Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

Na as tai irgi savojo nemaitinsiu kur papuole. Jeigu jau ne namie, tai koki nuosalesni kampeli visada imanoma susirasti. O ir namie jei sveciu yra, tai galima ir i kita kambari nueiti arba tiems sveciams pasakyt, kad i kita kambari eitu, kol pamaitinsiu.
Turiu drauge, kuri ka tik nustojo vaika pati maitinti, tai ji nesigedindavo ir maitindavo visur: traukinyje, metro, parduotuvese. Tiesiog ten, kur sedi ar stovi. Jei as budavau kartu su ja, tai man kazkaip nepatogu budavo, kai ji taip darydavo, o ir kiti zmones aplinkui, akis nudelbdavo...
Atsakyti
Gedinuos? g.gif Savo kuno? Tai ir papludimyje nenusiimu virsaus todel, kad gedinuos? Tik todel? O tu nusiimi? Jei ne, tai tik todel, kad gedinies? O kodel tik krutines? O kodel ne visi zmones nudistai? Todel, kad jie gedinasi?

O jei nesigedinciau, tai marsiruociau gatvemis nuogomis krutimis, ar is vis- Ievos kostiumu?

Labai jau paprasta smile.gif .

Savo kuna myliu smile.gif . Esu juo patenkinta. Bet be fiziniu parametru, man dar rupi ir kiti veiksniai- patrauklumas, erotika, paslaptis... Be to, salia dar yra pagarba aplinkiniams. Meile savo vyrui - kam dalinti save visiems po trupineli, ar ne stipriau atiduoti save visa vienam? Ir dar daug visokiu aspektu...

Maitinanati moteris yra ne tik pieno fabrikelis, bet ir zmona, moteris, dukra, kazkieno kolega ir t.t.

Aisku, nerekausiu nei gatvej, nei restorane ant kokios issaukianciai besielgiancios mamytes. Tikrai nutylesiu. Nebent kokia neestetiska scena iskeltu pries mano vaiku akis- tada nuo pastabos vargu ar susilaikyciau. Bet siaip- kuo daugiau tokiu nevaleiku musu gatvese ar restoranuose, tuo daugiau tasku savo vyru ar draugu akyse gaunam mes- mamos, kurios neuzmirsta, jog kartu, kiekviena musu gyvenimo akimirka yra ir moterys.
lithuania.gif

biggrin.gif
Atsakyti
butu pikta jei nebutu juokinga dry.gif biggrin.gif ,as nesuprantu jei koks pijokas ajna apsimyzes,ar daro kur uz krumo,tai visi ziuri issizioja,ir nieko,cia iprasta,na bet jei mama maitina kur ant suolelio tai tragedija tiesiog geda........ dry.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza: 27 birželio 2004 - 19:31
QUOTE (Germante @ 2004 06 27, 19:17)
Na as tai irgi savojo nemaitinsiu kur papuole. Jeigu jau ne namie, tai koki nuosalesni kampeli visada imanoma susirasti. O ir namie jei sveciu yra, tai galima ir i kita kambari nueiti arba tiems sveciams pasakyt, kad i kita kambari eitu, kol pamaitinsiu.
Turiu drauge, kuri ka tik nustojo vaika pati maitinti, tai ji nesigedindavo ir maitindavo visur: traukinyje, metro, parduotuvese. Tiesiog ten, kur sedi ar stovi. Jei as budavau kartu su ja, tai man kazkaip nepatogu budavo, kai ji taip darydavo, o ir kiti zmones aplinkui, akis nudelbdavo...

idomu ka darysi, jei kudikis traukinyje klykti prades rolleyes.gif
man buvo taip nutike, Gretai menesis tebuvo, pradejo rekti traukinyje blink.gif pamaitinau labai ramiai. vyrai gal ir susinepatogino, bet man tai tik i nauda, nes nervina ibestos akys mad.gif zodziu as uz maitinima bet kur, bet taip, kad nesisvieciant perdaug wink.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 06 27, 19:31)
butu pikta jei nebutu juokinga dry.gif biggrin.gif ,as nesuprantu jei koks pijokas ajna apsimyzes,ar daro kur uz krumo,tai visi ziuri issizioja,ir nieko,cia iprasta,na bet jei mama maitina kur ant suolelio tai tragedija tiesiog geda........ dry.gif doh.gif

