Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Nu va, dauk kist nereikejo tongue.gif Sumokejau 10 lituku thumbup.gif Pultas buvo atsikodaves, bet kadangi signa pigiausia kokia tik gali buti, tai tiketina, kad tai pasikartos.Meistriukas atspausdino lapu kruvele, kad pasiskaityciau jeigu kas.Nauju pulteliu pririsinet neapsimoka, nors sitas ir truputuka kliunanciai veikia...tai vien nauji pulteliai kainuotu daugiau negu sita signa... doh.gif Tai gal tiek to...kiek sita dar gyvuos, tegu buna.Man svarbu, kad nereiketu su raktu rakinet, truputi patogiau kai knopke paspaudus rakinasi...nors per metra, nes per nuotoli irgi jau nebeveikia doh.gif Tai matyt pries tai buve savininkai nelabai galejo sau leist kazka geresnio rolleyes.gif Bet masinyte mano liuks thumbup.gif Nu kai rauna puikiai, tai tik dar karta isitikinau.Vyro taip is leto begejais, nors 2.0, o maniske kai deda visiems per sonus... biggrin.gif Nu aisku...benzas.
Tai smagiai sian paklaidziojau po zirmunus, garbes rata apvaziavau ir vistiek skambinau, o pasirodo ten salia degalines reikejo ivaziuoti...nu nebuc radus, nes kaip tik masinu daug buvo, iki ten vis eiles, eiles...bet radau tarpuka ir su savo skarabejum isirangiau iki ivaziavimo ax.gif Tai va.

Pastebejau, kad labai nenori paskui lapa nieks vaziuot...net prie sviesoforo apvaziuoja ir priesais statosi, nesvarbu, kad normaliai pradedu vaziuot, nei miegu nei ka...juk zinau, kad visi skuba, lekia, kamsciu nedarau.Bet vistiek...ne lygis matyt...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 28, 13:23)
Pastebejau, kad labai nenori paskui lapa nieks vaziuot...net prie sviesoforo apvaziuoja ir priesais statosi, nesvarbu, kad normaliai pradedu vaziuot, nei miegu nei ka...juk zinau, kad visi skuba, lekia, kamsciu nedarau.Bet vistiek...ne lygis matyt...

doh.gif Keisti tie žmonės, ką ir bekalbėti.
Aš vis dar retai gaunu prisėsti už auto vairo, o dar ir tinkamų batų nebeturiu doh.gif Su kulniukais nemoku ir turbūs neišmoksiu vairuoti biggrin.gif unsure.gif Taigi, jeigu neįsigysiu kažko tinkamo ryt, tai ir retos galimybės pavairuoti praplauks pro nosį (visgi ilgam savaitgaliui puiki proga man būtų dar pasipraktikuoti).
O paskutinis vairavimas buvo Lenkijos keliais. Sumąstėm su vyru, kad norisi vėl kažkur išvykti savaitgaliui, susidėliojom maršrutą, laiko nedaug, o kelio - vajeee... Smagu buvo, kad nors ir mažai bet 3 val sumažinau vyro kančią biggrin.gif Smagu buvo lėkti suremontuota Lenkijos autostrada - 160km/h blush2.gif Kelias puikus, net nesijautė greičio. Surizikavau ir paprastam kely pavairuoti tarp fūrų - nu smagu buvo, 2val prabėgo kaip 5min. Visgi saulei nusileidus neberizikavau, perdaviau vairą į patyrusias rankas blush2.gif
Atsakyti
Nenoriu per vėlines vairuoti. mašinų daug, visi skubantys. O jei jau parkuotis tai man visiškas žlugimas. blush2.gif tad ir nevairuosiu cool.gif

O vakar sutikau mamos draugę. Ji sako, žinai nugi labai panašią moterį mačiau į tave...už vairo biggrin.gif prisipažinau,kad ten ir mane galėjo matyt lotuliukas.gif

visgi dar labai mažai žmonių žino, kad vair. paž. turiu biggrin.gif

nors aną savaitgalį buvom jubieliejui, tai buvo tokių kurie ragino MB gert, tipo žmona teises turi. O aš buvau sakiusi, kad tamsoj, su vaiku ir dar nežinomu keliu negrįžinesiu.
tai labai pikta buvo ant tų bobučių kurios vadovaut bandė kam už vairo sėdėt ( aš negerianti visad).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 28 spalio 2011 - 14:51
Nu va...rasiau rasiau ir kazkaip issitryne viskas.Va kaip tik dabar uz valandos vaziuosiu su vaikais vyra is darbo parsivezt...nu blyn, nemegstu nakti vaziuot...o dar su vaikais.Butu kur palikti, tai butu ramu.Nu taip kartais spigina, o jei lyja tai isvis doh.gif
Papildyta:
Ai, labiausiai bijau nes nezinau kur vaziuoju...papasakojo mazdaug...netoli taboro blink.gif Tai kazkaip visai nekazka...tamsoj klaidziot ir svarbiausia i taboro zona nepatekt... doh.gif Kazkur i kita puse sukt reiks... OMG doh.gif Bandysiu GPSa pasijungt, jei pavyks, bo perinstaliavo kita programa, dar nebandziau su ja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 28, 17:41)

laikysim kumščius smile.gif
Atsakyti
Nu kai rauna puikiai, tai tik dar karta isitikinau.Vyro taip is leto begejais, nors 2.0, o maniske kai deda visiems per sonus...  biggrin.gif Nu aisku...benzas.

Nesvarbu, galima rauti iš vietos ir su vyro, bet matyt moka važinėt vyras tai nerauna. biggrin.gif Aš kai nemokėjau arba kai susinervavus ar įsitempus važiuodavau tai irgi raudavau. doh.gif Man tai nemokėjimo gražiai važiuoti ženklas.

