Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 10 26, 14:13)

Klausimas, gal aubergine kokia nors kalba (prancuzu?) yra - baklazanas? nes ispaniskai yra berenjena g.gif

Anglų kalba aubergine - baklažanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 10 26, 13:24)
tada gal bus soft autumn, ne? g.gif

Niu tau va ziuriu, kad panasu g.gif eisiu studijuoti ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 10 26, 13:29)
Anglų kalba aubergine - baklažanas  biggrin.gif

Prancuzu irgi
berenjena ƒ aubergine ƒ
Ka tik pasiziurejau, nes pagal skambesi kazkokia kilme man neangliska biggrin.gif
Atsakyti
nors siaip internetiniai testai praso nurodyti naturalia plauku spalva ir osinkoj darydamos fotosesija su audiniais dazytus plaukus moterys slepia, ziuri naturalu gymi... sitoj vietoj as nesuprantu su tais pasikeitimais...

bytte, kaip suprantu jus sekat temas osinkoj, pastebejau, kad vasaru temoj merginos identifikuoja savo odos sviesuma turbut BFAS skaiciukais, gal uzmatet kaip jos atsirenka? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 26 spalio 2011 - 13:58
na man shana tavo oda kaip ir neutrali, pameni minėjau kad gali sau leisti būt soft autum rolleyes.gif ...kitu atveju netiktų tau ryži plaukai, arba tektų dažyt bent kokia bordo atspalvio ryža
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 26, 14:02)
na man shana tavo oda kaip ir neutrali, pameni minėjau kad gali sau leisti būt soft autum rolleyes.gif ...kitu atveju netiktų tau ryži plaukai, arba tektų dažyt bent kokia bordo atspalvio ryža

Prisiminiau dabar, tikrai sakei bigsmile.gif manau su plauku spalvos pasikeitimu pradejau linkti i Soft Autumn labiau. Kazkodel atsirado pora zalsvu drabuziu (anksciau neitiketina buvo), rudai/ryzo daugiau g.gif Turbus nuojauta veikia. Kai turesiu pora doru fotkiu ne saules akiniu siusiu tipo patvirtinumui
Mano oda vasara tikrai labai silteja, nes labai gerai ideju, saltuoju metu tampa neutralesne manau rolleyes.gif
Man plauku bordo spalva kosmariskai atrodo :oh
Atsakyti
labas. noriu plaukus pasviesint rolleyes.gif mano tokie sviesiai rudi, vienu tonu tamsesni nei tamsiausia blondine. iki kokio sviesumo galima varyt, kad neislipt dar is soft summer? siltu ar saltu atspalviu? ar kas nors tokio tiktu soft summer- user posted image?
Atsakyti
Gal galit pasakyti kaip yra Soft autumn rusiskai?
Susiintrigavau tongue.gif , studijuoju rolleyes.gif

Turesiu 4 dienu savaitgali, kaip tik reikia jau spinta sutvarkyti, vasarinius daiktus suslepti dalinai, kartu ir paeksperimentuosiu su spalvom pagalvojau bigsmile.gif

user posted image
Tipiska Soft Autumn?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 26 spalio 2011 - 16:28
taip, ji soft autumn 4u.gif
http://www.prettyyou...-barrymore.html
apie rudens tipa daug cia:
http://club.osinka.r...c-76994?start=0
мягкая осень = soft autumn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 26 spalio 2011 - 16:47
Man patiko Shanos "isgasdintas baklazanas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

femme, jokio rūbo su lopais išvis nesidėčiau, man itin negražu biggrin.gif bet šiaip tai teisybė, vienintelis rūbas prie kurio sunešioju rudas maikutes ir megztinukus yra džinsai. Džinsai išvis toks dalykas, kad prie jų viskas tinka. O su suknelėm dar paprasčiau, jeigu ne vėsu, tai nereikia prie nieko derinti ir sunešioju vienas biggrin.gif
Atsakyti
O man lopai labai grazu, kaip tik nusipirkau megztuka su lopais ant alkuniu, man visiskai pagal viska netinkancios juodos spalvos biggrin.gif bet kazkaip uzsinorejau juodo...
Atsakyti
Visada norime to, ko neturime ar negalime turėti biggrin.gif čia kaip man su ryžom spalvom, mirk plyšk dabar noriu, laukiu kol praeis. Bet aš vistiek už juodą spalvą visiem tipam, nes ji praktiška ir graži, lengvai derinama, pravers bet kokiu atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 26, 19:38)
Bet aš vistiek už juodą spalvą visiem tipam, nes ji praktiška ir graži, lengvai derinama, pravers bet kokiu atveju smile.gif

tai va, kad taip nėra... Aš irgi, kai pradėjau daugiau kitų tamsių spalvų rinktis vietoj juodos pamačiau, kad ją labai sunku derint, todėl dabar jos vengiu, nes pradedu galvot, kad netiks su kitais daiktais biggrin.gif

Kai turėjau kelias juodas rankines, nemažai juodų batų, paltą, kelis megztukus ir švarkelius, tai atrodė, kad "juoda prie visko tinka". Bet apsirengus kitom spalvom pabandyt priderint VIENĄ juodą daiktą labai sunku, man visai nesižiūri schmoll.gif nes tada vistiek bent pėdkelnių ar kažko kito juodo noris g.gif Aišku, vis dar nešioju derinius su juoda, bet čia todėl, kad gražių juodų daiktų dar nemažai turiu.

Čia vienas iš stereotipų, nuo kurių baigiu atprast radus šitą temą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 26 spalio 2011 - 20:11