kiek mes snekejom, tai lyg ir nusprendem kad mano tevelis ives mane i bacnycia
pamerges ir pabroliai lauks prieky, vieni vienoj pusej kiti kitoj, o prieky musu eis mergyte, kuri metys gelytes ir berniukas kuris nes ziedukus!
cia kol kas as taip isivaizduoju, o kaip bus is tikruju galesiu parasyti po rugpjucio 16!
nju jo kaip reiks asareles sulaikyt...............
jau vien kai padavem kvietimus mano brangiausiojo giminei ir kaip jo kriksto mama priejo ir apsikabino abu, tai vos asaras sulaikiau, o kaip bus ta dien tai is vis neiisivaizduoju................. o beto ir mano brangutis sake kad vos neapsiasarojo.....
o kaip planuojate ieis i baznycia jaunasis?
as tai manu, kad jaunikis su visu pulku(pabroliai vienoj pusej, pamerges kitoj) lauks prie altoriaus!pirma ieis mergyte su gelytem ir berniukas su ziedukais, o paskui as su teveliu!
mane tai jaunikis ves
man asmeniskai nelabai grazu, kai tevas veda prie altoriaus ir atiduoda janajam cia daugiau primena serijala nei vestuves
Nu as kazkaio galvoju, kad vis del to noreciau, kad tetis vestu prie altoriaus..
as uz tai kad tetis vestu!
QUOTE(irute1984 @ 2008 01 22, 10:11)
mane tai jaunikis ves
man asmeniskai nelabai grazu, kai tevas veda prie altoriaus ir atiduoda janajam cia daugiau primena serijala nei vestuves 
na kiekvienam savo....man atrodo, kad bent tevam, tai vistiek svarbesnis ju vaikas, ir visa demesi daugiausia kreipia tik i savo vaika, juk ji/ja isleidzia i gyvenima su kitu zmogeliuku........
Sveikutes
As uz,kad teveliai vestu janasiais prie altoriaus
As savo vestuves isivaizduoju taip (ir kiek imanydama stengsiuosi,kad taip ir ivygtu) :
Kaip ir pridera bus visos islydetuves ir jaunikis atvaziuos iki mano namu,paskui sesim abu su mylimuoju i karieta su arkliukais
o visi kiti iki baznycios atvyks limuzinu.Sveciai jau turetu laukti graziai susede viduje.Ir tada pirma iveina jaunikis kuri iveda isikabinusi i paranke jo mamyte
(manau tai butu labai grazu,ir nebutu jokiu atstumimu i antra plana
) po keliu sekundziu suveina pamergytes ir pabroliukai... Na o jau tada iveina mergyte (drauges dukryte) ir berniukas (nu zodziu broliukas ir sesute) jie metis gelyciu lapelius,o gal net ir duosim ziedukus panesti
na o po visos ceremonijos jau vaziuosim i CMB tik jau mes ir pamergytes su berniukais ir vaziuosim limuzinu.
P.S atsiprasu labai,nes nemoku nupasakoti graziai
ir as neziuriu cia kieno tradicija ar amerikietciu ar ukrainieciu svarbu,kad mum patiems patinka ir labai graziai atrodo
As savo vestuves isivaizduoju taip (ir kiek imanydama stengsiuosi,kad taip ir ivygtu) :
Kaip ir pridera bus visos islydetuves ir jaunikis atvaziuos iki mano namu,paskui sesim abu su mylimuoju i karieta su arkliukais
QUOTE(Kristina.J @ 2008 01 24, 02:23)
Sveikutes
As uz,kad teveliai vestu janasiais prie altoriaus
o visi kiti iki baznycios atvyks limuzinu.Sveciai jau turetu laukti graziai susede viduje.Ir tada pirma iveina jaunikis kuri iveda isikabinusi i paranke jo mamyte
(manau tai butu labai grazu,ir nebutu jokiu atstumimu i antra plana
) po keliu sekundziu suveina pamergytes ir pabroliukai... Na o jau tada iveina mergyte (drauges dukryte) ir berniukas (nu zodziu broliukas ir sesute) jie metis gelyciu lapelius,o gal net ir duosim ziedukus panesti
na o po visos ceremonijos jau vaziuosim i CMB tik jau mes ir pamergytes su berniukais ir vaziuosim limuzinu.
ir as neziuriu cia kieno tradicija ar amerikietciu ar ukrainieciu svarbu,kad mum patiems patinka ir labai graziai atrodo

Labai grazu