Kepiau tuos chaciapuri. man tai labai patiko
, o vyrui nepatiko
Na jei kai kurie bulvinius blynus valgo su uogiene, tai kas tavo vyrui uzdraus keciupo uzsidet?
Bet mes juos valgom be nieko! mano draugas sako, kad jiems nieko netruksta!
Kepiau vakar šiuos blynus.Man visai patiko ,o vyrui labai labai patiko
kepiau shiandei. gerai gavosi. tik as perpus dejau kvietiniu/kukuruzu miltu. skanu
o gal kas zinot kaip chingalius (gruziniskus koldunus) virt?
QUOTE(Milde @ 2006 03 29, 20:17)
o gal kas zinot kaip chingalius (gruziniskus koldunus) virt?
Jei skaitai rusiskai
Хинкали
для теста:
- мука - 3 стакана
- вода - 1 стакан
- яйцо - 1 шт.
- соль - по вкусу
для фарша:
- жирная баранина - 300г
- свинина - 200г
- мясной бульон
- лук репчатый - 3 луковицы
- молотый черный и красный жгучий перец, соль, зелень петрушки, укропа - по вкусу
При желании фарш для хинкали вы можете приготовить из 3/4 баранины и 1/4 говядины. Итак, нарезать мясо довольно круными кусками и пропустить их 2 раза через мясорубку вместе с луком. Однако можете мясо просто мелко порубить ножом. Добавить в фарш столько мясного бульона, сколько впитает мясо, чтобы начинка была сочной, всыпать по вкусу черный и красный перец, соль, очень мелко нарезанную зелень укропа и петрушки, все тщательно перемешать. Для теста муку просеять на большое плоское блюдо, собрать ее холмиком, в центре которого сделать углубление, влить в него теплую воду, одно яйцо, соль и замесить очень крутое тесто, после чего оставить его на 20-30 минут, прикрыв салфеткой. Затем разделить тесто на куски, раскатать очень тонкие лепешки, в центр которых положить примерно столько мясной начинки, сколько весит кружок теста. Собрать тесто маленькими складочками в узелки, плотно скрепив их.
Варить хинкали в подсоленной воде. Когда хинкали всплывут - они готовы. Вынимать деревянной ложкой, стараясь не повредить оболочку, чтобы не вытек сок. Подавать хинкали, посыпав черным молотым перцем. Отдельно подать зелень петрушки, кинзы, эстрагона. И еще, едят хинкали обычно руками, взяв за узелок.
o kuo jie skiriasi nuo mums iprastu?
kepem pagal Bea recepta - laaabai skanu
kepiau abu - keptuvėjė tai visai nesigavo, o va orkaitinis variantas - pasaka. šiandiena prisiminiau net vyrui skambinau paklausti kaip tas skanus reikalas vadinasi.
kepsiu, draugus vaisinsiu.
kepsiu, draugus vaisinsiu.
o mano tai anyta kepa labai skaniai, ji to išmoko Osetijoje, fantastiški pyragai, tik juos daro su įvairiais įdarais - mėsa, bulvių koše ir raudonaisiais burokėliais, bet man skaniausias su sūriu, tik jie nededa olandiško, deda ožkos sūrį arba mocarelos, dieviįkas skonis
o tešla mielinė, super skanu....
smikes receptas
superinis, tuoj i drabuzius netilpsim, nes kepu ir kepu
tik mes cesnako nevalgom, tai jo nededu, o ipjaustau desreliu
tik mes cesnako nevalgom, tai jo nededu, o ipjaustau desreliu
Oj koki gera recepta istraukei, Onora
tik kad as tos kinzos negaliu pernesti-mama vis pratino, bet niekaip ji man nelimpa... jau toks specifinis skonis. O pats receptukas bus copy-paste











