Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, įtampa, baimės

QUOTE(jolo @ 2011 11 14, 14:29)
O taip- tirpsta  unsure.gif

Na tai turetu invalidumus duoti,nes zmogus esi neigalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2011 11 14, 14:34)
Na tai turetu invalidumus duoti,nes zmogus esi neigalus doh.gif

Kiek esu girdėjusi lyg tai duoda dėl depresijos g.gif Bet nesu tikra unsure.gif
Atsakyti
jezus marija...pasiskaiciau jusu postus ir nupurte, kas tik man nesidare....
sirdies ploota mausdavo,geldavo, sirdis is krutines plesdavosi, manydavau,kad mirstu.
spausdavo krutines lasta. gerkle, negaledavau kvepuoti giliai, tik daznai ir trumpais ikvepimais, nuo tokio kvepavimo dar galva apsvaigdavo, visai kontrole prarasdavau.
sedejau kino teatre, ziurejau avatara ir prasidejo, jutau,kad nebegaliu cia buti....garsas per garsus, visur per tamsu, aplink tieeek zmoniu...kojas i rankas ir puoliau is kino teatro...palikusi draugus doh.gif nusiraminau tik pustusciame autobuse issidrebusi....stoteleje vis dar maniau,kad mane tuoj istiks infarktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 14, 21:14)
sirdies ploota mausdavo,geldavo, sirdis is krutines plesdavosi, manydavau,kad mirstu.
spausdavo krutines lasta. gerkle, negaledavau kvepuoti giliai, tik daznai ir trumpais ikvepimais, nuo tokio kvepavimo dar galva apsvaigdavo, visai kontrole prarasdavau.
sedejau kino teatre, ziurejau avatara ir prasidejo, jutau,kad nebegaliu cia buti....garsas per garsus, visur per tamsu, aplink tieeek zmoniu...kojas i rankas ir puoliau is kino teatro...palikusi draugus  doh.gif nusiraminau tik pustusciame autobuse issidrebusi....stoteleje vis dar maniau,kad mane tuoj istiks infarktas  doh.gif

O daugiau nebesikartijo?ar bandei kokius vaistus gerti?
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 14, 21:14)
sedejau kino teatre, ziurejau avatara ir prasidejo, jutau,kad nebegaliu cia buti....garsas per garsus, visur per tamsu, aplink tieeek zmoniu...kojas i rankas ir puoliau is kino teatro...palikusi draugus  doh.gif nusiraminau tik pustusciame autobuse issidrebusi....stoteleje vis dar maniau,kad mane tuoj istiks infarktas  doh.gif

Ar pavyko pasveikti?
Mable, ar geri kokius vaistus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolo: 15 lapkričio 2011 - 08:14
QUOTE(jolo @ 2011 11 15, 08:13)
Ar pavyko pasveikti?
Mable, ar geri kokius vaistus?  g.gif

seip prie viso to man dar yra uzspaustos kaklo kraujagysles,tai cavintona geriu,o del itampos bromazepama,manau reikes keisti gydytoja,nes nieko gero nepasiulo.Karta kaip dabar supratau buvo priepolis sirdis labai plake spaudimas nezmoniskas ir baime neapsakoma,tai suleido verapamilio ir lexotanoli.nei paaiskino kas per negalavimas nei siuntima koki .dabar pati gydausi skaitineju ir matau ,kad labai daug tokiu,o as galvojau,kad man vienai stogas vaziuoja.
O ka tu geri.tiesa viena rase ,kad nospa reikia isgert,bandziau lygtai geriau pasidare
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2011 11 15, 09:03)
O daugiau nebesikartijo?ar bandei kokius vaistus gerti?

merginos, man ir galva suskaustant negeriu vaistu o lekiu silpnos kavytes, arba pogulio.
Ka jau kalbeti apie AD .... as tieisog ju siaubingai bijau unsure.gif beja, PA man prasidejo po to kai persirgau depresija, kurios beja medikamentais irgi negydziau.
Praejo viskas, likau jautresne gal pasitikejimo savimi smarkiai sumazejo, taciau viskas susitvarke, daug veiklos ir atsakomybes atsirado, nebuvo kada nerimui pasiduoti....
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 15, 11:49)
merginos, man ir galva suskaustant negeriu vaistu  o lekiu silpnos kavytes, arba pogulio.
Ka jau kalbeti apie AD .... as tieisog ju siaubingai bijau  unsure.gif  beja, PA man prasidejo po to kai persirgau depresija, kurios beja medikamentais irgi negydziau.
Praejo viskas, likau jautresne gal pasitikejimo savimi smarkiai sumazejo, taciau viskas  susitvarke, daug veiklos ir atsakomybes atsirado, nebuvo kada nerimui pasiduoti....

