Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

As, ir, manau, visos mes, esu uz DISKRETISKA maitinima viesose vietose. Bet pastebejau kuriu ne kuriu personu pernelyg dideli megavimasi savo "kulturingumu" ir estetikos sureiksminima- lazda jau pernelyg perlenkiama i kita puse, ir visa tai darosi jau neskanu..
p.s. tuoj bus prieita iki siulymu pasipudruoti kruti, jei neduokdie kox krastelis islys is po skraistes- ai ai ai, ka zmones pasakys

Papildyta @ [mergetime]1089221800[/mergetime]
Truputi kvepia miescioniskumu. Bet labiausiai nustebino voveriuko pasisakymai ir KOMPLEKSAI- na, kad SAVO maziuko nuogo vaiko nuotraukos keltu kazkokius gedingus jausmus.. Neisivaizduoju blink.gif
Atsakyti
niu bet kaikurios mamkos tai pavaro blink.gif
vis kisha savo nuomone... atrodo galetu, tai akis ishkabintu blink.gif
NU NORI MAMOS IR MAITINA SAVO VAIKUS VIESHOSE VIETOSE, ir kad dar toliau aishkinsit, negrazhu ir t.t, tai ju nuomones tikraj nepakeisit.vat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FaJnuLka: 07 liepos 2004 - 20:33
Didzioji dalis postu is paskutiniu dvieju puslapiu kur kas labiau tiktu i tema ka jus manote apie forumo dalyvius, gal paprasciausiu budu (tiesa jau mineto cia) copy+paste perkekit juos ten kur jiems ir priklauso wink.gif

Norge teisingai atspejai wink.gif : chatinat, chatinat g.gif , na jei jau pati prisipazysti... ka toliau darysim? rolleyes.gif
Atsakyti
Gerai, dezertyruoju. Pasakiau sioj temoj viska, ka norejau- kas norejo, tas perskaite.

O sitie nusivaziavimai i sali, sutinku, galima pratrinti. smile.gif
Atsakyti
nu ka zinau....kai maitinau nors ir trumpai tai man tikrai nebuvo noro kazkur lakstyti.....eiti i restoranus ir parduotuves.....teatrus ir t.t.....atsilaksciau kai buvau nescia.... tongue.gif ..o kai buvodavo butinybe islekti kazkur tai stengdavausi pamaitinti savo maziu namuose.....valgydavo jis pas mane kas tris valandas tai namau per tris valandas galima suspeti pasisedeti restoranuose ar pasivaikscioti po krautuves......kad ir mano drauge kuri neseniai pasigimde.....patiko jos posakis......kur cia privaiksciosi kai maitinu kudiki......maitinant reikia susikaupti.....atsipalaiduoti......ir jokie isejimai dabar nerupi.....
Atsakyti
As maitindavau viesose vietose, jei ateidavo laikas, o dazniau noras lialiukui pavalgyti.Teko ir prie operos ir baleto eatro prisesti ir kavineje ir poliklinikoje ir lektuve...Tik vat Egipte kai buvom, tai teko i tuoleta lakstyti kavinese, mat ju religija to viesai neleidzia, tad baiminausi arabu demesio, kuris ir taip buvo perdetas.
Maitinimas viesose vietose jokio diskomforto nekeldavoman, o vyrui truputuka wink.gif Kai neturejau vaikiuko, kitaip i tai ziurejau, po to viskas apsiverte.
Atsakyti
QUOTE (arnauta @ 2004 07 08, 20:47)
Maitinimas viesose vietose jokio diskomforto nekeldavoman, o vyrui truputuka wink.gif Kai neturejau vaikiuko, kitaip i tai ziurejau, po to viskas apsiverte.

manau, kad maitinimas viešose vietose gali būti tik ypatingais atvejais, bet negali būti taisyklė, pagaliau juk mamoms su lialiais nematau reikalo lakstyti bile kur. O apie dičkių maitinimą viešumoje aš pasakyčiau, tik nenoriu užsitraukt daugumos nemalonės
Atsakyti
QUOTE (gerda @ 2004 07 07, 19:33)
Truputi kvepia miescioniskumu. Bet labiausiai nustebino voveriuko pasisakymai ir KOMPLEKSAI- na, kad SAVO maziuko nuogo vaiko nuotraukos keltu kazkokius gedingus jausmus.. Neisivaizduoju blink.gif

