QUOTE(melynesne @ 2011 10 26, 09:47)
Shanos kapsulė jėgiška
o dar taip pavydu man kas turi rudas spalvas garderobe, nes pati labai užsimaniau, bet reikia tuomet kardinaliai viską keisti, o ir kitos spalvos man labiau tinka, tai tik pavarvinu seilę ir tiek
aš vėl linkstu prie kažkokio ten stilisto nuomonės, kad tie tipai yra mišrūs, kadangi kaip kitaip paaiškinti, kad viena spalva tinka žiemos, kita vasaros?
Bet kiek skaičiau tikrai ne man vienai taip 

grynų tipų tikrai nėra, visi jie maišyti, tarkim cool summer yra vasara su žiemos įtaka, tai ne nuostabu kad jų paletėse yra bendrų spalvų. Bet aš sau esu padarius tokę išvada, kad vasara yra visų žiemų blyškesnė (ne tokia kontrastinga ar ne tokia ryški) sesuo.Ta prasme, kad clear winter paletė gimininga gali būti vasarai: jei iš jos išėmus bendras pavasario spalvas ir ryškiausias žiemos, tai likusios kaip ir vasarai giminingos. Taip galima būtų paaiškint tokę gausą potipių BFAS sistemoje.
Aš vėl peržiūrėjau osinkoi žiemų temą... jetau kiek man tinkančių spalvyčių... ir ne žiemiškų žiemų mano akimis... visai susibalamutinau. Įdomu clear winter kai atsiranda įvairios problemos su veido oda (pigmentacija, kapiliarai) ji lieka clear winter su problemomis ar tampa nebe clear?...
ir keletas žiemai spalvinių derinukų iš kažkokios rusiškos knygos įdėtą osinkoje:
žalia ir violetinė
mėlyna
čia išvis toks ...
ir su juo deriniai po keturias spalvas... kažkaip matau dasty spalvas, melynesne gal tai iš jūsų spalvyčių