QUOTE(taša @ 2011 11 02, 12:07)
sveikutes, skaykit ar privaloma uzsideti dygliuko zenkla jei vaizneji su dygliuotom padangom?
Privaloma.Tam,kad vaziuojantis uz taves,kai slidu,laikytu didesni atstuma,nes tavo stabdymo kelias bus trumpesnis nei to,kuris be dygliu.Gincytino eismo ivykio atveju draudimas gali kabintis del zenkliuko nebuvimo.
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 02, 11:02)
MB pasakojo kaip jo bendradarbis vazineja, tai sake nesvarbu lapas ar ne, beveik visada uzlenda priesais stovincioms masinoms ties sviesoforu

Tai priejom isvados, kad lapai matyt labai jautrus ta tema, tik ir pastebi, kad juos kazkas lenkia, uzkisa

Ypac kai buna didelis eismas, daug masinu.Tai jo...pamaciau, kad visgi tikrai tiesiog labai kreipiu demesi kas kaip vaziuoja, matyt kol dar viskas sviezia taip ir buna.Tai dabar galvoju, kad vaziuosiu kaip vaziavus, kam nepatinka, tegu lenkia, tegu uzlindineja...as taisykliu laikaus, zenklu paisau ir manau vairuoju normaliai

Tai vyras sededamas salia irgi paguode, kad su mano vairavimu viskas gerai
Labai teisingi pastebejimai ir teisinga isvada padaryta

Tie,kurie lenkia ir uzkisineja-jie visus lenkia,ne tik lapus

tik lapai labai jautrus dar,neuzsigrudine...

beje,as kai buvau lapas (dar tada zenklas 70 buvo)-lenkiau pati visus (gatvese kartais tikros gonkes gaudavosi

),su dyzeliniu baltu caravanu...uz miesto mindavau kiek eina (o "ejo" 160

),ir negaledavau pakesti jei kas uzsimanydavo greiciau uz mane vaziuoti...

bet paskui susitupejau,persiauklejau,ir dabar tokiais greiciais lakstyti jau manes nieks nepriverstu (su patirtim ateina ir sioks toks supratimas,kas butu jeigu butu,ir ka daro greitis),daugiau 100 paprastai nevaziuoju,ir man visiskai dzin kaip vaziuoja kiti,jei nori-tegu lenkia,visada tam sudarau salygas,kad netrukdyti norinciam vaziuoti greiciau...