QUOTE(elenuxus @ 2011 10 28, 13:23)
Nu kai rauna puikiai, tai tik dar karta isitikinau.Vyro taip is leto begejais, nors 2.0, o maniske kai deda visiems per sonus...

Nu aisku...benzas.
Nesvarbu, galima rauti iš vietos ir su vyro, bet matyt moka važinėt vyras tai nerauna.

Aš kai nemokėjau arba kai susinervavus ar įsitempus važiuodavau tai irgi raudavau.

Man tai nemokėjimo gražiai važiuoti ženklas.
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 28, 13:23)
Pastebejau, kad labai nenori paskui lapa nieks vaziuot...net prie sviesoforo apvaziuoja ir priesais statosi,
Taip, taip, pažįstama situacija.
Papildyta:
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 10 28, 15:50)
Nenoriu per vėlines vairuoti.
Aš jau susitaikiau su mintim, kad nori nenori, bet reikės. Tėvai be VP, o į kapines vistiek reikės.
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 28, 18:41)
nu blyn, nemegstu nakti vaziuot...
O aš jau mėgstu važiuot kuo vėliau. Tada mažai eismo, visur spėji persirikiuot be streso. Nes kai tenka tik pikais važinėt tai nėra kada atsipalaiduot.
Nors šiandien važiavau ir dainavau 'tokios mėėėlynos akys..'

lietaus radijas pasimaišė.

Aj, dar tie diedukai su žiguliukais išlindo į gatves. Šiand bendradarbis sako 'o kiek mašinų mieste!' sakau 'keista, penktadieniais mažiau būna', sako eik tu, pilna diedukų su žiguliais, matyt į kapines jau važinėja. Galvoju nu skiedžia čia jis truputį. Išvažiuoju, ir ką.. ogi šalimais žiguliukas birbina, diedukas su babyte už lango. Paskui dar už manęs važiavo, gal tas pats o gal kitas.. Čia iš serijos 'važiuojam tris kart per metus: du kartus į sodą ir kartą į kapines'.
Laimingų ilgojo savaitgalio kelionių visoms.