Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tikrė @ 2011 10 27, 10:32)
Šitoj nuorodėlėj matau Britney Spears ir Paris Hilton, pirmoji kur mačiau prie pavasarių priskirta, o antroji prie vasarų. Su tokiais raštais man Britney lyg pablyškus atrodo, ar jau man čia vaidenasi g.gif Mane "išmuša iš veido" visi tokie marginimai, na bent jau man taip atrodo, kaip ekspertės vertina tokią aprangą pavasario tipui?

aha tikrai taip. man išvis tokio spalvinimo raštai tinkami kaip minėjau būtent tik prie juodos ir tik žiemos atstovėms, visoms kitoms per daug intensyvūs. Bet aš esu radus tokių vasarėlėms variantų kur įvesta pilka vietoj juodos, o kartais dar kokia išvis avietinė ar alyvinė, tai tokie grooožiai wub.gif , matyt specialiai vasarėlėms sukurti cool.gif
pavasariukams esu mačiusi su samanine spalva vietoj tamsios rudos, irgi thumbup.gif . Seniau maniau kad visi tie gepardų ir zebrų raštai - kažkokia beskonybė (na žiemų Lietuvoje tai neperdaugiausiai, tai ... nenuostabu kad tokios buvau nuomonės biggrin.gif )
Atsakyti
nemanau kad norime eiti išpaskos suknelės... ar juolabiau batų ar rankinės biggrin.gif

Kaip taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 27, 10:52)
aha tikrai taip. man išvis tokio spalvinimo raštai tinkami kaip minėjau būtent tik prie juodos ir tik žiemos atstovėms, visoms kitoms per daug intensyvūs. Bet aš esu radus tokių vasarėlėms variantų kur įvesta pilka vietoj juodos, o kartais dar kokia išvis avietinė ar alyvinė, tai tokie grooožiai  wub.gif , matyt specialiai vasarėlėms sukurti  cool.gif
pavasariukams esu mačiusi su samanine spalva vietoj tamsios rudos, irgi  thumbup.gif .  Seniau maniau kad visi tie gepardų ir zebrų raštai - kažkokia beskonybė (na žiemų Lietuvoje tai neperdaugiausiai, tai ... nenuostabu kad tokios buvau nuomonės biggrin.gif )

Ačiū 4u.gif patvirtinot tai, ką intuityviai jaučiau ir pati. Sesė mano žiema, va jai tokie kontrastai, ryškios spalvos labai gerai žiūrisi, bet jai juoda yra spalvų spalva, retai ką kitos spalvos išsirenka ax.gif Gerai, kad bent jau tinka jai ax.gif
Atsakyti
Светлая осень

Глаза — светло-карие, светло-каре-зеленые, янтарные.
Волосы — светло-бронзовые, светло-медные, золотисто-каштановые.
Кожа — светло-бежевая с персиковым румянцем, цвет слоновой кости.

Светлый цвет – основной цвет в ансамбле «светлая осень». Его можно дополнять базовыми яркими цветами с внедрением акцентных (очень насыщенных, ярких).

Яркая осень

Глаза — керосиновые, голубые, зелено-голубые.
Волосы — все варианты отблеска меди и бронзы.
Кожа — теплый персиковый, бежевый, смуглый.

В палитре «яркая осень» преобладают яркие оттенки в комбинации со светлыми тонами.

Контрастная осень

Глаза — серые, с карими прожилками, серовато-голубые, янтарно-карие.
Волосы — медно-каштановые, каштановые, бронзовые.
Кожа — слоновая кость с персиковым румянцем, розовато-бежевая.

Темные оттенки будут основой ансамбля в палитре «контрастной осени». Контраст достигается за счет использования светлых оттенков, дополнительную динамику привнесут яркие акценты.

Натуральная осень

Глаза — темные каре-зеленые, янтарно-коричневые,
Волосы — средне-медные, медно-русые, бронзовые.
Кожа — персиковая, желто-бежевая.

http://www.imagecons...ru/texts/autumn
g.gif
Atsakyti
керосиновые kokia tai spalva? aš jau senokai galvą suku kokia tai akių spalva, žibalas mano žiniomis bespalvis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 27 spalio 2011 - 12:29
QUOTE(bytte @ 2011 10 27, 12:27)
керосиновые kokia tai spalva? aš jau senokai galvą suku kokia tai akių spalva, žibalas mano žiniomis bespalvis g.gif

http://otvety.google...8d5376d2bfe3053

Cia tokia idomi lentele apie tai, kokiam tipui kokie konkrecios spalvos atspalviai/variantai tinka
http://privately.ru/...vykh_tipa_.html
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 spalio 2011 - 12:35
QUOTE(Shana @ 2011 10 27, 13:32)
http://otvety.google...8d5376d2bfe3053

Cia tokia idomi lentele apie tai, kokiam tipui kokie konkrecios spalvos atspalviai/variantai tinka
http://privately.ru/...vykh_tipa_.html
4u.gif

a kokios tavo?...
ryškus ruduo - tai ruduo su pavasario įtaka g.gif pagal tai kokius rūbus siūlo g.gif
natūralus - tai matyt soft g.gif ... ta prasme nekontrastingas
kontrastingas turėtų būt deep, bet pagal aprašymą g.gif
o light - tai šviesios soft atstovės...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 27, 12:44)
a kokios tavo?...
ryškus ruduo - tai ruduo su pavasario įtaka g.gif pagal tai kokius rūbus siūlo g.gif
natūralus - tai matyt soft g.gif ... ta prasme nekontrastingas
kontrastingas turėtų būt deep, bet pagal aprašymą  g.gif
o light - tai šviesios soft atstovės...

