Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*67 Namučiai

QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 26, 21:09)
Dabar skaitau I. Sundaresan"Dvidešimtoji žmona".
Norėčiau prisijungti prie jūsų  4u.gif  4u.gif

Labai prašom ir sveika prisijungusi 4u.gif
Kaip patinka tau ši knyga? Jau prieš kurį laiką ją skaičiau, tai man ji patiko.

O pati perskaičiau kelias knygeles.
Elizabeth Chandler "Meilės galia". Antra 'Angelo pabučiuota' knyga. Jei pirmoji buvo visai nieko. Tai ši niekam tikusi. Vienu žodžiu šlamštas. Net man fantasy megėjai, ji pasirodė per daug skysta ir atspėjama.

L. J. Smith "The Initiation" (Inicijacija) - Secret Circle (Slaptas ratas) pirmoji knyga. Nors praktiškai nieko bendro neturi su naujuoju serialu tuo pačiu pavadinimu, bet man knyga patiko. Tiesa, kiek trūko veiksmo ir nuotykių, bet tikiuosi tai pasikeis. Beveik viskas sukasi apie mokyklą ir bandymą adaptuotis naujoje aplinkoje ir su nauja ir pribloškiančia teisybe.

Tess Gerritsen "Freaks" (Keistuoliai). Tai nemokama elektroninė knyga. Labiau vienos serialo serijos scenarijus. Esu mačiusi šią seriją, bet vis tik man patiko. Labai nepanaši į knyginę Rizoli ir Ailes. Nei veikėjai, nei jų charakteriai, nei jų poelgiai.

Atiq Rahimi "Earth and Ashes" (Žemė ir pelenai). Patiko. Nors rašymo stilius labai neįprastas, o ir pateikimas ir pasakojimo rutuliojimas sunkiai perprantamas ir vietomis nepagaunamas. Vis tik pati istorija labai patiko. Tai epinis pasakojimas apie tai kaip žmogus priima ir suvokia tragediją bei skausmą, kas yra garbė ir pažeminimas, pamynimas ir atstūmimas. Pasakojimas kupinas skausmo ir sielvarto, vietomis viskas atrodė juodų juodžiausia, be vilties.
Papildyta:
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 26, 21:22)
Klasumėlis: kas parašė "Gervuogių vyną"? blush2.gif

Joanne Harris
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 26, 23:22)
Klasumėlis: kas parašė "Gervuogių vyną"? blush2.gif
Dar norejau sužinoti,gal galėtum rekomenduoti knygą apie gydytojus,apie jų darbą,apie visą ligoninių "virtuvę". Žinau,kad kaž kas skaitė "Galutinė diagnuozė" Ar verta paskaityti?

Aš neseniai "Galutinę diagnozę" skaičiau, man patiko. Tik gaila, kad labai plona knygutė, būčiau norėjusi dar tiek pat apie ligoninės gyvenimą ir gydytojų darbą paskaityti (tiesa, kiek ji realiai atspindi tikrovę, neaišku, ypač prisiklausius apie situaciją Lietuvoj).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 26 lapkričio 2011 - 22:40
Pamiršau paklausti ,o jūs dažniausiai perkat knygas arba iš bibliotekų pasiimat? Aš perku Vagoje arba užaskinėju per intiką Knygų Klube. Vieną kartą gavau dovanu čekiuką į Vagą 100 lt. thumbup.gif
Bet brangus malonumas pirkti knygas,bet šalia neturiu bibliotekos,gyvenu Fab.rajone. Gal kas šalia Bigo gyvena?

Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 11 26, 23:39)
Labai prašom ir sveika prisijungusi  4u.gif
O pati perskaičiau kelias knygeles.
Elizabeth Chandler "Meilės galia". Antra 'Angelo pabučiuota' knyga. Jei pirmoji buvo visai nieko. Tai ši niekam tikusi. Vienu žodžiu šlamštas. Net man fantasy megėjai, ji pasirodė per daug skysta ir atspėjama.

