Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

Bet taip gražu, kai tėvelis veda prie altoriaus... wub.gif Mane irgi vedė tėvelis ir pasakė mano brangiausiajam, kad duoda įrankas jam savo brangiausią žmogų, paprašė, kad saugotų mane ir mylėtų wub.gif
O su tais žaisliukais tai buvo atsitikę kaip ir Auksiukei, tik mano žaisliukai buvo sudėti mano mamytės mano kambaryje ir visiems tiems žaisliukams buvo įrišta po rožinį (ružavą) kaspinuką, buvo irgi neapsakomai gražu ir miela širdukei. Jie dar iki šiolei sėdi pasipuošę... wub.gif smile.gif
Atsakyti
O kokia jūsų nuomonė jei prie altoriaus bažnyčioje nuotaka eitų viena ir jos niekas nelydėtų g.gif ar tai atrodytų labai įžūliai?
Atsakyti
aš neturiu kas mane vestų verysad.gif dėl to labai liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2006 01 26, 17:54)
O kokia jūsų nuomonė jei prie altoriaus bažnyčioje nuotaka eitų viena ir jos niekas nelydėtų  g.gif  ar tai atrodytų labai įžūliai?

Mano manymu jokio čia įžulumo nėra. Visai normalu mirksiukas.gif
Bet pati tubūt smagiau jaustųmeisi, jei kam į parankę eitum įsikibus.

QUOTE(lijo @ 2006 01 26, 18:36)
aš neturiu kas mane vestų  verysad.gif dėl to labai liūdna  verysad.gif

Vesti prie altoriau gali ne tik tėtis. Gali dėdė, krikšto tėvas, brolis, galų gale koks nors artimas žmogus (iš vyriškos giminės).
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2006 01 11, 06:40)
Bet taip gražu, kai tėvelis veda prie altoriaus... wub.gif Mane irgi vedė tėvelis ir pasakė mano brangiausiajam, kad duoda įrankas jam savo brangiausią žmogų, paprašė, kad saugotų mane ir mylėtų wub.gif

na kad grazu tai sutinku8...ir man labai noretus... verysad.gif bet deja..jo jau nera...

QUOTE(MERENGE @ 2006 01 26, 16:54)
O kokia jūsų nuomonė jei prie altoriaus bažnyčioje nuotaka eitų viena ir jos niekas nelydėtų  g.gif  ar tai atrodytų labai įžūliai?

as galvoju apie tai, eiti viena....krikstu tevui sitos pareigos nenoriu atiduoti, nes njis neatliko tos pareigos kaip krikstu tevas....na yra dar brolis...kuris gal ir ves prie altoriaus...bet as jau 6 metai kaip visiskai savarankiskai gyvenu...tai vel..kazkaip koks cia atidavimas...
nors jauciu eisiu su broliu..gereietis jis pas mane!
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 26, 17:36)
aš neturiu kas mane vestų  verysad.gif dėl to labai liūdna  verysad.gif

nepergyvenk, as irgi neturiu tecio...
na turiu broli..bet vistiek netas....

tad eik pati sau viena! nieko cia blogo!
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2006 01 26, 20:05)
Mano manymu jokio čia įžulumo nėra. Visai normalu  mirksiukas.gif
Bet pati tubūt smagiau jaustųmeisi, jei kam į parankę eitum įsikibus.
Vesti prie altoriau gali ne tik tėtis. Gali dėdė, krikšto tėvas, brolis, galų gale koks nors artimas žmogus (iš vyriškos giminės).

žinau mirksiukas.gif bet norėčiau, kad jis tokią dieną būtų šalia...dėdžių į vestuves nekviesiu (be to, jie man nėra artimi g.gif ), krikšto tėvai mane pakrikštijo ir išsiskyrė, su broliu nelabai sutariu...

teks eit vienai verysad.gif tik va bijau, kad pabėgt galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 01 26, 18:13)
žinau  mirksiukas.gif bet norėčiau, kad jis tokią dieną būtų šalia...dėdžių į vestuves nekviesiu (be to, jie man nėra artimi  g.gif ), krikšto tėvai mane pakrikštijo ir išsiskyrė, su broliu nelabai sutariu...

teks eit vienai  verysad.gif tik va bijau, kad pabėgt galiu  biggrin.gif

kaip tai pabegt????
as tai jauciu anksciau uz jauniki busiu ten... (juokauju)
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 26, 20:18)
kaip tai pabegt????
as tai jauciu anksciau uz jauniki busiu ten... (juokauju)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tu tik nepagalvok, kad mane ištekint bando biggrin.gif bet jaučiu širdis taip drebės wub.gif ir kojas pakirs, tai lengviau bus eit atgal, o ne pirmyn tongue.gif
Atsakyti
verysad.gif O amno tevelio irgi jau nebera bet prie altoriaus manes ves jaunikio tevas mano busimas uosvis. Kaip jus manot gerai ar blogai ???
Atsakyti
QUOTE(Algertina @ 2006 01 26, 20:24)
verysad.gif O amno tevelio irgi jau nebera bet  prie altoriaus manes ves jaunikio tevas mano busimas uosvis. Kaip jus manot gerai ar blogai ???

taip pat nebeturim verysad.gif cray.gif
Atsakyti
Nepergyvenkit mergytės, vesti tikrai gali ne tik tėtis smile.gif gali vesti bet kas, kad ir pvz.: jūsų būsimojo geriausias draugas, kodėl gi ne, jam bus faina, kad savo draugui atveda būsimą žmonikę wub.gif O galų gale ir vienai gražu eiti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti