QUOTE(misraine @ 2011 11 11, 21:53)
Gerai sakai, kad reikia priimti savo nerima ir baime, o as vis spyriojuos. Atrodo pasijautei blogai ir toliau taip bus. Ir lauki to ir bijai. Bet reik turbut nusispjaut i tai, kad bus, ir gal nebebus 

Cia jau gaunasi baime del busiancios baimes, arba nerimauji, kad nerimauji...
Kaip alkoholikui kelias i sveikima - pripazinimas paciam sau, kad esi alkoholikas, taip ir mum, atejus nerimui, baimei, reikia pripazinti, kas "as dabar nerimauju", ar "as dabar bijau" - tai jau labai daug. Tada ismokti priimti nesinervinant, kad tokia busena dabar yra. Na o dar veliau, jau galima butu ir arbatos su savo nerimu ar baime isgert

Laba vakarą,
labai norėčiau padėti visoms, bet nenoriu, kad pagalvotumėt jog tai kokia nors reklama. Pati turėjau panašių problemų, tai kodėl nepasidalinus patirtimi. Jurbarko rajone gyvena jau penktoji šio žolininko karta ir padeda žmonėms, kurių liga yra susijusi su nervais arba tiksliau pasakius - ligos iš nervų. Jei kam būtų įdomu parašykite į až, duosiu koodinates . Linkiu gerų emocijų ir sveikatytės
labai norėčiau padėti visoms, bet nenoriu, kad pagalvotumėt jog tai kokia nors reklama. Pati turėjau panašių problemų, tai kodėl nepasidalinus patirtimi. Jurbarko rajone gyvena jau penktoji šio žolininko karta ir padeda žmonėms, kurių liga yra susijusi su nervais arba tiksliau pasakius - ligos iš nervų. Jei kam būtų įdomu parašykite į až, duosiu koodinates . Linkiu gerų emocijų ir sveikatytės

QUOTE(Faustinata @ 2011 11 12, 19:12)
Laba vakarą,

Kodėl neįdomu? Labai įdomu, ypač, jei padėjo

Zinot, merginos, siandien pabandziau atkreipti demesi i savo emocijas, o ne i racionalu mastyma... Kaip manes ir klausdavo psichologe. Ir man visai pavyko! Nekalbant apie tai, kad prekybos centre kiek bijojau, kad istiks panikos priepolis. Bet nusispjoviau i viska ir bandziau atkreipti demesi, kaip man gera ar nelabai, bet kaip as jauciuosi dabar. Ne tada kai man kazkas atsitiks ir pan. Bandom visos suvokti tai, kad tai kas atsistiks, mes niekada nezinome - mes zinome tik tai, kas vyksta dabar ir kas buvo.

QUOTE(misraine @ 2011 11 12, 19:32)
Zinot, merginos, siandien pabandziau atkreipti demesi i savo emocijas, o ne i racionalu mastyma... Kaip manes ir klausdavo psichologe. Ir man visai pavyko! Nekalbant apie tai, kad prekybos centre kiek bijojau, kad istiks panikos priepolis. Bet nusispjoviau i viska ir bandziau atkreipti demesi, kaip man gera ar nelabai, bet kaip as jauciuosi dabar. Ne tada kai man kazkas atsitiks ir pan. Bandom visos suvokti tai, kad tai kas atsistiks, mes niekada nezinome - mes zinome tik tai, kas vyksta dabar ir kas buvo. 

