Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(elenuxus @ 2011 10 30, 10:20)
O man baisokoka, kai furos pro sali lekia...  blush2.gif Kartais net lenkt baisu, nes vazineja zigzagais...Vyras logistikos imonej dirba, sake tikrai daug furistu su kvapeliu vazineja, laukdami gramuli padaro...  blink.gif O mano masina tokia mazyte atrodo salia furos, kad nupustu kaip sapeli... Bet autostradoj juk daznai nevazineju, tai mieste ne taip baisu, greitis mazesnis, atstumai mazesni.

vasara su dukra biski po Lietuva bastemes,tai vienoj vietoj irgi taikemes fura lenkti,ir buvo baisoka,nes ji taip nelabai tiesiai vaziavo,tai as dukrai ir sakau,matyt,furistas kava verdasi... ax.gif Ir akurat,kai jau prisitaikem aplenkti,lenkimo momentu-kavos aromatas pasklido... lotuliukas.gif mes tada irgi puolem kavos virtis,bo uzsimanem kvapa uzuodusios doh.gif
Atsakyti
Gerai, kad tik kava rolleyes.gif O ne snaude ziuredamas telika... biggrin.gif Na, gal jei dirba toki darba, tai tikiuos snaudaliu nebuna ax.gif
Atsakyti
Nu ka, keiciausi vakar ratus.Vyras parode, tai darbavaus po to jau viena.Kaimynas grizo su seimyna, tai vis aiksciojo - moteris ratus keicia, ziurekit, moteris ratus keicia... Nuejo pasidet daiktu, vel isejo ir vel - nu paziurekt...moteris ratus keicia...Tada priejo prie manojo ir paprase apsikeist moterimis, vyras juokiasi, sako - negaliu, kas man ratus keis... biggrin.gif Juokiaus klausydamasi, masina truputuka toleliau stovejo, bet viska girdejau biggrin.gif lotuliukas.gif
Vakar ratu keitimo bumas matyt buvo...visi kieme darbavosi, kas siaip, kas sunus moke sita darbeli pasidaryt, kas zmona tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 30, 20:33)
Gerai, kad tik kava  rolleyes.gif O ne snaude ziuredamas telika...  biggrin.gif Na, gal jei dirba toki darba, tai tikiuos snaudaliu nebuna  ax.gif

Snaudaliu gal ir nelabai,bet uzmigusiu-buna...nuovargis savo daro...
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 31, 10:49)
Nu ka, keiciausi vakar ratus.Vyras parode, tai darbavaus po to jau viena.Kaimynas grizo su seimyna, tai vis aiksciojo - moteris ratus keicia, ziurekit, moteris ratus keicia... Nuejo pasidet daiktu, vel isejo ir vel - nu paziurekt...moteris ratus keicia...Tada priejo prie manojo ir paprase apsikeist moterimis, vyras juokiasi, sako - negaliu, kas man ratus keis...  biggrin.gif Juokiaus klausydamasi, masina truputuka toleliau stovejo, bet viska girdejau  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Vakar ratu keitimo bumas matyt buvo...visi kieme darbavosi, kas siaip, kas sunus moke sita darbeli pasidaryt, kas zmona  tongue.gif

As dar nekeiciu,pasikeisiu,kai prades snigti ax.gif
Atsakyti
Ech tie ratai... g.gif Reikės saviškį klibint biggrin.gif
O aš vakar pasistengiau langų skystį 'damušt' smile.gif Dabar jau laukia žieminis...Nežinia kada pradės rimtesni šalčiai kandžiotis. smile.gif Reikia ir gremžtuką nusipirkti...
Atsakyti
Merginos, paaiškinkit dar kartą (žinau , kad jau buvo diskutuota ta tema)-kodėl mums netikslinga drausti mašiniuko ne savo, bet vyro vardu? Ten kažkaip avarijos atveju mažai apmoka ar kaip? AAAAAAAAAAAAČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 11 01, 09:50)
Merginos, paaiškinkit dar kartą (žinau , kad  jau buvo diskutuota ta tema)-kodėl mums netikslinga drausti mašiniuko ne savo, bet vyro vardu? Ten kažkaip avarijos atveju mažai apmoka ar kaip? AAAAAAAAAAAAČIŪ.

