, kad tai artimas žmogus būtų
jei nėra tečio tai gali būti kad ir dėdė jei tu su juo labai artima

mane vede tetis buvo labai grazu, o jaunikis lauke prie altoriau kas turit galimybe butinai taip darykit