Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*67 Namučiai

Sveikos.

QUOTE(glam'glance @ 2011 11 23, 21:37)
Žiūrinėjau šitą: Mercedes-Benz. Iš laiškų Hrabalui. Gal kuri skaitė? Gal kur galėčiau rast atsiliepimų?smile.gif

nemačiau, kad kuri nors būtų minėjusi šią knygą schmoll.gif

QUOTE(Creed @ 2011 11 24, 15:31)
Sveikos 4u.gif

Del to keitimosi dovanomis iskilo klausimas,o jei neparaso konkretaus norimu knygu saraso,o tik mazdauga apie ka noretu,tai kaip atspet ir nepadovanot jau turimos ir skaitytos g.gif

Gal suknyga padės 4u.gif tiesiog nueik į skiltį ,,noriu perskaityti" ir pamatysi krūvą norų biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta,

skaitau D. Wallace "Jis sako taip". Kazkada maciau filma, ir vien del jo knietejo knyga paskaityt, tai pamacius biblej, iskart griebiau. Ir ka - visiskai kita istorija negu filme (nors, tiesa sakant siuzeta jau menkai atsimenu biggrin.gif ), tokia puse velnio, su jumoru, nors primena savipagalbos knygas lotuliukas.gif

Paraleliai su dukra skaitom ir L. Ingalls Wilder "Nameli prerijose I" - labai megstu ta seriala, tai negalejau neparsinest. Sakyciau, labai faina istorija apie seima, nusprendusia persikraustyti gyventi i visai kitus krastus, kurie nebutu gausiai apgyventi zmoniu. Aprasoma ju sunki kelione furgonu, tempiamu arkliu, kurimasis naujoj vietoj: namo statymas ir visokiausi nuotykiai. Kiek pamenu, seriale apie tai isvis nebuvo pasakojama - veiksmas prasideda, jau seimynai atsikrauscius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 25 lapkričio 2011 - 09:32
Sveikos mergaites bigsmile.gif kaip savaitgalines nuotaikos?
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 11 23, 16:47)
Kadangi Kingas pacituotas buvo, tai man nieko keisto... lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jezusmarija vos kava nepaspringau nuo tos citatos.. kaip vaaaaaaaaaaaaizdzzziiiaaaiii rolleyes.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nesuprantu.. atrode, kad sveikinu Stikliuka su gimtadieniu blink.gif da ieskojau kvietku.. tai kaip as nepasveikinau blink.gif sorry..
Stikliuk, su praejusiu gimtadieniu!!!!!!!! Daaaaaaaug daug knygu!!! vietoj geliu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 25, 10:58)
Sveikos mergaites  bigsmile.gif kaip savaitgalines nuotaikos?
blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jezusmarija vos kava nepaspringau nuo tos citatos.. kaip vaaaaaaaaaaaaizdzzziiiaaaiii  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Labas, nuotaikos geros, intensyvus skaitadieniai man, grauziu viena po kitos. ax.gif
Jo, amber, matai, kaip Kingas ivaldes sistema? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 25, 11:58)

Mergaite, koks savaitgalis, dar visa diena darbe unsure.gif unsure.gif biggrin.gif

"Jis sako taip" filmą ir aš mačiau, knygą buvau paėmusi skaityti kažkad,a bet baigėsi terminas ir grąžinau į biblioteką neperskaičius doh.gif

O Kingo citata neprasta rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 lapkričio 2011 - 12:42
QUOTE(amber123 @ 2011 11 25, 11:58)

kokios čia nuotaikos,dukra eilinį kartą serga doh.gif

Aš jau turiu knygą nupirkusi ,dabar beliko sulaukt sniego ir galėsiu kažkam išsiųst smile.gif
Atsakyti
sveikos

šio savaitgalio uždavinys: baigti Murakami. Ir visai įgyvendinamas, nes kažkokių didelių planų neturiu. smile.gif