kiek žinau, normaliai kaip priklauso apmoka, jei draudime nurodyta, kad vairuos ne tik tas, kurio vardu draudžiama, bet ir kiti vairuotojai (taip pat ir be patirties). jei nėra to nurodyta, tada ko gero draudimas ir nemokės.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 11 01, 08:50)
Merginos, paaiškinkit dar kartą (žinau , kad  jau buvo diskutuota ta tema)-kodėl mums netikslinga drausti mašiniuko ne savo, bet vyro vardu? Ten kažkaip avarijos atveju mažai apmoka ar kaip? AAAAAAAAAAAAČIŪ.

Jei apdrausi tik ant vyro, o avarija tu padarysi, tai draudimas sumokes tik 50% žalos.
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 31, 10:49)
Nu ka, keiciausi vakar ratus.Vyras parode, tai darbavaus po to jau viena.

Vasarą ir aš pati keičiau. Ant gatvės, su suknyte iki pusės šlaunų. rolleyes.gif
Gerai kai galima pasikeist ratus, ne tik padangas.
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2011 10 30, 12:10)
Kaip ilgasis savaitgalis vairuotojoms?  smile.gif
Aš šiandien lėksiu namo į Kauną,

Puikiai, visur apvažinėjau. Parvažiavau ir aš i Kauną, nedaug čia man, padainuoju ir namie. Siūlė fūra ją aplenkti, bet atsisakiau. Šiandien stengiausi 80 važiuot tai fūrų nepavijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 01 lapkričio 2011 - 17:44
Beje, grįždama sankryžoj suku į kairę per papildomą rodyklę, o iš priekio tokia mašinėlė kad lenda (suka į dešinę iš priekio), žiūriu kad visai nestabdo blink.gif Tai aš pasukau kairiau ir gazoooo, vos į priešpriešines neįlėkiau. ohmy.gif OMG, nesupratau kas ten jai, bet gi ji turėjo stabdyt, nes jai raudona buvo, o ne aš, ar ne taip? Nervina tokie, kuriu besisaugodama pati gali kažkam įvažiuot ir liksi kalta, o tas kurio saugojeisi nuvarys sau švilpaudamas be kaltės. mad.gif
Atsakyti
O man visai nebuvo nuotaikos vairuot...vaikai ir namu ruosa issunke, tai atsiputus pasedejau keleivio vietoj biggrin.gif Net keista buvo, kad nereikejo galvoti kaip ka daryti, kada rikiuotis ir t.t...jau ipratau.Ir vis i veidrodeli zvilgciojau, net nepastebejau...tik po to pagavau save, kad neatsipalaiduoju iki galo doh.gif Jau matyt liga, kai ismoksti vairuot...ir stabdi spaudi nors ir keleivio vietoj, ir i veidrodzius ziuri...
Atsakyti
Mieste masinu tai doh.gif Diena pati i kapines nuvairavau,vakare jau vyrui leidau biggrin.gif Pakeliui matem 4 masinas viena i kita atsidauzusias doh.gif Gerai,kad as visada saugaus atstumo stengiuosi laikytis rolleyes.gif
Beje teko siandien i griovi ivaziuoti blush2.gif Isstumti niekaip negalejom,gerai,kad atsirado,kas istempe blush2.gif
Atsakyti
Oi, gerai, kad viskas gerai baigesi blink.gif Masinu tai tikrai labai daug, o mum vaziuot kaip tik pro kelias kapines reikejo, masinos uosviui apziuret vaziavom.
Atsakyti