Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Singė @ 2011 11 01, 08:50)
Merginos, paaiškinkit dar kartą (žinau , kad  jau buvo diskutuota ta tema)-kodėl mums netikslinga drausti mašiniuko ne savo, bet vyro vardu? Ten kažkaip avarijos atveju mažai apmoka ar kaip? AAAAAAAAAAAAČIŪ.

Priklausomai nuo draudimo sutarties draudimo kompanija gali neapmoketi zalos patirtos eismo ivykio metu.
Butina, kad sutartyje butu nurodyta, kad vairuoti gali ne tik jusu vyras, bet ir jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 01, 21:25)
Butina, kad sutartyje butu nurodyta, kad vairuoti gali ne tik jusu vyras, bet ir jus smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Labas rytas.
Vakar vairavo vyras biggrin.gif Tai ta proga...Kažkuri rašėt, kad lapai lenkia lapus. Maniškis gi irgi vairuoja su lapu, tai ne tiklapus lenkia lotuliukas.gif nereikia apsigaut, kad jau lapas ant "šiknos" tai ir stažo nėr smile.gif
Atsakyti
MB pasakojo kaip jo bendradarbis vazineja, tai sake nesvarbu lapas ar ne, beveik visada uzlenda priesais stovincioms masinoms ties sviesoforu blink.gif Tai priejom isvados, kad lapai matyt labai jautrus ta tema, tik ir pastebi, kad juos kazkas lenkia, uzkisa biggrin.gif Ypac kai buna didelis eismas, daug masinu.Tai jo...pamaciau, kad visgi tikrai tiesiog labai kreipiu demesi kas kaip vaziuoja, matyt kol dar viskas sviezia taip ir buna.Tai dabar galvoju, kad vaziuosiu kaip vaziavus, kam nepatinka, tegu lenkia, tegu uzlindineja...as taisykliu laikaus, zenklu paisau ir manau vairuoju normaliai tongue.gif Tai vyras sededamas salia irgi paguode, kad su mano vairavimu viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Trumpa info dėl draudimo-kadangi aš esu automobilio savininkė, t.y.jis registruotas mano vardu, vyras savo vardu negali apdarausti automobilio. Išsisprendė visi klausimai.
Atsakyti
sveikutes, skaykit ar privaloma uzsideti dygliuko zenkla jei vaizneji su dygliuotom padangom?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 11 02, 12:07)
sveikutes, skaykit ar privaloma uzsideti dygliuko zenkla jei vaizneji su dygliuotom padangom?

Privaloma.Tam,kad vaziuojantis uz taves,kai slidu,laikytu didesni atstuma,nes tavo stabdymo kelias bus trumpesnis nei to,kuris be dygliu.Gincytino eismo ivykio atveju draudimas gali kabintis del zenkliuko nebuvimo.
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 02, 11:02)
MB pasakojo kaip jo bendradarbis vazineja, tai sake nesvarbu lapas ar ne, beveik visada uzlenda priesais stovincioms masinoms ties sviesoforu  blink.gif Tai priejom isvados, kad lapai matyt labai jautrus ta tema, tik ir pastebi, kad juos kazkas lenkia, uzkisa  biggrin.gif Ypac kai buna didelis eismas, daug masinu.Tai jo...pamaciau, kad visgi tikrai tiesiog labai kreipiu demesi kas kaip vaziuoja, matyt kol dar viskas sviezia taip ir buna.Tai dabar galvoju, kad vaziuosiu kaip vaziavus, kam nepatinka, tegu lenkia, tegu uzlindineja...as taisykliu laikaus, zenklu paisau ir manau vairuoju normaliai  tongue.gif Tai vyras sededamas salia irgi paguode, kad su mano vairavimu viskas gerai  biggrin.gif

Labai teisingi pastebejimai ir teisinga isvada padaryta drinks_cheers.gif Tie,kurie lenkia ir uzkisineja-jie visus lenkia,ne tik lapus ax.gif tik lapai labai jautrus dar,neuzsigrudine... ax.gif beje,as kai buvau lapas (dar tada zenklas 70 buvo)-lenkiau pati visus (gatvese kartais tikros gonkes gaudavosi blush2.gif ),su dyzeliniu baltu caravanu...uz miesto mindavau kiek eina (o "ejo" 160 doh.gif blush2.gif ),ir negaledavau pakesti jei kas uzsimanydavo greiciau uz mane vaziuoti... blush2.gif bet paskui susitupejau,persiauklejau,ir dabar tokiais greiciais lakstyti jau manes nieks nepriverstu (su patirtim ateina ir sioks toks supratimas,kas butu jeigu butu,ir ka daro greitis),daugiau 100 paprastai nevaziuoju,ir man visiskai dzin kaip vaziuoja kiti,jei nori-tegu lenkia,visada tam sudarau salygas,kad netrukdyti norinciam vaziuoti greiciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 02, 12:40)
Privaloma.Tam,kad vaziuojantis uz taves,kai slidu,laikytu didesni atstuma,nes tavo stabdymo kelias bus trumpesnis nei to,kuris be dygliu.Gincytino eismo ivykio atveju draudimas gali kabintis del zenkliuko nebuvimo.
Papildyta:

4u.gif aciu!
Atsakyti
Aš tai jaučiuos nenormali, kai renkantis auto man šako, kad pvz traukia iki 190.
o kam vistiek tokiu greičiu važiuot nėra leidžiama lotuliukas.gif blush2.gif

ir šiaip kas girias, kad oi praskridau ant tiek ar tiek, man atrodo kvaila šitaip daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 02, 12:40)
jei nori-tegu lenkia,visada tam sudarau salygas,kad netrukdyti norinciam vaziuoti greiciau... ax.gif

Jo, as irgi tiesiog kur galima vaziuoju desiniau, kad netrukdyciau norintiems lenkti... ax.gif Visi taip galetu, nes kartais labai nesupratlyvu zmoniu buna uz vairo ir ne tik del greicio...

Jo, vakar isekojau lipduko su "spygliu", paprastose pardese negavau...reiks iki degalines nusliauzt...
Atsakyti
man juokinga atroso, kai mieste lenkia, skuba lekia...
o nuskuba iki pirmos sankryžos, tik jis nuskubėjęs stovo, o aš kol privažiuoju man jau žalias dega lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 02 lapkričio 2011 - 13:28
Jo, yra tokiu vairuotoju.Mano tetis vaziuoja, spaudzia iki pat sviesoforo ir neziuri, kad pvz. raudona uzsidege, tada stabdo.Tai su juo pavazinejus noriu vemti...man nuo tokio pastovaus staigaus stabdymo net bloga darosi, tiksliau darydavosi vasara. doh.gif Tai as jam sakydavau, kad svelniau stabdytu.Cia matyt jau asmeniniai vairavimo ipatumai.Nu vienas vairuoja taip, kitas kitaip ir daryk ka nori - neperauklesi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 11 02, 12:07)

Ar as kazka ne taip supratau,bet girdejau,kad nebegalima vazineti su dygliuotom padangom g.gif ?
Atsakyti