Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

As tai manau , kad mane ves tevelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 08 02, 16:59)
ir as taip manau. tevai vistiek islydes mus is namu, nors kartu gyvenam.nuvaziuosim visi kartu ir ateisim kartu..jei ne jis laikytu mane uz rankos, tai dar pabegciau smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na jau tik nesugalvok lotuliukas.gif Oi prajuokinai is pacio ryto, smagios sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 08 03, 07:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na jau tik nesugalvok  lotuliukas.gif  Oi prajuokinai is pacio ryto, smagios sventes  4u.gif

smile.gif gerai kad prajuokinau smile.gif rimtai-labai bijau smile.gif
ir tau geros sventes.man liko 3 savaites laisves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 08 03, 09:20)
smile.gif gerai kad prajuokinau smile.gif  rimtai-labai bijau smile.gif
ir tau geros sventes.man liko 3 savaites laisves smile.gif

mano svente jau buvo, vakar 2 menesiukus paminejom thumbup.gif
Viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Prie altoriaus mane ves tetis ir atiduos vyro globai ir rupesciui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane vedė prie altoriaus jaunikis. Kitaip net neįsivaizdavau.
Atsakyti
Na mane ir tėtukas ves ax.gif , o jaunikis sakė nori mane tik prie altoriaus pamatyti 4u.gif
Atsakyti
A tai manau (nors mano svente dar po 2 beveik metu), kad nebus pas mus islydejimo is namu, o iki baznycios mane palydes tevai.. Vat ten pamatysiu savo jauniki ir kartu zengsim prie altoriaus:)
Atsakyti
Mane prie altoriaus ves mano brolis, jaunikis pasitiks mus prie altoriaus, o žiedus neš brolio mažylis:)
Atsakyti
Mano tėtis miręs, todėl ėjau su vyru. Pirma praėjo palyda, po to vaikučiai 2 mergaitės aprengtos baltom suknelėm ir berniukas su kostiumu. Jie nešė žiedlapius. O po to mes. Buvo labai gražu. Daug kas sakė, kad angeliukai jus atvedė prie altoriaus.... bigsmile.gif
Atsakyti
manes prie altoriaus niekas nevede smile.gif as pati ejau su savo jaunikiu smile.gif
Atsakyti
Is pradziu pati skeptiskai ziurejau i tai kad jaunaja atveda tevas, bet kai kunigas pasiule ir taip graziai pakalbejo uzsimaniau. Ir nesigailiu. Nes as atvaziavau veliau uz jauniki ir jis mane pamate tik prie altoriaus. tikrai verta nesirodyt nes jaunikio akyse pamatai toki nustebima ir tuo paciu dziaugsma ir jos pasako kad tu atrodai pritrenkiamai.Teveliui irgi jauduliuko suteikia nes ne kazdien vedi dukra prie altoriaus.
Atsakyti