QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 26, 21:09)
Labai prašom ir sveika prisijungusi

Kaip patinka tau ši knyga? Jau prieš kurį laiką ją skaičiau, tai man ji patiko.
O pati perskaičiau kelias knygeles.
Elizabeth Chandler "Meilės galia". Antra 'Angelo pabučiuota' knyga. Jei pirmoji buvo visai nieko. Tai ši niekam tikusi. Vienu žodžiu šlamštas. Net man fantasy megėjai, ji pasirodė per daug skysta ir atspėjama.
L. J. Smith "The Initiation" (Inicijacija) - Secret Circle (Slaptas ratas) pirmoji knyga. Nors praktiškai nieko bendro neturi su naujuoju serialu tuo pačiu pavadinimu, bet man knyga patiko. Tiesa, kiek trūko veiksmo ir nuotykių, bet tikiuosi tai pasikeis. Beveik viskas sukasi apie mokyklą ir bandymą adaptuotis naujoje aplinkoje ir su nauja ir pribloškiančia teisybe.
Tess Gerritsen "Freaks" (Keistuoliai). Tai nemokama elektroninė knyga. Labiau vienos serialo serijos scenarijus. Esu mačiusi šią seriją, bet vis tik man patiko. Labai nepanaši į knyginę Rizoli ir Ailes. Nei veikėjai, nei jų charakteriai, nei jų poelgiai.
Atiq Rahimi "Earth and Ashes" (Žemė ir pelenai). Patiko. Nors rašymo stilius labai neįprastas, o ir pateikimas ir pasakojimo rutuliojimas sunkiai perprantamas ir vietomis nepagaunamas. Vis tik pati istorija labai patiko. Tai epinis pasakojimas apie tai kaip žmogus priima ir suvokia tragediją bei skausmą, kas yra garbė ir pažeminimas, pamynimas ir atstūmimas. Pasakojimas kupinas skausmo ir sielvarto, vietomis viskas atrodė juodų juodžiausia, be vilties.
Papildyta:
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 11 26, 21:22)
Joanne Harris