Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

na mane tai tevukas ves prie altoriaus. sutarem su MB kad jis nezinos nieko apie mano vestuvine suknele ir as nieko nezinosiu kaip jis atrodys. tai dar daugiau jaudulio. negaliu sulaukt rolleyes.gif
Atsakyti
kai as tekejau, busima vyra prie altoriaus atvede jo mama, o mane - mano tetis! tai buvo nesilaikantis kazkieno taisykliu, o delto, kad as to norejau ir man tai yra grazu!
Atsakyti
O kaip tevelis mires, tuomet kaip suprantu kriksto tevas veda prie altoriaus nuotaka?
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2007 09 25, 21:35)
O kaip tevelis mires, tuomet kaip suprantu kriksto tevas veda prie altoriaus nuotaka?

Siaip jeigu tevelio nebera gali vesti kriksto tevas, o jei ir jo nera gali vyresnis brolis.
Atsakyti
QUOTE(Alksniukė @ 2007 07 30, 16:38)
Mes tai darem, kad pulkas issirikiuoja lauke ir tylumoju sueina - mergites atsistoja desinej altoriaus pusej, vaikinai kairej (pas mus buvo 7 poros be pirsliu ir musu, visi tilpo, viskas graziai atrode). Jaunikis lauke prie altoriaus.
O jau uzgrojus muzikai atejau as su teciu. Jis atvede mane prie jaunikio, nueme nuo veido nuometa, pabuciavo mane ir mano ranka pagave isrinktajam.  wub.gif

Eidama visai nesusigraudinau, nes jauciausi kaip sapne... Galvojau, sustok, akimirka zavinga!  rolleyes.gif  wub.gif Bet kai reikejo priesaika sakyt, vos islemenau...  unsure.gif Dar jaunikui ja sakant supratau, kad tuoj asaros kaip pupos risis... Gyvenime ner buve, kad taip nesusitvardyciau...  Bet buvo taaaip grazu, tie zodziai tokie grazus, ir jis taip nuosirdziai sake, kad... cry.gif doh.gif Negana to, paskui eme varvet isdavike nosis  ir bent pora kartu teko gailiai sniurktelet lotuliukas.gif Uztai net kunigas susnibzdejo - jau tuoj bus viskas  lotuliukas.gif

Uz tai as beskaitydama susigraudinau.. unsure.gif As ir visada svajojau, kad tetis mane atvestu.. bet man yra labai svarbus ir tevu palaiminimas.. noreciau, kad ta padarytu mama, o tetis atvestu prie altoriaus smile.gif tik kaip ta padaryt, jei MB ne is mano miesto, o gyvenam vienam name ta prasme... sakau, gal ji jo tevai palaimintu pvz namo pirmame aukste, o mane mano tevai antrame.. poto kaip nors atskirai nuvaziuotume i baznycia.. ka manot..? ax.gif smile.gif Logiskai cia skamba? blush2.gif
Atsakyti
user posted image

na mes tai eisim kartu prie altoriaus. turiu teti, bet jo i vestuves nekviesiu....
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 09 26, 19:35)
Uz tai as beskaitydama susigraudinau..  unsure.gif  As ir visada svajojau, kad tetis mane atvestu.. bet man yra labai svarbus ir tevu palaiminimas.. noreciau, kad ta padarytu mama, o tetis atvestu prie altoriaus  smile.gif  tik kaip ta padaryt, jei MB ne is mano miesto, o gyvenam vienam name ta prasme... sakau, gal ji jo tevai palaimintu pvz namo pirmame aukste, o mane mano tevai antrame.. poto kaip nors atskirai nuvaziuotume i baznycia.. ka manot..?  ax.gif  smile.gif Logiskai cia skamba?  blush2.gif

na gal ir logiska g.gif .mes tai nutarem paskutine nakti isvis atskirai pernakvoti.zodziu ryte jaunoji su tevais ir pamergem kartu, o jaunasis su jo tevais ir pabroliais ir visi susitinka baznucioj.na mes kartu gyvenam irgi bet nutarem kad jis namuose pasiliks o as pas savo teta nakvosiu ax.gif .gal ir tau tokia iseitis.tai gi vienas pas draugus ar giminaicius gali pernakvot paskutine nakti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2007 09 28, 11:07)
na gal ir logiska g.gif .mes tai nutarem paskutine nakti isvis atskirai pernakvoti.zodziu ryte jaunoji su tevais ir pamergem kartu, o jaunasis su jo tevais ir pabroliais ir visi susitinka baznucioj.na mes kartu gyvenam irgi bet nutarem kad jis namuose pasiliks o as pas savo teta nakvosiu ax.gif .gal ir tau tokia iseitis.tai gi vienas pas draugus ar giminaicius gali pernakvot paskutine nakti mirksiukas.gif .

Nu nelabai mum taip iseina.. kur jis pernakvos.. unsure.gif jo visa gimine ne Kaune, o uz jo 300 km.. tai ka jis ten vaziuos nakvot? o pas mano gimines tai tikiu nenores nakvot.. nieko tokio.. iseis gal nesusimatyt kaip nors.. smile.gif koks skirtumas islydet tures tai vis tiek is bendru namu, tik atskirai smile.gif ai ta prasme jei man kur kitur vaziuot miegot, tai imanoma, bet nematau tikslo smile.gif
Atsakyti
Mane vede tetis, buvau laimingiausia ta akimirka, niekada to jausmo nepamirsiu , tetis irgi buvo labai laimingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2007 09 30, 00:13)
Mane vede tetis, buvau laimingiausia ta akimirka, niekada to jausmo nepamirsiu , tetis irgi buvo labai laimingas  smile.gif

O kaip kunigas? nepriestaravo? smile.gif nebuvo problemu su islydejimu ar panasiai?
Atsakyti
na mane ves prie altoriaus tetis, o apie nakvojima tai nezinau man rodos kad miegosim kartu o ryte kai as vaziuosi i kirpykla jis vaziuos pas tevus.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 09 30, 09:36)
O kaip kunigas? nepriestaravo?  smile.gif  nebuvo problemu su islydejimu ar panasiai?

Ne puses zodziu nepriestaravo, liepe pulkui issirikiuoti, prie altoriaus, o kai uzgros muzika tetis pradetu vesti mane ir atiduotu jaunikiui. Cia Kaune Vytauto baznycioje. smile.gif
Atsakyti