Maya, ne pirma karta sis gincas vyksta

.
Kas mane labiausiai stebina siame gince, tai nekuriu maitinanciu agresyvumas. Juk lyg ir sutariam, kad maitinti viesose vietose galima ir skatintina, bet tik gerbiant aplinkinius. Lyg ir oponentes pasako, kad stengiasi nesidemonstruoti, neversti kitu pasijusti nepatogiai. Atrodo- paspaudziam viena kitai rankas, ir draugiskai issiskiriam- juk bendramintes, juk sutariam del esminiu dalyku! Bet vios vien nekuriu maitinanciu atsakymuose tiek pykcio, tiek nepakantumo... Lyg jos issizeide ne del saves, bet del kokios nevekslos, kuri viesose vietose elgiasi izuliai. Kazkaip neitikina tokia pozicija...
Dar man keistas toks dalykas: kai moterys isimyli, kai ruosiasi teketi uz savo isrinktojo- jos stengiasi buti grazios, patrauklios, mielos. Jos perka Victoria Secret del dailiu neriniu ir krutine formuojanciu "paslapciu", madingus drabuzius, jos darosi makijazus, subtiliai atsiprase draugu bega prie veidrodzio nosyte papudruoti, jos svajoja apie savo isrinktaji diena-nakti, ir jaucia, jog visas pasaulis jas myli... Tada jos isteka. Veliau gimsta vaikas. Ir nekurioms- "stop masina". Velniop rupinimasis savimi, sporta, dietas, estetiska apranga, velniop viska, vaiko ir jos pacios fiziologija tampa pirmoje vietoje. O pasaulis tampa priesu, kuri reikia "dubasint", kai jis nepritaria ju elgesiui. Taip, sutinku, nosytei pudruoti laiko nelieka. Bet elementari pagarba SAU ir KITIEMS, net ir SAVO VYRUI turi gi islikti... Tuo maitinanti moteris ir skiriasi nuo pieningos karves. (prasyciau atkreipti demesi i zodeli "skiriasi", kurios pasipiktino siuo (ne)palyginimu

).
Megstu paskaitineti vestuviu skyreli

. Nors esu pries pompastiskas vestuves, bet man patinka to skyrelio nuotaika. Kaip merginos svajoja, kaip ruosiasi...

Ir tikrai nesinori tiketi, kad po keleriu metu kazkuri is ju ateis i si skyreli ir parasys- Norge, karoce, atsiknisk, man dzin, kaip as atrodau tau ar kitiems kvailiams, svarbiausia, kad as turiu pamaitinti savo vaika, mano isvaizda man negroja, mano diedas tegul susitaiko su tuo vaizdu arba atsiknisa irgi, o jau i svetimu emocijas man nusi...
As uz maitinima viesose vietose. Ir uz Moteri- Motina.