Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

labai aciu uz atsakyma. o tai reiskia kad man metus laiko mokes mano siuo metu gaunama atlyginima kai as pasigimdysiu?
Atsakyti
QUOTE(sakuraaa @ 2011 10 26, 18:57)
labai aciu uz atsakyma. o tai reiskia kad man metus laiko mokes mano siuo metu gaunama atlyginima kai as pasigimdysiu?

ne,nes neturesit stazo,jus gi mokotes ir dirbat,ar baiget mokslus ir isidarbinot per 3 menesius?
Atsakyti
Bet kazkaip nelogiska, tai vadinasi, tais menesiais kai dirbau uzsieni legaliai, paskaiciuos nulines pajamas? Net nesitiki...
Atsakyti
QUOTE(idomi @ 2011 10 26, 19:14)
Bet kazkaip nelogiska, tai vadinasi, tais menesiais kai dirbau uzsieni legaliai, paskaiciuos nulines pajamas? Net nesitiki...

jus suliginkit kokios ten pajamos ir kokios cia,tai visi vaziuotu i uzsieni dirbti,kad cia milziniskus pinigus paskui gaudineti,nelogiska.Skaiciuoja pagal tas pajamas kokius lietuvoj gaunat.
Atsakyti
as studijuoju ketvirtam kurse dieninese studijose ir esu isidarbinusi. as stazo ir negaliu tureti nes studijuoju. tai as negausiu kokiu ismoku? vasara dirbau, bet tik tris menesius.
Atsakyti
QUOTE(sakuraaa @ 2011 10 26, 22:09)
as studijuoju ketvirtam kurse dieninese studijose ir esu isidarbinusi. as stazo ir negaliu tureti nes studijuoju. tai as negausiu kokiu ismoku? vasara dirbau, bet tik tris menesius.

negausit.Tik vienkartines is soc.centro.
Atsakyti
QUOTE(sakuraaa @ 2011 10 26, 22:14)
nesamone kazkokia, tai kaip ta vaikeli vienai islaikyt kai studente is kur as ta staza galiu turet doh.gif

cia jau ne ju rupestis.Gausit vienkartines,galesit gauti soc.pasalpa tik reikes alimentus prisiteisti,kad ir jums butu ji mokama.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 26, 17:50)
taip,skaicios is to DU kaip ir pirmam.
Papildyta:

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Gal dar zinote, ar nebus problemu, kad viena darboviete (dirbau 2-ose) bankrutavo pries menesi? Tiesa, ten atlyginimas buvo vos 200 Lt /men. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinkus @ 2011 10 26, 22:39)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Gal dar zinote, ar nebus problemu, kad viena darboviete (dirbau 2-ose) bankrutavo pries menesi? Tiesa, ten atlyginimas buvo vos 200 Lt /men.  blush2.gif

nebus problemu smile.gif
Atsakyti
sveiki:) gal galetumete man kas paaisknti, nes nelabai susigaudau as:)
taigi, esu 4 kurso studente, mokausi dieniniame ir papildomai uzsidirbu. draugas dirba. as pastojau. sakykit kokia pasalpa as galiu gauti?ir kiek menesiu rekia isdirbti iki dekretiniu, kad gauciau didesnes pasalpas?na tuos 100proc atlyginimo, veliau 80?
byciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 26, 19:22)
jus suliginkit kokios ten pajamos ir kokios cia,tai visi vaziuotu i uzsieni dirbti,kad cia milziniskus pinigus paskui gaudineti,nelogiska.Skaiciuoja pagal tas pajamas kokius lietuvoj gaunat.

Tai stažas jau skaitosi, o atlyginimas ne. Juokinga net graudu, na bet čia Lietuva. Dėkoju už atsakymą, nors vistiek dar kreipsiuosi į sodrą šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(idomi @ 2011 10 26, 19:14)

Kodel nelogiska? gi lietuviska Sodra 0 pajamu tais menesiais is jusu ir gavo... Pabandykit kreiptis uzsieny pasalpos - tikrai niekas Lietuvoj gautu pajamu jums neiskaiciuos... Net ir pensininkai, kurie uzsidirbo sau pensija cia ir ES, tai is tu valstybiu ir gauna, kur uzsidirbo ir ne daugiau nei uzsidirbo. O jei tokiais atvejais kaip jusu, kita valstybe nieko neduoda, tai prie ko cia Sodra?
Atsakyti