na mane tai tevukas ves prie altoriaus. sutarem su MB kad jis nezinos nieko apie mano vestuvine suknele ir as nieko nezinosiu kaip jis atrodys. tai dar daugiau jaudulio. negaliu sulaukt

kai as tekejau, busima vyra prie altoriaus atvede jo mama, o mane - mano tetis! tai buvo nesilaikantis kazkieno taisykliu, o delto, kad as to norejau ir man tai yra grazu!
O kaip tevelis mires, tuomet kaip suprantu kriksto tevas veda prie altoriaus nuotaka?
QUOTE(sunbles @ 2007 09 25, 21:35)
O kaip tevelis mires, tuomet kaip suprantu kriksto tevas veda prie altoriaus nuotaka?
Siaip jeigu tevelio nebera gali vesti kriksto tevas, o jei ir jo nera gali vyresnis brolis.
QUOTE(Alksniukė @ 2007 07 30, 16:38)
Mes tai darem, kad pulkas issirikiuoja lauke ir tylumoju sueina - mergites atsistoja desinej altoriaus pusej, vaikinai kairej (pas mus buvo 7 poros be pirsliu ir musu, visi tilpo, viskas graziai atrode). Jaunikis lauke prie altoriaus.
O jau uzgrojus muzikai atejau as su teciu. Jis atvede mane prie jaunikio, nueme nuo veido nuometa, pabuciavo mane ir mano ranka pagave isrinktajam.
Eidama visai nesusigraudinau, nes jauciausi kaip sapne... Galvojau, sustok, akimirka zavinga!
Bet kai reikejo priesaika sakyt, vos islemenau...
Dar jaunikui ja sakant supratau, kad tuoj asaros kaip pupos risis... Gyvenime ner buve, kad taip nesusitvardyciau... Bet buvo taaaip grazu, tie zodziai tokie grazus, ir jis taip nuosirdziai sake, kad...
Negana to, paskui eme varvet isdavike nosis ir bent pora kartu teko gailiai sniurktelet
Uztai net kunigas susnibzdejo - jau tuoj bus viskas 
O jau uzgrojus muzikai atejau as su teciu. Jis atvede mane prie jaunikio, nueme nuo veido nuometa, pabuciavo mane ir mano ranka pagave isrinktajam.

Eidama visai nesusigraudinau, nes jauciausi kaip sapne... Galvojau, sustok, akimirka zavinga!

Uz tai as beskaitydama susigraudinau..

QUOTE(amber123 @ 2007 09 26, 19:35)
Uz tai as beskaitydama susigraudinau..
As ir visada svajojau, kad tetis mane atvestu.. bet man yra labai svarbus ir tevu palaiminimas.. noreciau, kad ta padarytu mama, o tetis atvestu prie altoriaus
tik kaip ta padaryt, jei MB ne is mano miesto, o gyvenam vienam name ta prasme... sakau, gal ji jo tevai palaimintu pvz namo pirmame aukste, o mane mano tevai antrame.. poto kaip nors atskirai nuvaziuotume i baznycia.. ka manot..?
Logiskai cia skamba? 

na gal ir logiska

QUOTE(chic @ 2007 09 28, 11:07)
na gal ir logiska
.mes tai nutarem paskutine nakti isvis atskirai pernakvoti.zodziu ryte jaunoji su tevais ir pamergem kartu, o jaunasis su jo tevais ir pabroliais ir visi susitinka baznucioj.na mes kartu gyvenam irgi bet nutarem kad jis namuose pasiliks o as pas savo teta nakvosiu
.gal ir tau tokia iseitis.tai gi vienas pas draugus ar giminaicius gali pernakvot paskutine nakti
.

Nu nelabai mum taip iseina.. kur jis pernakvos..

Mane vede tetis, buvau laimingiausia ta akimirka, niekada to jausmo nepamirsiu , tetis irgi buvo labai laimingas

QUOTE(ikristute @ 2007 09 30, 00:13)
Mane vede tetis, buvau laimingiausia ta akimirka, niekada to jausmo nepamirsiu , tetis irgi buvo labai laimingas 

O kaip kunigas? nepriestaravo?

na mane ves prie altoriaus tetis, o apie nakvojima tai nezinau man rodos kad miegosim kartu o ryte kai as vaziuosi i kirpykla jis vaziuos pas tevus.
QUOTE(amber123 @ 2007 09 30, 09:36)
Ne puses zodziu nepriestaravo, liepe pulkui issirikiuoti, prie altoriaus, o kai uzgros muzika tetis pradetu vesti mane ir atiduotu jaunikiui. Cia Kaune Vytauto baznycioje.