L. J. Smith "The Initiation" (Inicijacija) - Secret Circle (Slaptas ratas)
Tess Gerritsen "Freaks" (Keistuoliai). Tai nemokama elektroninė knyga.
Atiq Rahimi "Earth and Ashes" (Žemė ir pelenai). Patiko. Papildyta:

Joanne Harris

Ačiū Fatimaallaa aciuks.gif Nikas panašus į Fatimą ( rytietiškas vardas) biggrin.gif
Nei vienos iš Tavo išvardintu knygų nesu perskaičius blush2.gif ( nieko tokio kad tu sakau? ax.gif ) O jūs kokia kalbą skaitot,angų mokat? Aš lietuvių ir rusų skaitau,anglų ni bum bum lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 10 23, 16:29)
Aš perskaičiau Arthur Hailey "Galutinė diagnozė"- romanas apie ligoninės gyvenimą- gydytojus, pacientus, įvairiausias jiems iškylančias problemas ir šiek tiek apie asmeninius reikalus. Labai paprastai parašyta, bet įdomi knyga. Perskaičiusi pagalvojau, kad kartais mes net nesusimąstom, kiek daug mūsų gyvenimas priklauso nuo vieno vienintelio žmogaus ir jo sugebėjimų bei žinių (ir dar sąžinės, savaime suprantama). Patinka man Hailey, kad ir kurią sritį savo knygai pasirinktų, visada sugeba ja sudominti.

katilina radau jūsų atsilepimą apie knygą. O jūs pirkot ar "išnuomavot" romaną biggrin.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 26 lapkričio 2011 - 23:05
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 27, 00:03)
Pamiršau paklausti ,o jūs dažniausiai perkat knygas arba iš bibliotekų pasiimat? Aš perku Vagoje arba užaskinėju per intiką Knygų Klube.
katilina radau jūsų atsilepimą apie knygą. O jūs pirkot ar "išnuomavot" romaną biggrin.gif ???

O kodėl tik Vagoj? Juk Vilniuj pilna knygynų.
Čia visokių yra, ir skolinamės knygas, ir perkam, ir iš bibliotekų imam. "Galutinę diagnozę" aš pirkau (nenaujų knygų knygyne, nes naują kažin ar būtų galima rasti).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 11 27, 00:23)
O kodėl tik Vagoj? Juk Vilniuj pilna knygynų.
Čia visokių yra, ir skolinamės knygas, ir perkam, ir iš bibliotekų imam. "Galutinę diagnozę" aš pirkau (nenaujų knygų knygyne, nes naują kažin ar būtų galima rasti).

O todėl ,kad šalia manes parduotuvė yra biggrin.gif Nors žinoma yra daug knygynų Vilniuje,Vaga šiaip brangiausias knygynas,bet taupau laiką ir perku Vagoje. Bet dabar turiu Knygų Klube nuolaidų kortele,vieną kartą užsakinėjau paštu. Tik man nelabai patinka,kad reikia pirkti virš 70 lt. kad nemokamai į paštą knygas pristatytu g.gif
O aš nežinojau,kad yra ir nenaujų knygų knygynai,labai ačiū už info 4u.gif
LABAS RYTAS visoms mirksiukas.gif
Papildyta:
Mielosios,kam reikia rašyti savo duomenis,kad mane užregistruotu į jūsų forumą? Tikriausiai reikia į AŽ rašyti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 11 26, 23:39)

Apie I. Sunderaseną "Dvidešimtojį žmoną" galiu parašyti,kad pradžia kiek nuobodi,tačiau paskui darosi vis įdomiau,kas vyks toliau. Aprašoma XVI-XVII amžiaus Indija,tikrais faktais paremtoje knygoje pasakojama apie ruminiko gražuoles dukters Mehr un Nisos gyvenimo meilės istorija. Jo svajonė- tapti imperatorienė. Refleksijoe parašyta,kad ši knyga patiks visiems,kuriuos traukia didinga ir slėpinga Indijos praeitis! flirt.gif topsecret.gif
Papildyta:
Gero visoms sekmadienio,šiandien galėsiu prisėsti prie knygos tik vakare,važiuosim pas mano tėvus cepelinus valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 27 lapkričio 2011 - 10:34
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 26, 22:03)
*Pamiršau paklausti ,o jūs dažniausiai perkat knygas arba iš bibliotekų pasiimat?