-----------------------------------
Aš irgi pasidalinsiu mintimis iš knygos apie kognityvinę terapiją:
"When you're anxious, you're almost always avoiding a problem that's bothering you, but you're not aware of it. You push the problem out of conscious awarness because you want to be nice and don't want to rock the boat or upset anyone. All of a sudden, you feel anxious and you're not sure why. You may develop phobias or panic attacks or start obsessing about your family, your finances, or your health. Any type of anxiety can develop, but the dynamic is nearly always the same: You're upset about something, but you don't want to admit it.
The hidden problem isn't usually buried in the past but something very obvious in the here and now. You may be upset with your boss or annoyed with a friend or family member. When you bring the hidden conflict or emotion to conscious awareness, you'll suddenly understand why you've been suffering from anxiety, fear, or panic. When you express the feelings that you've been bottling up, often your anxiety will disappear" Dr David Burns "When panic attacks".
QUOTE(gebene @ 2011 11 12, 17:16)
Kodėl neįdomu? Labai įdomu, ypač, jei padėjo
Gal galit plačiau aprašyt, kas jus kankino, kokiomis pagrinde žolelėmis, mišiniais gydė ir kaip jas reikėjo vartoti, arbatos, užpilai ar kita?

Tai buvo labai senai, kai buvau kažkur 5 metų labai išsigandau nuo šuns ir po kokios savaitės pradėjo pasireikšti skausmai akyse ir jie vis kartojosi. Nuo tos problemos ir išvadavo to žolininko lašeliai. Juos reikėjo vartoti kol praeis skausmai, tai truko, kaip sakė mama, apie pora savaičių. O dar vėliau gimus dukrai, kai jai suėjo gal 3-4 metukai išlido TIKAS, kuris pasireiškė sunkoka forma: nevalingi rankų judesiai, įv. mimikos. Prisiminiau šį žolininką ir suradau, bet tai buvo mane išgydžiusio sūnus. Gėrėme lašelius(spiritinė ištrauka, savotiško aromato) du kart dienoje gal 3 -4 mėn. gerai neprisimenu, tai buvo prieš 22 m. Liga nepasikartojo. Sako vaistai padeda jei ligos iš nervų. Tai tokia mano istorija

QUOTE(misraine @ 2011 11 12, 20:32)

Tai panikos priepuolis neištiko? Aš pati laaabai bijau didelių prekybos centrų. Reikia sūnui drabužių nupirkti, o man vien tik pagalvojus apie kelionę ten, galva suktis pradeda

QUOTE(smėlė @ 2011 11 13, 13:40)
Tai panikos priepuolis neištiko? Aš pati laaabai bijau didelių prekybos centrų. Reikia sūnui drabužių nupirkti, o man vien tik pagalvojus apie kelionę ten, galva suktis pradeda
Kovodama-draugaudama su savo nerimais ir fiziniais pojūčiais daug ką išbandžiau, bet visgi reikės tikriausiai kreiptis į psichologą. O dzeniškas požiūris - būti ir jausti čia ir dabar - PUIKU
Bet sunkiai pasiekiama 

Ne, neistiko, nors kartais jausdavau nerimo jausma srdies plote. Ypac jis pasireiksdavo, kai man neidomu

Dabar nusipirkau naturaliu antidepresantu Cesradyston. Ziuresiu gal pades, nes kazkaip manau, kad vaistai tik tam laikui isgydo, nebevargina blogos mintys, pasitiki savimi, skrajoji padebesiais, bet kai juos nutrauki - sugrizti i realybe, o su ja reikia tvarkytis paciai. Pasidalinkite ir su jus, kaip galvojat, kaip jauciates, ka darot? 
[/quote]
Man psichiatrė taip pat siūlo gerti antidepresantus, bet paskaičiau šiame forume, kokie vargai laukia, kol pritaiko, paskui kol atpranti, supratau, kad, jei tai įmanoma, reikia pabandyti kažką natūralesnio
Ar tie Cesradyston padeda, misrainele, pasakyk?

[/quote]
Man psichiatrė taip pat siūlo gerti antidepresantus, bet paskaičiau šiame forume, kokie vargai laukia, kol pritaiko, paskui kol atpranti, supratau, kad, jei tai įmanoma, reikia pabandyti kažką natūralesnio

Ar jums mergaites netirpsta puse galvos?taip lyg saltu?
QUOTE(*mable* @ 2011 11 14, 09:11)
Ar jums mergaites netirpsta puse galvos?taip lyg saltu?
O taip- tirpsta