vaje, skaitau jusu postus ir graudinuosi jau
matyt, jau laaabai pasiilgau savo seimos. tai ne neisivaizduoju, kaip reik susitvardyt per ceremonija, esu labai jautri pasidarius
ir tikrai noriu, kad tik tetis mane vestu prie altoriaus ir atiduotu mano isrinktajam
Ejoma prie altoriaus abu, savo zingsniu. Visada norejau tuoktis, taip, kaip mano seneliai ir proseneliai ir teveliai. Visada norejau izangti i baznycia su savo mylimu zmogumi
Taip ir padarem
Ir labai labai tuo dziaugiuosi
Sveikutes
Na as ir labai noreciau kad prie altoriaus mane atvestu tetis,tik bijau kad taip nebus isvengta nei mano nei jo asaru
su teciu esame geriausi draugai,ir istikruju ko man labiausiai gaila istekant,tai palikti teti..
Na as ir labai noreciau kad prie altoriaus mane atvestu tetis,tik bijau kad taip nebus isvengta nei mano nei jo asaru
sveikos,
as tai prasysiu brolio,kad nuvestu mane prie altoriaus,nes tecio nebeturiu.
as tai prasysiu brolio,kad nuvestu mane prie altoriaus,nes tecio nebeturiu.
kiek nuotaku tiek nuomoniu
paciai labai grazu kai tetis atveda prie altoriaus, todel ta garbe jam ir suteiksiu
na o mes su MB zengem kartu prie altoriaus
buvo labai jaudinanti akimirka...Pries ieinant pazvelgem vienas i kita ir abieju akys buvo pilnos asaru - padavem vienas kitam ranka ir ejome prie altoriaus
i savo nauja kelia, labai grazi akimirka buvo, mum vaikuciai barste gelytes, ejau ir atrodo net kelio nemaciau nes buvau be galo laiminga
.
kiek zinau tai dukters vedimas prie altoriaus nieko bendro neturi su lietuviskom tradicijom. labai amerikoniskas paprotys, kuris atejo kartu su saldziais holivudo filmais. man net labai patriarchaliskai tai atrodo: moteris kaip daiktas vieno vyro perduodamas kitam...
as uz tai tai kad jaunieji eitu kartu.
as uz tai tai kad jaunieji eitu kartu.
svarstem visaip ir nutarem,kad zengsim link altoriaus kartu,tai bus pirmieji musu zingsniai i bendra gyvenima