Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Tenka važiuot į marijampole via baltica. Geras ten kelias, bet norėtųsi, kad nebūtų priešais atvažiuojančių. Taip, dauguma traukiasi į kelkraštį. Ir aš traukiausi kai pirmą kartą važiavau. Daugiau nesitraukiu, nebent arti linijos, bet jos nekertu. Labai baisu važiuot kai linija per vidurį mašinos, kai iš šonų nieks neriboja baisu nulėkt į šalikelę, o iš kitos pusės baisu į fūra atsitrenkt. doh.gif Dar būna, kad priešais atvažiuojantis lenkia jo kryptim važiuojantį automobilį ir jei aš nepasitrauksiu tai jis į mane atsitrenks. Ir dar eismo salelių pilna, greičio ribojimų iki 70. Žodžiu yra ką veikt toje nedidelėje atkarpoje.
Atsakyti
sveikos

mb sogeris dirba furistu biggrin.gif sake kol juo nedirbo viskas atrode kitaip, o dabar supranta, kai privaziuoji letai vaziuojanti, kuri tau reikes aplenkt, ir nera galimybes- na srautas is priekio, lenkti draudziantys zenklai, tai furai sunkiau isibegeti kad spetu aplenkti smile.gif tada reikia didelio laisvo kelio ruozo smile.gif kiek teke vaziuoti Panevezio aplinkeliu kur eina nuo Kauno link Rygos- ten visos furos varo, tai vaziuoju kone grioviais doh.gif nes furos lenkia kolonomis, ir visos gryzineja i juosta taip kad tavo masinos prieki nunesu jei nepristabdytum doh.gif todel nors mb pyksta, bet varau per Panevezi (i man reikiama vieta galiu vaziuoti tiek per miesta, tiek aplinkeliu) blush2.gif nes bijau as tu furu blush2.gif

labiausiai siuo metu piktinuosi nesupratingais pesciaisiais- nes nenesioja atsvaitu, ne velnio nesimato tamsoj tu zmoniu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
maniau labiausiai nervuoja prisiklijave is siknos masinos. tai stengiuos per duag enziuret i galini veidrodeli.. vaziuoju sau keliu kur limitas 40 , virsiju +- 10 km/h BET nuolat kas nors prisiklijuoja! doh.gif vakarr toks gal 20 m pavaziavo is paskos, neiskentejo ir aplenke mane per autobusu istisine juosta! prie pirmojo gi sviesoforo as ji pavijau smile.gif nu nesuprantu kame cia toks mandrumas?
Papildyta:
bet koki as sapna tikroviska sanavau sianakt! net pabudau soke!
sapnuoju kad miegu ir ...prabundu masinoj! o kadangi jau sapne pabudau - tai buvau isitikinus kad jau nebesapnuoju. uz vairo pabundu kazkokioj keistoj pozoj, atsiremus i vaira. langai kaip v isada pas mane uzrasojo, nieko nematau, tamsu, variklis ijungtas, isjungiu varikli, uztraukiu rankini. ir pirma mintis - ar tik nepadariau avarijos? niekur neivaziavau? antra - negi as miegojau sianakt masinoj?! radau telefona(is tikruju ji radau lovoj) ir...pabudau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 03 lapkričio 2011 - 09:13
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 02, 16:28)
Tai ziemos laikotarpiu galima.Vasara negalima, kai tuo tarpu su paprastom zieminem padangom vasara vazineti galima.
Kai kazkada keitem ratus, tai zmogs apziurejes padangas pasake, kad ju dar galima nemesti lauk, nors ziemai nebetiks, bet vasara bus galima vazinet ir parode kaip issilupa dygliai.Tada ar tai menesiui reikejo ar kazkuriam trumpam laikui, nes pardavinejom masina ir nauju padangu nepirkom.Tai ir pamenu, kad su dygliuotom tik vasara negalima...

Sita zinau,bet va ,girdejau,kad kai kuriose salyse, dygliuotos jau uzdraustos,nes gadina kelius ir pas mus norejo lyg uzdrausti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 11 03, 10:26)
Sita zinau,bet va ,girdejau,kad kai kuriose salyse, dygliuotos jau uzdraustos,nes gadina kelius ir pas mus norejo lyg uzdrausti  g.gif .

jo man rodos norejo, ir jau ketino, bet neuzdraude..
Atsakyti
Ai, su savo masina uzsienin nevaziuosiu... biggrin.gif O kad kelius gadina tai jo.Ir dar furos kelius gadina, nu katik sutvarke atrodo, o jau provezos milziniskos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 03, 09:32)
Ai, su savo masina uzsienin nevaziuosiu...  biggrin.gif O kad kelius gadina tai jo.Ir dar furos kelius gadina, nu katik sutvarke atrodo, o jau provezos milziniskos  doh.gif

Apskritai tos fūros tokios baisios, kai lenkia, tai lenkia, atrodo, nespėsi sureaguot ir tuoj sutraiškys ar nupūs biggrin.gif Kai lenkia autostradoj, visada pasislenku truputį į dešinę, nes tie jų kampai mane labai gąsdina.
Atsakyti
apie atšvaitus
Atsakyti
Viabaltikos kelias tikrai geras, tik jis per siauras tokiam kiekiui masinu. Kazkada zadejo padaryti ji toki pat platu dvieju juostu kaip autostrada, bet tai ir liko tik pazadai, nes nera niekad tam lesu. O avariju ten tikrai daug, kiek zinau zada dar labiau greicio apribojimu padaryti, nu ir gerai, nera cia ko skraidyti.

O del dygliuotu oadangu, tai net i lenkija jau mums dygliuotoms negalima vaziuoti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 11 03, 11:55)
Kazkada zadejo padaryti ji toki pat platu dvieju juostu kaip autostrada, bet tai ir liko tik pazadai, nes nera niekad tam lesu.

Nu nieko...gal kai pabaigs valdovu rumus atsiras lesu ir tokiems nereiksmingiems dalykams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 03, 11:42)

Skaičiau kitam žurnale apie atšvaitus. Ir tiesa tokia, kad labai daug parduodamų atšvaitų yra nekokybiški, t.y. labai blogai atspindi šviesą. Noriu nusipirkt atšvaitą, ir saviškiams nupirkčiau, bet dbr bijau pirkt, nes iš jo naudos gali būt tiek kiek iš katino pieno. verysad.gif

Taša, na ir sapnas. blink.gif doh.gif as paskutiniu metu jau apsiraminau su auto sapnais. rolleyes.gif
Atsakyti
aš šeimą kaipir pernai jau aprūpinau atšvaitais.
geriau prastesnis, negu jokio.
na, nepamatys iš reikiamo atstumo, bet gal pamatys iš arčiau.... vis ankščiau stabdi paspais..
Atsakyti