Kalba eina ne apie gėdingus jausmus, o apie tokių nuotraukų prasmingumą, jeigu ką wink.gif
Aš labai nenoriu daryti negražių analogijų, bet tai bus tik analogija - ne daugiau. Anksčiau būdavo įprasta daryti laidotuvių fotkes, prifotkina begalybę ir dar nabašnyką iš arti. Paskui išdalina giminėms, o tokias fotkes nei žiūrėt pačiam, nei kitam rodyt. Taip ir su nuogumo fotkėmis, kam jas parodyt? blink.gif

Miesčioniškumu kvepia ne mano postas, bet panegirikos po nuotraukytėmis laugh.gif Aš sakau, kad gražūs (daugiau ar mažiau) visi vaikai, nes jie yra vaikai ir apskritai jauni ir maži žmonės yra gražūs. Puošia pati vaikystė/jaunystė. Tad kam ten spaminti po tūkstantį kartų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (saulala @ 2004 07 07, 10:35)

Keistas tu žmogus.Iš kur tiek pagiežos? (...)  pasistenk nepalikti elementarių rašybos klaidų (apie skyrybą ir kalbos kultūros klaidas jau nešneku).

Ne tau, našlaitėle, spręsti apie mano išsilavinimą, pabandyk prisiknisti prie arklio - jo galva didesnė, tik žiūrėk, kad kanopa neužvažiuotų į dantis gun_bandana.gif
Ir pagaliau ne tamsta man įsakinėsi, kokius kanalus žiūrėti ir kokius ne, o dar, gerbiama lituaniste, pridursiu, kad internetinis raštingumas - ne kanceliarinis, galima rašyti netgi "šveplai", kadangi žmonės naudoja įvairias operacines sistemas, kurios palaiko įvairias kodiruotes ir gražiai lietuviškai parašytas sakinukas kai kam gali tapti šarada. Tad geriau patylėk tuose dalykuose, kurių galbūt neišmanai.
O jei esi pedantė, priminsiu, jog po padėto taškelio prieš naują sakinuką visuomet padaromas tarpelis laugh.gif laugh.gif

Ir dar pridursiu porą žodelių. Yra labai geras posakis: kaip šauksi, taip ir atsilieps. Jei nepatinka šio posto tonas, pasiskaityki sąvajį. Jei klausimas užduodamas diskusijai, vadinasi galimos bet kokios nuomonės, antraip tai nėra diskusija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 10 liepos 2004 - 01:00
Atsakau i klausima: savo vaiku viesose vietose nemaitinau, nes isvis beveik naturaliai nemaitinau. Pries kitas maitinancias nieko pries neturiu- juk nebutinai krutine visu grazumu isversti, gali taip uzsimaskuoti, kad niekas ir nesupras kas vyksta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Ele @ 2004 07 10, 14:30)
Atsakau i klausima: savo vaiku viesose vietose nemaitinau, nes isvis beveik naturaliai nemaitinau. Pries kitas maitinancias nieko pries neturiu- juk nebutinai krutine visu grazumu isversti, gali taip uzsimaskuoti, kad niekas ir nesupras kas vyksta laugh.gif

Apie ka ir kalbam- ne kiekviena galvoja apie tai, kaip ji gali atrodyti ish shalies. Kiekviena mama, kuri nesibodi vieshoje vietoje ishstatyti savo grozhybiu , turbut isivaizduoja, kad atrodo mazhiausiai kaip A. Gentilenschi tapyta Madona su kudikiu. Deja, toli grazhu, vaizdas tokiais atvejais tikrai buna nekoks. Na, gal kazhkaip specialiai "maskuotis" laugh.gif ir nereikia, bet izhuliai demonstruoti neminetinu vietu turbut irgi nereiketu.
Atsakyti
QUOTE (Ele @ 2004 07 10, 15:30)

pries tokias niekas nieko pries neturi, bet yra dar kategorija maitinanciu mamu, kurios galvoja, kad jos ir vaiko poreikiai yra auksciau visko ir jauciasi pasaulio bambomis.
Atsakyti