Pastebejau, kad labai nenori paskui lapa nieks vaziuot...net prie sviesoforo apvaziuoja ir priesais statosi,

Taip, taip, pažįstama situacija. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 10 28, 15:50)
Nenoriu per vėlines vairuoti.

Aš jau susitaikiau su mintim, kad nori nenori, bet reikės. Tėvai be VP, o į kapines vistiek reikės. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 28, 18:41)
nu blyn, nemegstu nakti vaziuot...

O aš jau mėgstu važiuot kuo vėliau. Tada mažai eismo, visur spėji persirikiuot be streso. Nes kai tenka tik pikais važinėt tai nėra kada atsipalaiduot.

Nors šiandien važiavau ir dainavau 'tokios mėėėlynos akys..' lotuliukas.gif lietaus radijas pasimaišė. biggrin.gif Aj, dar tie diedukai su žiguliukais išlindo į gatves. Šiand bendradarbis sako 'o kiek mašinų mieste!' sakau 'keista, penktadieniais mažiau būna', sako eik tu, pilna diedukų su žiguliais, matyt į kapines jau važinėja. Galvoju nu skiedžia čia jis truputį. Išvažiuoju, ir ką.. ogi šalimais žiguliukas birbina, diedukas su babyte už lango. Paskui dar už manęs važiavo, gal tas pats o gal kitas.. Čia iš serijos 'važiuojam tris kart per metus: du kartus į sodą ir kartą į kapines'.

Laimingų ilgojo savaitgalio kelionių visoms. victory.gif
Atsakyti
Laba,

Pradėjau ir aš kažkaip mažiau vairuot,poreikio nėra,niekur nereik važiuot,o jei važiuojam visa šeimyna,tai visad MB už vairo.

Vakar teko stebėt,kaip klevas pakeliui į Trakus persirikiavo doh.gif Žodžiu važiuojam link Trakų,į vieną pusę dvi juostos,pirmąja juosta važiuoja,suksiantys link kaimuko,tarpelio jokio,ir štai antra juosta rieda išsišiepusos mergyčkos pasidabinusios klevo lapu.Na ir ,matyt,damutės nuspręndė,kad ir joms į dešinę reikia,taigi,net nepasidairiusi vairuotoja staigiai suka į dešinę,taranuodama kitą klevuką.Tas vargšelis vos į tvorelę neįsimūrijo,bet ačiū D spėjo sureaguot ir,kaip sakoma,davė durniui kelią,o damutės lyg niekur nieko besijuokdamos nurūko toliau...Klausimas vienas : Iš kur ji gavo teises? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 10 28, 23:20)
* Nesvarbu, galima rauti iš vietos ir su vyro, bet matyt moka važinėt vyras tai nerauna. biggrin.gif

** O aš jau mėgstu važiuot kuo vėliau. Tada mažai eismo, visur spėji persirikiuot be streso. Nes kai tenka tik pikais važinėt tai nėra kada atsipalaiduot.

*Ne ne, ta prasme, kad letai begejasi...as pati bandziau, ne apie vyro vairavima sneku ax.gif Rauna...nu gal ne taip issireiskiau, nepradedu vaziuot kad ratai cypdami prasiskuka tongue.gif Tiesiog jo masina tokia minkstai letesne, leciau begejasi, manevrai kaip laivo.Nu nepalyginamai didesne.Ir man per didele tikrai... doh.gif

**Nu kad masinu maziau tai jo...persirikiuot lengviau, ale kai reik vaziuot i nezinoma zona, kur nei gatviu pavadinimu, nei normalaus apsvietimo...brrr...Bet radau vakar darboviete...Nakti ta pati vieta atrodo visai kitaip.Puse kelio jau esu macius, ten i senukus vaziuodavom kartais, tai atpazinau kur randuos, o po to jau ieskojau ispustom akim.
Papildyta:
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 10 29, 09:43)
Na ir ,matyt,damutės nuspręndė,kad ir joms į dešinę reikia,taigi,net nepasidairiusi vairuotoja staigiai suka į dešinę

Mano bendradarbe jau labai senai teises turi, bet su ja vistiek baisu vaziuot...irgi sumascius suka, net neziuri kas priesais vaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 10 28, 15:27)
Surizikavau ir paprastam kely pavairuoti tarp fūrų - nu smagu buvo, 2val prabėgo kaip 5min. Visgi saulei nusileidus neberizikavau, perdaviau vairą į patyrusias rankas blush2.gif

Su tom furom,tai atsargiai,vakar baisi avarija Kaune,susidure dvi furos,is pasko dvi masinos,viena visiskai palindo po fura,vaizdas kraupus,mesmale...
Atsakyti
O man baisokoka, kai furos pro sali lekia... blush2.gif Kartais net lenkt baisu, nes vazineja zigzagais...Vyras logistikos imonej dirba, sake tikrai daug furistu su kvapeliu vazineja, laukdami gramuli padaro... blink.gif O mano masina tokia mazyte atrodo salia furos, kad nupustu kaip sapeli... Bet autostradoj juk daznai nevazineju, tai mieste ne taip baisu, greitis mazesnis, atstumai mazesni.
Atsakyti
Kaip ilgasis savaitgalis vairuotojoms? smile.gif
Aš šiandien lėksiu namo į Kauną, tai laukia keli šimtai km vienatvės.... biggrin.gif Labai tingisi važiuoti, radija manęs nepralinksmina.. Tikiuosi, kad oras bus geras, nes vakar rūkas buvo didelis Vakarų Lietuvoj g.gif
Atsakyti
pas mum vis dar rukas blink.gif
Atsakyti