** Bet brangus malonumas pirkti knygas,bet šalia neturiu bibliotekos,gyvenu Fab.rajone.

***Ačiū Fatimaallaa aciuks.gif  Nikas panašus į Fatimą ( rytietiškas vardas) biggrin.gif

****Nei vienos  iš Tavo išvardintu knygų nesu perskaičius blush2.gif ( nieko tokio kad tu sakau? ax.gif )  O jūs kokia kalbą skaitot,angų mokat? Aš lietuvių ir rusų skaitau,anglų ni bum bum lotuliukas.gif

*Aš asmeniškai dažniausiai perku, parsivežu iš kelionių, siunčiuosi. Na žinoma, neapsieinama be bibliotekos (ypač jei reikia senesnio leidimo knygos), na ir žinoma skolinuosi. smile.gif

**Kadangi esi vilnietė, tai gali prisijungti prie vilniečių susibūrimų mirksiukas.gif Mes ne tik smagiai laiką leidžiam plepėdamos, bet ir skolinamės viena iš kitos smile.gif

***Oi kaip tu mane greitai perkandai biggrin.gif Čia tikrai yra tas vardas plius kitas biggrin.gif (mano vyro tėvai taip mane vadina, nes lietuviškasis jiems per sudėtingas)

****Šiaip mes nevadiname viena kitos jūs, čia amžius ar kiti rodikliai nelabai turi reikšmės, mes tiesiog dalinamės savo pomėgiu ir nuomonėmis mirksiukas.gif
Na kadangi aš vienodai skaitau tiek lietuviškai, tiek angliškai, tiek rusiškai, tai skaitau bet kurią iš šių kalbu. Matai, esu labai nekantri ir jei užsidegu ką nors perskaityti, tai nelaukiu ir kurią kalba greičiausiai galiu gauti, ta ir skaitau ax.gif
Na o šiaip L.J. Smith "Slapto rato" knygas galima gauti ir rusų kalba. Na o Tess Gerritsen mano minima el. knyga laisvai ir nemokamai prieinama internete.

O mane vėl įkvėpė kinas griebti knygos. Pasižiūrėjau filmą ir užsimaniau smile.gif Vakar šiaip ne taip radau bibliotekoje, tai kaip sėdau prieš miegelį paskaityti, tai pusę knygos prarijau. Dabar einu kitą pusę doroti biggrin.gif Knyga labai patinka. Čia kalbu apie Kate Long "Blogos mamos vadovas".
Atsakyti
Kaip šitos norėčiau wub.gif
http://www.knyguklub...p;anid=cdb10457
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 11 27, 13:33)

Sveikos drinks_cheers.gif
Turetu but idomi.. bet as jau tokiu stengiuos retai skaityt, kad nepersisotint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 27, 11:49)
  LABAS RYTAS visoms mirksiukas.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif m.. cepelinai.. kaip uzsimaniau wub.gif 100metu nevalgiau
Atsakyti
sveikos mielos knygu skaitytojos noreciau paklausti gal kas ka skaitete kur butu minima namai vaikyste siejama su namais ir jei skaitete gal galite rekomenduoti koki rasytoja dekociau labai smile.gif
Atsakyti
Tigriukė@, sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(topazita @ 2011 11 27, 13:53)
sveikos mielos knygu skaitytojos noreciau paklausti gal kas ka skaitete kur butu minima namai vaikyste siejama su namais ir jei skaitete gal galite rekomenduoti koki rasytoja dekociau labai  smile.gif

Rekomenduočiau Hans Fallada "Anuomet mūsų namuose". Superinė knyga apie vaikystę thumbup.gif
Atsakyti
dekui biggrin.gif o gal kas dar ka rekomenduotu?
Atsakyti
O kodėl sakot, kad Vaga brangiausias knygynas? Gal žinot pigesnį 4u.gif šiaip vengiu pirkt knygas, bet silpnybė yra silpnybė - kartais pamatau ką iš naujienų ir pasiduodu blush2.gif Pegase paskutiniu metu kainos užkeltos dar labiau nei Vagoj, o gal klystu?
Atsakyti