Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

vaje, skaitau jusu postus ir graudinuosi jau doh.gif matyt, jau laaabai pasiilgau savo seimos. tai ne neisivaizduoju, kaip reik susitvardyt per ceremonija, esu labai jautri pasidarius doh.gif ir tikrai noriu, kad tik tetis mane vestu prie altoriaus ir atiduotu mano isrinktajam wub.gif
Atsakyti
Ejoma prie altoriaus abu, savo zingsniu. Visada norejau tuoktis, taip, kaip mano seneliai ir proseneliai ir teveliai. Visada norejau izangti i baznycia su savo mylimu zmogumi wub.gif Taip ir padarem wub.gif Ir labai labai tuo dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
o as nezinau dar kaip bus...svarstau dar...siaip grazu kai tetis atveda, bet idomu ar neatrodys kvailai, nes pries baznycia jau busim susirase CMS??? Patarkit merginos kaip daryt g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Na as ir labai noreciau kad prie altoriaus mane atvestu tetis,tik bijau kad taip nebus isvengta nei mano nei jo asaru blush2.gif su teciu esame geriausi draugai,ir istikruju ko man labiausiai gaila istekant,tai palikti teti.. verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
as tai prasysiu brolio,kad nuvestu mane prie altoriaus,nes tecio nebeturiu.
Atsakyti
kiek nuotaku tiek nuomoniu thumbup.gif paciai labai grazu kai tetis atveda prie altoriaus, todel ta garbe jam ir suteiksiu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,kadangi as neturiu ne tetes,nei senelio,galvoju prie altoriaus eisiu kartu su pirsliu. bis.gif
Atsakyti
tetis ves smile.gif
as to noriu ir jis pats to labai nori drinks_cheers.gif
Atsakyti
kadangi tevai issiskyre ir as jo nei matyt nenoriu smile.gif tai mane prie altoriaus ves mano dede, kuris mane augino ir mylejo begalo smile.gif man kaip tikras tevelis smile.gif sake su didziausiu malonumu tai padarys smile.gif
Atsakyti
na o mes su MB zengem kartu prie altoriaus wub.gif buvo labai jaudinanti akimirka...Pries ieinant pazvelgem vienas i kita ir abieju akys buvo pilnos asaru - padavem vienas kitam ranka ir ejome prie altoriaus wub.gif i savo nauja kelia, labai grazi akimirka buvo, mum vaikuciai barste gelytes, ejau ir atrodo net kelio nemaciau nes buvau be galo laiminga smile.gif .
Atsakyti
kiek zinau tai dukters vedimas prie altoriaus nieko bendro neturi su lietuviskom tradicijom. labai amerikoniskas paprotys, kuris atejo kartu su saldziais holivudo filmais. man net labai patriarchaliskai tai atrodo: moteris kaip daiktas vieno vyro perduodamas kitam...
as uz tai tai kad jaunieji eitu kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny:-): 16 sausio 2008 - 23:08
svarstem visaip ir nutarem,kad zengsim link altoriaus kartu,tai bus pirmieji musu zingsniai i bendra gyvenima wub.gif
Atsakyti