Aš irgi labai nenoriu AD gerti schmoll.gif O kaip tu įveikei depresiją? Ar fiziniai pojūčiai netrukdė?
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2011 11 15, 10:43)
seip prie viso to man dar yra uzspaustos kaklo kraujagysles,tai cavintona geriu,o del itampos bromazepama,manau reikes keisti gydytoja,nes nieko gero nepasiulo.Karta kaip dabar supratau buvo priepolis sirdis labai plake spaudimas nezmoniskas ir baime neapsakoma,tai suleido verapamilio ir lexotanoli.nei paaiskino kas per negalavimas nei siuntima koki .dabar pati gydausi skaitineju ir matau ,kad labai daug tokiu,o as galvojau,kad man vienai stogas vaziuoja.
O ka tu geri.tiesa viena rase ,kad nospa reikia isgert,bandziau lygtai geriau pasidare

Aš geriu AD, bet nežnau ar jie padeda, nes kai būna blogai, tai būna tikrai blogai, o kai gerai, tai ir be jų gerai rolleyes.gif Jei jau labai blogai, išgeriu Xanax.
Ar šeimos gydytoja gydo? g.gif

QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 15, 10:49)
merginos, man ir galva suskaustant negeriu vaistu  o lekiu silpnos kavytes, arba pogulio.
Ka jau kalbeti apie AD .... as tieisog ju siaubingai bijau  unsure.gif  beja, PA man prasidejo po to kai persirgau depresija, kurios beja medikamentais irgi negydziau.
Praejo viskas, likau jautresne gal pasitikejimo savimi smarkiai sumazejo, taciau viskas  susitvarke, daug veiklos ir atsakomybes atsirado, nebuvo kada nerimui pasiduoti....

Pastebėjau, kad kuo daugiau veiklos, tuo mažiau vietos nerimui drinks_cheers.gif
Atsakyti

Pastebėjau, kad kuo daugiau veiklos, tuo mažiau vietos nerimui drinks_cheers.gif
[/quote]

Pritariu, kad geriausias vaistas nuo depresijos - sunkus fizinis darbas thumbup.gif , kai nebelieko niekam laiko - tik darbui ir miegui. Bet ką daryti, kai fiziškai jautiesi leisgyvė g.gif
Atsakyti
Aš geriu AD, bet nežnau ar jie padeda, nes kai būna blogai, tai būna tikrai blogai, o kai gerai, tai ir be jų gerai Jei jau labai blogai, išgeriu Xanax.
Ar šeimos gydytoja gydo?

taip jolo tu teisi 4u.gif pas seimos gyd.einu viena karta buvau pas neurologa,piestuka palei akis pavedziojo israse pchezamo ir traxene tiesa vertihogelio lygtai taip vadinasi,man jie isvis nepadejo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mable*: 15 lapkričio 2011 - 13:02
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 15, 10:49)

Kavyte panikierkom, deja netinka schmoll.gif Patarciau pakeisti smileysex.gif blush2.gif

QUOTE(smėlė @ 2011 11 15, 11:58)
Pritariu, kad geriausias vaistas nuo depresijos - sunkus fizinis darbas thumbup.gif , kai nebelieko niekam laiko - tik darbui ir miegui. Bet ką daryti, kai fiziškai jautiesi leisgyvė  g.gif

Taip, fizinis darbas, padeda! thumbup.gif Taciau kiek pamenu save, per pati pika, na kol supratau, kas cia su manimi vyksta, sveisdavau namus uzejus nerimui, bet nelabai padejo g.gif Taciau veliau, kada uzejo tas toks pyktis, apmaudas, liudesys (sunku net nupasakoti jausmus), gal net depresija savotiska, tai vat tada toks tingulys sueme... Sedi vienoj vietoj ir mastai, va reikia susitvarkyti ta, ana, pasitvarkyti ten... bet... taip tingiu... arba, ai dar pasedesiu ir tada...jegu nera... o ziuri, kad jau vakaras ateina... Tai vat tokioje busenoje, kaip kognityvines terapijos knygoje rase, reikia tiesiog atsistot ir eit daryt, kad ir kokia be jegu jauties, tiesiog mechaniskai atsistot ir eit, pradedi daryt ir ziuri, kad jau ir padaryta thumbup.gif
Atsakyti