QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 17:33) |
Duokdie, bet ish pasisakymu to nematyti ![]() |
Na, ir ash ja pazhiistu ish pasisakymu ir butent ish ju susidariau tokia nuomone.
Maitinau iki 1 metų ir 1 mėnesio , bet NEI VIENO KARTO nemaitinau viešai... Man maitinimas buvo ne tik maisto tiekimas , bet ir pabuvimas su dukryte TIK dviese ... nelabai patikdavo net vyro buvimas šalia . Jis tuo procesu galėdavo pasidžiaugti maitindamas iš buteliuko , kai pradėjau dirbti. Žodžiu , nelabai pritariu maitinimui viešai ( bet , kas kaip nori , tas taip daro ) ir nelabai pritariu maitinimui ilgiau kaip 1.5-2 metų...

Chiku Raku- vyras vis dar dirba, as baigiau knyga, kitos dar neatsiunte, mazius kaip angeliukas pilis is legu stato, dukra pas vyra darbe paveikslus ant prezentaciju stendu paiso- tai ka man veikt, liudna gi. Uzjaustum, ar ka. O tau tik bartis ir bartis.

Vega, as gi tik siaip, Chiku raku erzinau apie tuos grozius

P.S. Auges, nepyk, chatinam chatinam...

Uzhuojauta tau shiuo ir kitais gyvenimo atvejais
.

norge, tau korida vesti reikia, arba dalyvauti joje, butum puikus tereodoras....
zinai, kai paskelbiama viena is tokiu temu, man atrodo tu sau mintyse sakau: "Atu, norge visas, atu..."
Papildyta @ [mergetime]1089215802[/mergetime]
P.S. atsiprasau uz kai kurias klaidutes, as gi palaikau savo neisilavinusios , neissiprususios, nekulturingos, ir neestetiskos ivaizdi....VALIO!

QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 17:53) |
Uzhuojauta tau shiuo ir kitais gyvenimo atvejais ![]() . |
Aciu, mano miela Chiku Raku

Marieana, ar matei vakar filma apie ryklius? As pati gala maciau. Tai vat mes abi su Vega tokios- abi po 15 m., 4 tonos. Ir ne maziau
ChikuRaku, gal pakomentuok, kam skirta uzhuojauta, kad galetumem tau padekot
Marieana, paskutinio sakinio nesupratau
. Siulyciau rashyti truputeli aishkiau.
Toliau, nesu Norges pavaduotoja- mat mes su ja susitinkam ne tik "vaikishkuose " skyreliuose,kur musu nuomones sutampa, bet dar ir kitokiuose, kur smagiai pasigincijam. Bet nuo to mano pagarba Norge'i tikrai nesumazhejo. Tai va, prashau neskleisti dezinformacijos.

Marieana, paskutinio sakinio nesupratau

Toliau, nesu Norges pavaduotoja- mat mes su ja susitinkam ne tik "vaikishkuose " skyreliuose,kur musu nuomones sutampa, bet dar ir kitokiuose, kur smagiai pasigincijam. Bet nuo to mano pagarba Norge'i tikrai nesumazhejo. Tai va, prashau neskleisti dezinformacijos.
e ne norge, tak prosto ne otdelaeshsia, prie bet kokio ryklio turejau omeny yra zuvis, rusiskai vadinama "riba-prilipalo"...tai jus viena kita "dopolniaete"....
...uchchtivajus ja, norge, skareles, strijos, pilvai, baisu, etiketas....norge, neperdek to, ko nera, nei viena mama neisvercia papu, kai maitina, O IS TIKRUJU KULTURINGAS, ISHPRUSES, MANDAGUS ZMOGUS net ne zvilgtel i tavo puse....

QUOTE (marieana @ 2004 07 07, 18:03) |
e ne norge, tak prosto ne otdelaeshsia, prie bet kokio ryklio turejau omeny yra zuvis, rusiskai vadinama "riba-prilipalo"...tai jus viena kita "dopolniaete"....![]() |
Aaaa, tai tu prilipalu aplink mane daug, xexe, per visas naturalistines temas tie patys prilipalina. Gal pavardinti

QUOTE (marieana @ 2004 07 07, 18:03) |
e ne norge, tak prosto ne otdelaeshsia, prie bet kokio ryklio turejau omeny yra zuvis, rusiskai vadinama "riba-prilipalo"...tai jus viena kita "dopolniaete"....![]() |
va ka visa laika ir meginau pasakyti, kad papu ant stalo niekas neissivercia, bent jau as nemaciau ir, cituoju: " O IS TIKRUJU KULTURINGAS, ISHPRUSES, MANDAGUS ZMOGUS net ne zvilgteli tavo puse.... "
QUOTE (norge @ 2004 07 07, 17:42) |
O kai foto keitemes, tai aisku- as pacias graziausias atrinkau. Ka as, kvankst, kad siusciau kokias zvairas ![]() |
jūs nuotraukom dar keičiatės

įvesiu savo patirties truputį.Kai man buvo 5 metai ,pirmą kartą pamačiau storulę savo tetą, maitinančią kūdikį. Nepamenu į ką daugiau žiūrėjau ar į nuogą krūtį ar į kūdikį

hehe, norge, riba prilipala gyvena ir maitinasi butent del to, kad prilipusi prie ryklio, tai kad, brangioji, todel jus su vega ir sulyginau....o as tai niekeno seselio roles nevaidinu, ja koska i guliaju sama po sebe...
as tai labiua i delfina smachivaju, tiesiogine prasme, i tokia didelia zuvi, mane net mano uosvis vadina delfino patele....
)) linkiu ir tau to