Cia, matai, pasirikimo klausimas rolleyes.gif . Jei tu lygiuojies i ta apsidariusi pijoka, tai joooo.... g.gif Fiziologija rules blink.gif .
Atsakyti
nea norge, ne as i ji lygiuojuos,man tik susidare ispudis,kad jusu toxs poziuris i tai,turbut klystu g.gif
Atsakyti
Na ir aistros cia verda blink.gif

Nors as pati maitinau tik pora menesiu ir neteko atsidurti tokioj situacijoj,bet jei butu reikeje,tai tikrai buciau pamaitinus savo maziu viesoj vietoj rolleyes.gif Ir tikrai nematau cia nieko gedingo ir smerktino wink.gif juk ir musu mazieji valgyt nori 2.gif wub.gif
Atsakyti
va, ir vel tas pac palyginimas... kodel vis lyginat kudikio zhindyma su, aciprashant, tushtinimusi... kodel suaugusiems maitintis vieshoj vietoj ne kiek negeda? ar ishalke aciprashot svechiu ir begat uzhkasti i kita kambari, i atokesni kampeli? o kodel kudikis negaletu pavalgyti draugijoj?
o buteliuka mishinuko vaikui paduoti tai jau visishkai ir negeda? nors visos zhinom, kiek kartu sveikiau ir naudingiau maitininti motinos pienu?
na, nesuprantu. pritariu, kad nuogom krutim shvaistytis ne ypach grazhu, bet juk to ir nedarom... dry.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 06 27, 19:32)
[... [/QUOTE]
man buvo taip nutike, Gretai menesis tebuvo, pradejo rekti traukinyje blink.gif pamaitinau labai ramiai. vyrai gal ir susinepatogino, bet man tai tik i nauda, nes nervina ibestos akys mad.gif zodziu as uz maitinima bet kur, bet taip, kad nesisvieciant perdaug wink.gif

Taure, tai aisku, kai tkia situacija, tai tieisog pasirenki pati geriausia imanoma varijanta. Jei jau tas varijantas toks, kaip tavo aprasytas- tai ir maitini... smile.gif

Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 06 27, 19:31)

skaiciau sia tema ir klausiau vyro ar jis nekompleksuoja del mano maitinimo, tai jis meduzos zodziais atsake thumbup.gif
maitina moterys juk ne todel, kad "papukus" (nukarusius, sudziuvusius ir pan. (kaip kazkas issireiske mad.gif )) pademonstruotu ir neturetu ka veikti wink.gif
mano vaikui, jeigu neduosi valgyti, tai reks ir daug baisiau aplinkiniai galvos, negu kruti matydami smile.gif

p.s. ir nepasakokite pasaku wink.gif kai vakgyti vaikas nori, nepadeda jokie vandeneliai, arbateles ir pan.
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 06 27, 19:32)
QUOTE (Germante @ 2004 06 27, 19:17)
Na as tai irgi savojo nemaitinsiu kur papuole. Jeigu jau ne namie, tai koki nuosalesni kampeli  visada imanoma susirasti. O ir namie jei sveciu yra, tai galima ir i kita kambari nueiti arba tiems sveciams pasakyt, kad i kita kambari eitu, kol pamaitinsiu.

Na jeigu jau tikrai reikes, tai nueisiu i kokia tustesne vieta, kur zmoniu maziau ir tai padarysiu. Kaip jau minejau, norint visada imanoma nuosalesne vieta susirast, o ir tokiu atveju gal jau ne taip ir daznai buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 27 birželio 2004 - 19:57
Pala pala.

Issiaiskinkim pora esminiu dalyku.

1. Ar is musu bent viena priestarauja, jog vaikai butu maitinami viesoje vietoje, pasirenkant ramiausia imanoma vieta bei imanomai atsiribojant nuo pasaliniu akiu?

2. Ar yra bent viena salininke to, jog maitinanti motina gali sau leisti ignoruoti aplinkinius, maitinti izuliai demonstruodama savo krutine.

Dabar as nematau- apie ka gincas? Man rodos, kad mes visos apie ta pati. Visos bendramintes, tik kazkaip nesusisnekam. smile.gif
Atsakyti