As vakar kazkur gera charakteristini bruoza radau- kad Soft autumn akys, jei jos melsvos ar zalsvos, turi tureti gelsvu/sauletu itarpu. Pas mane keistos akys, kai kuriem atrodo pilkai zalsvos, kai kuriem (dazniau) pilkai melsvos, sviesios, bet su tokiu gintariniu apvadeliu aplink lesiuka g.gif

Sitas skirstumas i 4 potipius keistokas ir man kazkaip nelabai gaunasi isipaisyti g.gif

Bytte, pagalvojau kaip smagu tiek apie spalvas zinoti, kiek tu zinai rolleyes.gif

Blondiniskas klausimas - Osinkoje galima itraukti tema i favoritus ir kaip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 spalio 2011 - 13:19
QUOTE(melynesne @ 2011 10 27, 09:59)
kokius batelius patartumėt įsigyti, kai vasaros garderobas labai įvairus: balta, juoda, ryškiai mėlyna/žalia, įvairi pilka, įvairi mėlyna, įvairi violetinė.. na šalia juodų  4u.gif

Pagal kapsulės principus neturi būti tokia spalvų įvairenybė, turi būti tik 2 - 3 spalvos, daleidžiam kelis atspalvius tamsiau - šviesiau. Tada galima imti bet kurios iš tų 3 spalvų batelius arba neutralius, pvz beveik prie visko derės grietinėlės spalvos bateliai, ypač jei vasaros garderobe dominuoja šviesūs, pasteliniai rūbai ir kažkiek ryškių 4u.gif
O juodos basutės unsure.gif Na nebent ir kiti rūbai tamsūs ir daugiau juodų yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 10 27, 13:52)
Pas mane keistos akys, kai kuriem atrodo pilkai zalsvos, kai kuriem (dazniau) pilkai melsvos, sviesios, bet su tokiu gintariniu apvadeliu aplink lesiuka g.gif

Sitas skirstumas i 4 potipius keistokas ir man kazkaip nelabai gaunasi isipaisyti g.gif

Bytte, pagalvojau kaip smagu tiek apie spalvas zinoti, kiek tu zinai rolleyes.gif

Blondiniskas klausimas - Osinkoje galima itraukti tema i favoritus ir kaip? blush2.gif

o tai tavo žibalinės biggrin.gif taikyk į ryškų rudenį ax.gif
tas skirstymas čia pagal BFAS sistemą, dar paskui skirsto smulkiau. Man toks kažkaip aiškesnis skirstymas, nes jei esi pakankamai ryški, ir kažkiek turi šiltumo (kalbant apie vasaras ir atvirkščiai kalbant apie rudenį) nebeaišku kokia ta spalvų paletė. O toks vasaros/pavasario variantas nurodomas kad yra labai šviesus... nebeaišku kur dėtis ryškesnėm personom.
ir iš to puslapio rudos mėlynos koliažas wub.gif
klausimas: o kokios yra mazutinės akys ax.gif ?

...aš norėčiau dar daug daugiau žinot apie spalvas blush2.gif , kažkaip užvilko mane ta tema ir nepaleidžia jau seniai seniai.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 10 27, 14:54)
Pagal kapsulės principus neturi būti tokia spalvų įvairenybė,  turi būti tik 2 - 3 spalvos, daleidžiam kelis atspalvius tamsiau - šviesiau. Tada galima imti bet kurios iš tų 3 spalvų batelius arba neutralius, pvz beveik prie visko derės grietinėlės spalvos bateliai, ypač jei vasaros garderobe dominuoja šviesūs, pasteliniai rūbai ir kažkiek ryškių  4u.gif
O juodos basutės  unsure.gif  Na nebent ir kiti rūbai tamsūs ir daugiau juodų yra  unsure.gif

drinks_cheers.gif tada ir viską derinant nekyla daug problemų, ir juodos nebereikia kaip spalvų spalvos, ir deriniai daug labiau išbaigti.
Man pasiteisino light taupe spalvos vasarinė avalynė, kažkaip kai aš įdegu panašia spalva lotuliukas.gif , visada derinasi prie kūno.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 27, 14:58)
*o tai tavo žibalinės  biggrin.gif taikyk į ryškų rudenį ax.gif

**klausimas: o kokios yra mazutinės akys ax.gif ?

***...aš norėčiau dar daug daugiau žinot apie spalvas blush2.gif , kažkaip užvilko mane ta tema ir nepaleidžia jau seniai seniai.
Papildyta:

*Eisiu paskaityti daugiau rolleyes.gif ot turiu uzsiemima dabar tongue.gif
** cia kas? blush2.gif biggrin.gif
*** as palyginti su tavim isvis nieko nezinau lotuliukas.gif

O del Melynesnes klausimo del bateliu - ziuriu pas tave garderobe labai daug melynos visokiu variaciju, tai vieni batukai galetu but melsvi/pilkai melsvi, o kitu neutralus/prie visko kokie nors taupe g.gif
Cia mano nuomone, nors is manes dar nelabai zinove smile.gif

As nusipirkau vienus batelius dabar, pilkvus, jie medziaginiai ir spalva netolygi ir tokia kazkokiu plieno blizgesiu lyg atmusa, tai labai graziai ziurisi prie pilku kelniu darbiniu ir dzinsu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 spalio 2011 - 15:27
Va apie kokias sukneles kalbėjau, kad man tinka:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 27 spalio 2011 - 16:10