Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

Amzina studente- galima ir is turimu drabuziu sukurti tinkama maitinimui ruba. Viena is mano aprangu buvo- plona labai elastinga trikotazine maikute be rankoviu, tokia trumpa, iki bambos smile.gif , o ant virsaus - susagstomas trikotazinis megztukas. Maikute buvo ryskiai raudona, megztukas buvo juodas su raudonais smulkiais dryzeliais. Kartu graziai atrode, priglude prie kuno. Kai reikedavo maitinti- prasegu pora virsutiniu sagu, o maikute kilsteliu i virsu atsiveres keliu cm. plotelis- tiesiai ant spec. liemenes atsegamos dalies. Atsegu ta mazuliuka ploteli, prisidedu vaika- ir ne milimetriuko nesimato, ir vaikui patogu. Aisku, vis vien pasirinkdavau atokesne vieta.

Kitas varijantas- salis. Kai kas forume mane puole, atseit, vat, ponecka, su saliais maitina, nekiekvienai tai prieinama smile.gif Tikrai kvaila butu ta "ponecka", kuri su brangiais saliais maitintu- vardiniai paprastai buna tinkami tik sausam valymui, o salius, skirtus maitinimui, reikia daznai skalbti, naudojamas gi daiktas. Tinka bet kokia didesne skara, kad ir is indisku prekiu parduotuves ar Gariunu. Ir graziai atrodys, ir vaikui patogu atsitverti nuo svetimu akiu, ir mama gali prisiderinti, kad vyrui tektu ne "pratintis prie situacijos", o zavetis situacija wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (Blondi @ 2004 06 26, 17:30)
Beja man pačiai labai nepatinka tos liemenėlės maitinančiom. Ankščiau dėvėjau,bet kai krūtinė didesnė,labai neprilaiko biggrin.gif

Nu ir man jos nepatinka, pirma -per didelės, nes pirkau nėščia (o dabar sveriu kiek prieš nėštumą), antra neprilaiko... Bet nežinau ar su lankeliais gerai maitinant, ar nedings pienas g.gif ? Dabar tai savo nenėščios lėmenėles užsidedu tik kur išeidama...
Atsakyti
INKOGNITO pienas nedingo,nors nešioju su lankeliais,dar įsigudrinu įklotus įsidėti,nes kai kada prateka maitinanat. Turiu čiki Triumfo liemenėlę,ji su pakietinimu apačioja,labai gerai prilaiko ir krūtinės viršuje nedaug dengiantys nėriniai. Juos lengva atsmaukti ir duoti papuką.Vienas nepatogumas,jeigu krūtys neišvalgytos tai pasilenkus žemyn gali iškristi biggrin.gif iš liemenuko. Bet ka\kaip susitvarkau. Juk nesilankstai visą laiką.
Beja, Norgės mintis apie skarelę labai gera. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 06 26, 17:13)
Man siurpa kelia vaizdas, kai mama atsmaukia i virsu kokia maike, kurioje vos isitenka, pakeliai ar nuleidzia eiline, ne spec. maitinancios mamoms skirta liemenele, tada istraukia tokia susmaukta kruti (ne pacios geriausios kondicijos blink.gif ), arba visa atvira palaida kruti , tada kisa ja vaikui baksnodama

Ne visoms gi dievulis dave grazias krutis wink.gif Ir liemeneles ne visos specialias iperka blink.gif siat tavo posto vieta kazkaip nejaukiai nuskambejo blink.gif
Atsakyti
Mamulia, liemeneliu maitinancioms buna ir turguj (chate merginos apie kainas kalbejo) uz kelis litus-esme, kad atsidaro plotelis kruties, tik spenelio vietoje. Tikrai kiekvienai iperkamos.

O del negrazumo kruties... VIsos mes turim trukumu. Ir mokam juos maskuoti gi- dazom, garbanojam plaukus, pesiojam antakius, tamsinam blakstienas, nesiojam optiskai liekninancius ar pilninancius drabuzius, bliuskutes iskirpte derinam prie kaklo ilgio, kojas ilginam aukstakuolniais, apie dekoratyvine kosmetika is vis tyliu... As apie tai, kad maitinanti motina juk yra ir... moteris smile.gif . Manau, nereiketu to moteriskumo neigti. Juk taip paprasta uzmaskuoti nekuriuos krutines trukumus smile.gif . Zinau zinau: visu musu vyrai kasdien mums tvirtina, kad musu krutines- pacios graziausios jiems, kokios jos bebutu. Nereikia su jais gincytis wink.gif . Tiesiog kuri vakara reikia i save pazvelgti kritiskiau ir surasti buda kokius trukumukus paslepti moteriskom gudrybem smile.gif .

O krutines (tobulos ar ne) demonstravimas maitinant man bet kokiu atveju nepriimtinas. Tiesiog kartais be nejaukumo jausmo tenka patirti ir ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif .

Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 06 26, 18:13)

Sorry, visos mes maitinancios. Tik vienos kulturingos, kitos- apsileideles.

tongue.gif

Ir vel tas pats per ta pati... unsure.gif Jeeezusmarija, kiek gi galima??? blink.gif blink.gif blink.gif

Jeigu ka - tai as prie tu "apsileideliu", kurios maitina visur wink.gif Nezinau, ar matosi is salies, kai as maitinu savo vaikeli, bet tikrai nemosikuoju demonstratyviai krutimis ir neziuriu i aplinkinius zmones tokia veido israiska, kad "man i jus visus nusispjaut, as cia visu svarbiausia, nes as esu didvyre- maitinanti motina, jau vien uz tai visi man skolingi" tongue.gif

Kur lankaisi, kad matai tik tokias apsileidusias moteriskaites??? unsure.gif
Atsakyti
Nu tada ir aš savo Triumfus nešiosiu, tik reikės pasieškoti naujos, nes mėgau pakietintas visu kaušeliu, o jo neina patraukti į apačią blink.gif . O šiaip tai ir ta liemenėlė maitinančiom jaučiu patogi tik mažesnėm krūtinėm, aš vistiek turiu visą krūtį ištraukti. O dar pirmieji kūdikio patyrimai liečiant krūtį rolleyes.gif , nu tik aišku ne viešose vietose rolleyes.gif
Atsakyti
O kur tų sec. rūbų gauti???? wink.gif
O skaromis arba šaliais irgi naudojuosi smile.gif
Atsakyti
Aš tai jų niekur nemačiau, tik kažkur mačiau kaip pačiai iš paprastos maikutės pasidaryti specialią maitinimui, bet ot galva, neprisimenu blink.gif , ten tai paprasta, kvadratėlis viduryje su paveiksliuku prisiuvamas, o po apacia skylutės prakirptos ir tas kvadratėlis nevisai užsiūtas, o kad apacioje atsisegtų... Gal kas nors matė ir prisimena kur biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai dar vis kompleksuoju maitinti viešose vietose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Ugne @ 2004 06 26, 19:15)

Kur lankaisi, kad matai tik tokias apsileidusias

moteriskaites??? unsure.gif

Jauciuosi dabar kalta, kad pradejau cia taip. sad.gif Gal gut LT yra kitaip. Cia JAV nekalbu apie rytine pakrante, kalbu apie NW slykstu kartais i gatve iseiti. Sedi mama parke, prie jos pribega dvieju metu mergaite, pakelia jos nehigieniskai atrodancia maikute ir pradeda ciulpti papa. blink.gif blink.gif . Kartais neziani kur akiu deti.
Dar vienas atvejis. Mes buvome sveciuose pas draugus. Viena is draugo giminaiciu turejo keliu menesiu kudiki. Ji pradejo verkti, tai moterele be kompleksu ,prie visu sedinciu prie stalo, isitrauke kruti ir pradejo maitinti. blink.gif ohmy.gif ohmy.gif . Mano vyras ir dar keli nezinojo kur savo akiu deti. As kieko nesakau, kad yra blogai maitinti viesose vietose, bet gal nereikia labai demonstruoti.
Ir cia tik keli atvejai, o tokiu yra daug
Atsakyti
Maya, ne pirma karta sis gincas vyksta wink.gif .

Kas mane labiausiai stebina siame gince, tai nekuriu maitinanciu agresyvumas. Juk lyg ir sutariam, kad maitinti viesose vietose galima ir skatintina, bet tik gerbiant aplinkinius. Lyg ir oponentes pasako, kad stengiasi nesidemonstruoti, neversti kitu pasijusti nepatogiai. Atrodo- paspaudziam viena kitai rankas, ir draugiskai issiskiriam- juk bendramintes, juk sutariam del esminiu dalyku! Bet vios vien nekuriu maitinanciu atsakymuose tiek pykcio, tiek nepakantumo... Lyg jos issizeide ne del saves, bet del kokios nevekslos, kuri viesose vietose elgiasi izuliai. Kazkaip neitikina tokia pozicija...

Dar man keistas toks dalykas: kai moterys isimyli, kai ruosiasi teketi uz savo isrinktojo- jos stengiasi buti grazios, patrauklios, mielos. Jos perka Victoria Secret del dailiu neriniu ir krutine formuojanciu "paslapciu", madingus drabuzius, jos darosi makijazus, subtiliai atsiprase draugu bega prie veidrodzio nosyte papudruoti, jos svajoja apie savo isrinktaji diena-nakti, ir jaucia, jog visas pasaulis jas myli... Tada jos isteka. Veliau gimsta vaikas. Ir nekurioms- "stop masina". Velniop rupinimasis savimi, sporta, dietas, estetiska apranga, velniop viska, vaiko ir jos pacios fiziologija tampa pirmoje vietoje. O pasaulis tampa priesu, kuri reikia "dubasint", kai jis nepritaria ju elgesiui. Taip, sutinku, nosytei pudruoti laiko nelieka. Bet elementari pagarba SAU ir KITIEMS, net ir SAVO VYRUI turi gi islikti... Tuo maitinanti moteris ir skiriasi nuo pieningos karves. (prasyciau atkreipti demesi i zodeli "skiriasi", kurios pasipiktino siuo (ne)palyginimu wink.gif ).

Megstu paskaitineti vestuviu skyreli smile.gif . Nors esu pries pompastiskas vestuves, bet man patinka to skyrelio nuotaika. Kaip merginos svajoja, kaip ruosiasi... rolleyes.gif Ir tikrai nesinori tiketi, kad po keleriu metu kazkuri is ju ateis i si skyreli ir parasys- Norge, karoce, atsiknisk, man dzin, kaip as atrodau tau ar kitiems kvailiams, svarbiausia, kad as turiu pamaitinti savo vaika, mano isvaizda man negroja, mano diedas tegul susitaiko su tuo vaizdu arba atsiknisa irgi, o jau i svetimu emocijas man nusi...
sad.gif

As uz maitinima viesose vietose. Ir uz Moteri- Motina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 26 birželio 2004 - 20:50