QUOTE (Raideles @ 2004 07 07, 15:17) |
Norge, tai dar syki rodo kokia beprasme visa si diskusija, kuriai tu jauti tokia aistra ![]() Juk kitaip ir nebus - visos negrazios nores pasirodyti, o grazuoles slepsis ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavo gyvenimo prasme, tai nustatineti kitu zmoniu gyveniomo prasmes, kaip matau

QUOTE (norge @ 2004 07 07, 15:24) |
Tavo gyvenimo prasme, tai nustatineti kitu zmoniu gyveniomo prasmes, kaip matau ![]() ![]() |
Oi, ne Norge, tiesiog kaip sauluke rase, kai kurie zmones taip ir prasosi nustatomi diagnoze - tik ji susilaike o as ne. Bet tu esi ypatingas egzempliorius ir tavo pasidalinimai taip diagnozems tinkami

QUOTE (norge @ 2004 07 07, 15:04) |
Raideles, mate mano dukra, kaip as maitinu suneli n kartu ![]() O apie naturalius procesus... Tai kalbu su dukra gi, ir apie "meiles", ir apie menesines teko jau kalbeti (klasiokes kazka jau buvo pripaiste ![]() ![]() |
O jeigu yra daryta operacija ir randai ant pilvo,tai juos irgi dengti ir niekam nerodyti? Tai ką jeigu tau likimas kokią ligą pametėjo tai jau ir viskas,po žmogaus? Ne tik maitinti neturi teisės,o jei maitini tai slėpkis . O maitinimą būtinai nutraukti tada,kada negražių papų vaizdas gali pagadinti vaikučio estetikos supratimą?
O jeigu aš turiu porą lyšnų kg tai gal jau į paplūdimį negaliu eiti? O jau apie bikinį tai ir svajoti nėra ko. Kaip greitai baigėsi vos prasidėjęs gyvenimas.

Na ką tik į senelių prieglaudą.
O voveriukas tai išvis

As ne vienos strijos ant savo kuno neturiu
, bet kazkaip neisdrysau maitinti savo vaiko viesose vietose
. Nors kai kitos tai daro, nei stebiuosi, nei bjauriuosi... naturalus dalykas, vaika pamaitinti tai reikia
, nors kaip nors prdengti papa tai irgi galima.

Idomu, kaip skirtingai galima ivertinti ta pati vaizdeli. Vieni mato lasinius, stijuota krutine, o kiti - isikniaubusi kudiki, mamos sypsena...

QUOTE (norge @ 2004 07 07, 11:24) |
Chiku Raku- tik neuzsprink is pavydo, bet tu apie mane maitinancia ka tik parasei ![]() ![]() P.S. Net nezinau, ka cia tau patarus nuo tu spuogu- neteko niekad gyvenime susidurti nei man, nei vaikams. ![]() |
Mieloji, lashas inteligencijos tavo grozhiui nepakenktu. Savikritikos taipogi

QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 16:59) | ||
Mieloji, lashas inteligencijos tavo grozhiui nepakenktu. Savikritikos taipogi ![]() |
Xexe, uzkibo

P.S. Norgei. Tu dar kuo nors uzhsiimi be to, kad pati nuo saves vezhiesi mamu forume?
P.S.P.S. Klausimas retorinis
.

QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 16:59) |
Mieloji, lashas inteligencijos tavo grozhiui nepakenktu. Savikritikos taipogi ![]() |
Jau kam kam, bet Norge'i inteligencijos tikrai uzhtenka- galetu ir su ne kuriomis kitomis pasidalinti (pirshtais nerodysime

QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 17:21) |
. Tu dar kuo nors uzhsiimi be to, kad pati nuo saves vezhiesi mamu forume? : |
Neatspejai

QUOTE (Vega @ 2004 07 07, 17:28) |
Jau kam kam, bet Norge'i inteligencijos tikrai uzhtenka- galetu ir su ne kuriomis kitomis pasidalinti (pirshtais nerodysime ![]() |
Duokdie, bet ish pasisakymu to nematyti