Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

kiek mes snekejom, tai lyg ir nusprendem kad mano tevelis ives mane i bacnycia biggrin.gif pamerges ir pabroliai lauks prieky, vieni vienoj pusej kiti kitoj, o prieky musu eis mergyte, kuri metys gelytes ir berniukas kuris nes ziedukus! biggrin.gif cia kol kas as taip isivaizduoju, o kaip bus is tikruju galesiu parasyti po rugpjucio 16! bigsmile.gif
Atsakyti
as noreciau kad mane tevukas vestu ax.gif tik neaiskukaip bus, nes jis lb silpnos sveikatos..bet as tikiuosi kad viskas bus o.k ....nors asaru neisvengiamai bus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
nju jo kaip reiks asareles sulaikyt............... g.gif jau vien kai padavem kvietimus mano brangiausiojo giminei ir kaip jo kriksto mama priejo ir apsikabino abu, tai vos asaras sulaikiau, o kaip bus ta dien tai is vis neiisivaizduoju................. o beto ir mano brangutis sake kad vos neapsiasarojo..... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
o kaip planuojate ieis i baznycia jaunasis? smile.gif
Atsakyti
as tai manu, kad jaunikis su visu pulku(pabroliai vienoj pusej, pamerges kitoj) lauks prie altoriaus!pirma ieis mergyte su gelytem ir berniukas su ziedukais, o paskui as su teveliu! biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mane tai jaunikis ves smile.gif man asmeniskai nelabai grazu, kai tevas veda prie altoriaus ir atiduoda janajam cia daugiau primena serijala nei vestuves tongue.gif
Atsakyti
Nu as kazkaio galvoju, kad vis del to noreciau, kad tetis vestu prie altoriaus..
Atsakyti
as uz tai kad tetis vestu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 01 22, 10:11)
mane tai jaunikis ves smile.gif man asmeniskai nelabai grazu, kai tevas veda prie altoriaus ir atiduoda janajam cia daugiau primena serijala nei vestuves  tongue.gif

drinks_cheers.gif pritariu, ir tada jaunikis kazkaip i antra plana nustumiamas, kazkaip atsiduria prie altoriaus, o jau jaunajai tai visas demesys lieka, juk tai abieju svente, ir taip tai jaunajai daug demeseio ta diena, visi atkreipia demesi i suknele, grozi ir pan., o jaunikis tik seip cia ta diena gaunasi. O kai kartu zengia jaunieji man graziau, ir tada vis gerisi jaunaisiais o ne tik jaunaja. Juk tai abieju svente ir abiem reikia vienodai dziaugtis ir vienodai buti svarbiems ta diena smile.gif
Atsakyti
na kiekvienam savo....man atrodo, kad bent tevam, tai vistiek svarbesnis ju vaikas, ir visa demesi daugiausia kreipia tik i savo vaika, juk ji/ja isleidzia i gyvenima su kitu zmogeliuku........ ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As uz,kad teveliai vestu janasiais prie altoriaus tongue.gif
As savo vestuves isivaizduoju taip (ir kiek imanydama stengsiuosi,kad taip ir ivygtu) :

Kaip ir pridera bus visos islydetuves ir jaunikis atvaziuos iki mano namu,paskui sesim abu su mylimuoju i karieta su arkliukais wub.gif o visi kiti iki baznycios atvyks limuzinu.Sveciai jau turetu laukti graziai susede viduje.Ir tada pirma iveina jaunikis kuri iveda isikabinusi i paranke jo mamyte ax.gif (manau tai butu labai grazu,ir nebutu jokiu atstumimu i antra plana tongue.gif mirksiukas.gif ) po keliu sekundziu suveina pamergytes ir pabroliukai... Na o jau tada iveina mergyte (drauges dukryte) ir berniukas (nu zodziu broliukas ir sesute) jie metis gelyciu lapelius,o gal net ir duosim ziedukus panesti biggrin.gif na o po visos ceremonijos jau vaziuosim i CMB tik jau mes ir pamergytes su berniukais ir vaziuosim limuzinu.

P.S atsiprasu labai,nes nemoku nupasakoti graziai doh.gif lotuliukas.gif ir as neziuriu cia kieno tradicija ar amerikietciu ar ukrainieciu svarbu,kad mum patiems patinka ir labai graziai atrodo mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2008 01 24, 02:23)
Sveikutes  4u.gif  As uz,kad teveliai vestu janasiais prie altoriaus  tongue.gif
As savo vestuves isivaizduoju taip (ir kiek imanydama stengsiuosi,kad taip ir ivygtu) :

Kaip ir pridera bus visos islydetuves ir jaunikis atvaziuos iki mano namu,paskui sesim abu su mylimuoju i karieta su arkliukais  wub.gif  o visi kiti iki baznycios atvyks limuzinu.Sveciai jau turetu laukti graziai susede viduje.Ir tada pirma iveina jaunikis kuri iveda isikabinusi i paranke jo mamyte  ax.gif  (manau tai butu labai grazu,ir nebutu jokiu atstumimu i antra plana tongue.gif  mirksiukas.gif ) po keliu sekundziu suveina pamergytes ir pabroliukai...  Na o jau tada iveina mergyte (drauges dukryte) ir berniukas (nu zodziu broliukas ir sesute) jie metis gelyciu lapelius,o gal net ir duosim ziedukus panesti  biggrin.gif  na o po visos ceremonijos jau vaziuosim i CMB tik jau mes  ir pamergytes su berniukais ir vaziuosim limuzinu.

P.S atsiprasu labai,nes nemoku nupasakoti graziai  doh.gif  lotuliukas.gif ir as neziuriu cia kieno tradicija ar amerikietciu ar ukrainieciu svarbu,kad mum patiems patinka ir labai graziai atrodo  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Labai grazu wub.gif o kada planuojate vestuves? mirksiukas.gif
Atsakyti