QUOTE(Masako @ 2011 11 25, 10:23)
Laba ryta,

skaitau D. Wallace "Jis sako taip". Kazkada maciau filma, ir vien del jo knietejo knyga paskaityt, tai pamacius biblej, iskart griebiau. Ir ka - visiskai kita istorija negu filme (nors, tiesa sakant siuzeta jau menkai atsimenu biggrin.gif ), tokia puse velnio, su jumoru, nors primena savipagalbos knygas lotuliukas.gif

Knyga skiriasi nuo filmo. Pati pirma skaičiau knygą, o tik po kiek laiko ir filmą pažiūrėjau. Na, knyga ne iš tų, kurios liktų atminty, bet visai įdomi.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 25, 12:58)

Kokios tos nuotaikos, kai reikia kursini rasyti doh.gif Nera laiko skaitymams visai... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 11 25, 10:23)

Man tai labai geri prisiminimai išliko apie šią knygą. Buvo vietų, kur juokiausi iki ašarų. Tikrai labai patiko, ko negalėčiau pasakyti apie filmą (išvis nesuprantu, kodėl skelbiama, kad filmas pastatytas pagal knygą- juk paimta tik pati idėja, daugiau jie neturi nieko bendro).
QUOTE(linamog @ 2011 11 25, 13:39)
Labas, nuotaikos geros, intensyvus skaitadieniai man, grauziu viena po kitos. ax.gif

Kad grauži, tai gerai, bet ir su mumis pasidalink.

O man kaip tik neskaitadieniai (bet užtat intensyvūs filmadieniai). Po truputį stumiuosi su "Forsaitų sagos" tęsiniu- antra trilogija "Šiuolaikinė komedija". Skaitosi labai lengvai, jau seniai galėjau baigti, bet kažko nėra didelio noro.
Atsakyti
as tai Hamsuno Meile yra ziauri skaitau. sunkiai ir letai skaitosi, nors idomu, bet stilius toks senovinis ir sakiniu struktura labai neiprasta, tai letai ir gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 11 25, 21:08)
Kokios tos nuotaikos, kai reikia kursini rasyti  doh.gif Nera laiko skaitymams visai... sad.gif

bet galvok apie tai, kad tai netruks amzinai.. ir as per tai praejau.. smile.gif bet.. poto kaip gera
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2011 11 25, 14:13)
kokios čia nuotaikos,dukra eilinį kartą serga doh.gif

Sveikatytes tavo dukrytei 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2011 11 25, 18:05)
sveikos
šio savaitgalio uždavinys: baigti Murakami. Ir visai įgyvendinamas, nes kažkokių didelių planų neturiu. smile.gif

Kiek da liko? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 11 25, 13:39)
Jo, amber, matai, kaip Kingas ivaldes sistema? lotuliukas.gif

biggrin.gif man tai taip; per viduriuka.. biski paskaitau.. man labiau patiko Kalifo rumai, nei kito sio autoriaus knyga.. bet idomu, negaliu sakyt
lotuliukas.gif lotuliukas.gif dieve dieve... jei pasireiks mano fantazija tai bus amen lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 25, 13:41)
Mergaite, koks savaitgalis, dar visa diena darbe  unsure.gif  unsure.gif  biggrin.gif

Brungioji, darbas zmogu puosia.. 4u.gif biggrin.gif as jau pensijai uzsidirbau, tai sakiau, dabar busiu namu seimininke lotuliukas.gif
Atsakyti
O kada pradedam siųsti kalėdinės dovanas?
Ir dar pagalvojau, kadangi vedu tuos proto renginius,kartais būna literatūros skiltis, gal norėtumėt sudalyvauti ir pabandyti atsakyti į literatūrinius klausimus? Man būna keista, kai labai išsilavinę žmones, žino visas sritis, bet suklumpa ties literatūra. Įdomu kaip būtų jums, skaitovėms ax.gif

Aš vis dar skaitau "Knygų vagilė" blush2.gif
Atsakyti