Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*67 Namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 28, 11:13)
O ar skaitei to paties autoriaus "Bėgantis paskui aitvarą"? Žinau, kad bus nesutinkančių su manimi, bet bent man ši jo knyga už "Tūkstantis saulių skaisčių" patiko žymiai labiau. Pasirodė kur kas gilesnė, subtilesnė ir paliečianti tokias problemas (išdavystė, draugystė, kaltės jausmas, žmogiškumas), kurios aktualios  ne musulmoniškame pasaulyje.

skaičiau. Man saulės labiau patiko..labiau sukrėtė..net iki ašarų,svarbiausia.kad ištikrųjų taip būna,kad ten nėra rojaus kampelis..ziauru.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 28, 13:34)

Patiko man tavo atsiliepimas thumbup.gif Pačiai iš tiesų tos istorijos detalės  jau išgaravo iš galvos blush2.gif  Bet galvoju, kad tu teisi.

skaitcius tu ja? smile.gif nenumeitei!!? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 10 28, 12:39)
skaitcius tu ja? smile.gif nenumeitei!!? smile.gif

Nu labas dienas biggrin.gif Aš dar juokavau neseniai, kad matyt esu pati kantriausia lotuliukas.gif
Šiaip ją perskaičiau pati pirmoji šioje temoje. O mesti noro net ir nekilo. Pats rašymo stilius, nežiūrint į gumos tempimą ir nuolatinius pasikartojimus , man visai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 spalio 2011 - 12:45
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 28, 12:13)
O ar skaitei to paties autoriaus "Bėgantis paskui aitvarą"?
Pasirodė kur kas gilesnė, subtilesnė ir paliečianti tokias problemas (išdavystė, draugystė, kaltės jausmas, žmogiškumas), kurios aktualios  ne musulmoniškame pasaulyje.

drinks_cheers.gif Išskyrus vieną holivudinę sceną knygos pabaigoje, kai du draugai aiškinosi tarpusavio santykius. Ta scena man sugadino bendrą įspūdį apie knygą blush2.gif
QUOTE(muminukas @ 2011 10 28, 12:18)
o nėra ji labai žiauri? bijau sumeluoti, bet Bėgančio paskui aitvarą pradžią mačiau ir lyg buvo prievartos scena - nenoriu skaityti dabar tokių dalykų schmoll.gif

Man ji visai nepasirodė žiauri schmoll.gif Esu skaičius daug daugiau įtikinančių ir šlykščiau aprašomų dalykų...galų gale tas pats J. Melnikas taip parašęs apysaką "Šiukšlių vamzdis", kad K.Hosseini dar galėtų mokytis 'skaitytojo sukrėtimo meno' ax.gif Kaip jau ir minėjo seksualinė prievarta prieš berniuką aprašyta subtiliai, be smulkmenų ir neplėtojant per visą kūrinį - tą sceną galima tik suprasti iš patirties (žinant, jog taip būna), o ne iš paties aprašymo, o smurto scenos, bent jau man buvo holivudiškai menkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 28, 14:44)
Nu labas dienas biggrin.gif Aš dar juokavau neseniai, kad matyt esu pati kantriausia  lotuliukas.gif
Šiaip ją perskaičiau pati pirmoji šioje temoje. O mesti noro net ir nekilo.  Pats rašymo stilius, nežiūrint į gumos tempimą, man visai patiko smile.gif

a matai kaip, praleidau turbut smile.gif
tas stilius idomus - rasytojas pasakoja pirmu asmeniu kito zmogaus istorija. turbut del to tu dvasiniu dalyku yra nedaug - i kito zmogaus dusia neilisi, pagrinde buitis, rutina ir noras pasimyleti biggrin.gif
labai istrigo vienas vulgarus sakinys, net kelissyk ji perskaiciau ir visai nesuprantu, kodel jis taip parasytas ar isverstas: "svajojau kaip susigrusiu jos kruti kuo giliau i burna" .... nu ka as zinau, kai paraleliai eina ilgesingas ziurejimas i akis, zvilgsnio gaudymas ar kvepavimo klausymas, i meiles objekta ziurima kaip i staba ir bac toks sakinys kaip kokie slapi triusikai per akis (kaip vienas mano feisbuko draugas pasakytu) biggrin.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 28 spalio 2011 - 12:53
QUOTE(Ajamajame @ 2011 10 28, 12:42)
skaičiau. Man saulės labiau patiko..labiau sukrėtė..net iki ašarų,svarbiausia.kad ištikrųjų taip būna,kad ten nėra rojaus kampelis..ziauru.

Nesusiturėjau. Kas čia tuo rojaus kampeliu tau atrodė iki knygos paskaitymo, Afganistanas?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 10 28, 09:26)

O as vakar grizau is bibles su Angelo zaidimu, Santaramu, Beganciu paskui aitvara ir Pagalba.  O kiek dar knygu akis bade doh.gif  doh.gif  doh.gif Ech, kaip as myliu biblioteka clap.gif

skaityk Pagalbą,man labai patiko,dar filmą reiks kada pažiūrėt smile.gif

Atsipalaidavimui perskaičiau Marininos "Kiekvienas už save",gerai,kad ne apie Kamenskają,nes būtų daug išmąstymų rolleyes.gif bet irgi paini smile.gif
Tuo pačiu kartais paimu ir "Prancūžišką siuitą",bent kolkas nieko ypatingo nerandu,bėgimas nuo karo,sprogimai...kažkuo primena "Gyvenimas ilgas ,meilė trumpa",nuobodu ,nebent kita pusė bus įdomesnė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 10 28, 13:05)
Nesusiturėjau. Kas čia tuo rojaus kampeliu tau atrodė iki knygos paskaitymo, Afganistanas?

tikrai neatrodė jis man kaip rojus,tiesiog jį apibudinau ne rojaus kampeliu ;-)
Atsakyti
Vakar aš atsinešiau iš bibliotekos Carlos Ruiz Zafon "vėjo šešėlis". Kaip jum ji?
Atsakyti
Labas user posted image
sveikinu visas sulaukus ilgojo savaitgalio yahoo.gif tikrai atsiras nors gabalėlis laiko knygai 4u.gif

O aš pagalvojau, kad laukiu metų pabaigos, nes man labai patko skaityti mūsų kiekvienos metų nominacijas thumbup.gif labai įdomu, kas ką sužavėjo, pakerėjo ir nuginklavo...arba atvirkščiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 28 spalio 2011 - 14:56
QUOTE(Ajamajame @ 2011 10 28, 15:41)
Vakar aš atsinešiau iš bibliotekos Carlos Ruiz Zafon "vėjo šešėlis". Kaip jum ji?

Man tai skystimelis, jei ne vienas zavus ir smaikstus personazas, butu isvis saldesis.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 28, 15:55)
Labas user posted image
sveikinu visas sulaukus ilgojo savaitgalio yahoo.gif tikrai atsiras nors gabalėlis laiko knygai 4u.gif

O aš pagalvojau, kad laukiu metų pabaigos, nes man labai patko skaityti mūsų kiekvienos metų nominacijas thumbup.gif labai įdomu, kas ką sužavėjo, pakerėjo ir nuginklavo...arba atvirkščiai 4u.gif

aš čia kažkurią dieną pagavau save dėliojant savo topą smile.gif)
Atsakyti