Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

QUOTE (Raideles @ 2004 07 07, 15:17)
Norge, tai dar syki rodo kokia beprasme visa si diskusija, kuriai tu jauti tokia aistra wink.gif

Juk kitaip ir nebus - visos negrazios nores pasirodyti, o grazuoles slepsis rolleyes.gif Toks gyvenimas pagal Norge, taip jis suredytas smile.gif Ir linkiu tau sekmes auklejant visas tas nekulturingas bjauruoles - nepavydetinas darbas... cool.gif Bet uz tai turi tiklsla ir prasme savajam gyvenimui tongue.gif

Tavo gyvenimo prasme, tai nustatineti kitu zmoniu gyveniomo prasmes, kaip matau laugh.gif . Ale daug darbo muset turi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 07 07, 15:24)
Tavo gyvenimo prasme, tai nustatineti kitu zmoniu gyveniomo prasmes, kaip matau laugh.gif . Ale daug darbo muset turi. biggrin.gif

Oi, ne Norge, tiesiog kaip sauluke rase, kai kurie zmones taip ir prasosi nustatomi diagnoze - tik ji susilaike o as ne. Bet tu esi ypatingas egzempliorius ir tavo pasidalinimai taip diagnozems tinkami rolleyes.gif Daugiau neberasysiu, nes paskui dar pagalvosi, akd persekioju tave rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 07 07, 15:04)
Raideles, mate mano dukra, kaip as maitinu suneli n kartu smile.gif . Kadangi tai dariau graziai, estetiskai, plius, kalbejau su ja, aiskinau apie tai, tai ji tikrai turi kuo geriausius ispudzius. Jei buciau nepriziureta krutine, nutukus, apsileidus, tai tikrai nebuciau dukros siurpinus. Nenoriu, kad kokia po akim pasipainiojusi nevaleika sita mano idirbi paverstu nuliu ir isgasdintu mano dukra atgrasiais vaizdais.

O apie naturalius procesus... Tai kalbu su dukra gi, ir apie "meiles", ir apie menesines teko jau kalbeti (klasiokes kazka jau buvo pripaiste smile.gif ). Bet visa tai darau kaip imanoma estetiskiau, galvodama apie jos jausmus ir baimes. O ka tu siulytum 7 m. mergaitei apie menesines pasakoti su vaizdine medziaga???? blink.gif

O jeigu yra daryta operacija ir randai ant pilvo,tai juos irgi dengti ir niekam nerodyti? Tai ką jeigu tau likimas kokią ligą pametėjo tai jau ir viskas,po žmogaus? Ne tik maitinti neturi teisės,o jei maitini tai slėpkis . O maitinimą būtinai nutraukti tada,kada negražių papų vaizdas gali pagadinti vaikučio estetikos supratimą?

O jeigu aš turiu porą lyšnų kg tai gal jau į paplūdimį negaliu eiti? O jau apie bikinį tai ir svajoti nėra ko. Kaip greitai baigėsi vos prasidėjęs gyvenimas. sad.gif
Na ką tik į senelių prieglaudą.

O voveriukas tai išvis blink.gif Toks vaizdas,kad jis kūdikių nematęs . Tokių egoistiškų rašliavų dar nebuvau skaičius.
Atsakyti
Pakanka savo randu, lasiniu, krutu, striju nekisti kitiems i akis... visa tai turiu biggrin.gif wink.gif , bet nesistengiu isryskinti savo intymiu vietu, ten kur galiu jas pridengti ir tiek wink.gif
Atsakyti
As ne vienos strijos ant savo kuno neturiu thumbup.gif , bet kazkaip neisdrysau maitinti savo vaiko viesose vietose sad.gif . Nors kai kitos tai daro, nei stebiuosi, nei bjauriuosi... naturalus dalykas, vaika pamaitinti tai reikia smile.gif , nors kaip nors prdengti papa tai irgi galima.
Atsakyti
Idomu, kaip skirtingai galima ivertinti ta pati vaizdeli. Vieni mato lasinius, stijuota krutine, o kiti - isikniaubusi kudiki, mamos sypsena... smile.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 07 07, 11:24)
Chiku Raku- tik neuzsprink is pavydo, bet tu apie mane maitinancia ka tik parasei tongue.gif . Bet perlu kiaulem nedalinu, todel vaizdelis lieka mano vyro atminty wub.gif .

P.S. Net nezinau, ka cia tau patarus nuo tu spuogu- neteko niekad gyvenime susidurti nei man, nei vaikams. g.gif

Mieloji, lashas inteligencijos tavo grozhiui nepakenktu. Savikritikos taipogi wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 16:59)
QUOTE (norge @ 2004 07 07, 11:24)
Chiku Raku- tik neuzsprink is pavydo, bet tu apie mane maitinancia ka tik parasei tongue.gif . Bet perlu kiaulem nedalinu, todel vaizdelis lieka mano vyro atminty wub.gif .

P.S. Net nezinau, ka cia tau patarus nuo tu spuogu- neteko niekad gyvenime susidurti nei man, nei vaikams. g.gif

Mieloji, lashas inteligencijos tavo grozhiui nepakenktu. Savikritikos taipogi wink.gif .

Xexe, uzkibo tongue.gif .
Atsakyti
P.S. Norgei. Tu dar kuo nors uzhsiimi be to, kad pati nuo saves vezhiesi mamu forume? g.gif P.S.P.S. Klausimas retorinis wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 16:59)
Mieloji, lashas inteligencijos tavo grozhiui nepakenktu. Savikritikos taipogi  wink.gif .

Jau kam kam, bet Norge'i inteligencijos tikrai uzhtenka- galetu ir su ne kuriomis kitomis pasidalinti (pirshtais nerodysime wink.gif ) O prie ko cia savikritika? Kurioje sferoje ji turetu buti taikintina? Kiek teko matyti/ skaityti- ji grazhi, prisizhiurinti, be galo apsiskaiciusi ( driisciau ja vienintele pavadinti shio forumo erudite), protinga, ishmananti elemetaria kultura moteris. Todel labai jau nepagriistas tamstos pasiulymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 07 liepos 2004 - 17:28
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 07 07, 17:21)
. Tu dar kuo nors uzhsiimi be to, kad pati nuo saves vezhiesi mamu forume? :

Neatspejai smile.gif . Ir ash dar nuo jos "vezhuosi". Mano simpatija... wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 07 07, 17:28)
Jau kam kam, bet Norge'i inteligencijos tikrai uzhtenka- galetu ir su ne kuriomis kitomis pasidalinti (pirshtais nerodysime wink.gif ) O prie ko cia savikritika? Kurioje sferoje ji turetu buti taikintina? Kiek teko matyti/ skaityti- ji grazhi, prisizhiurinti, be galo apsiskaiciusi ( driisciau ja vienintele pavadinti shio forumo erudite), protinga, ishmananti elemetaria kultura moteris. Todel labai jau nepagriistas tamstos pasiulymas.

Duokdie, bet ish pasisakymu to nematyti wink.gif .
Atsakyti