Tai ziemos laikotarpiu galima.Vasara negalima, kai tuo tarpu su paprastom zieminem padangom vasara vazineti galima.
Kai kazkada keitem ratus, tai zmogs apziurejes padangas pasake, kad ju dar galima nemesti lauk, nors ziemai nebetiks, bet vasara bus galima vazinet ir parode kaip issilupa dygliai.Tada ar tai menesiui reikejo ar kazkuriam trumpam laikui, nes pardavinejom masina ir nauju padangu nepirkom.Tai ir pamenu, kad su dygliuotom tik vasara negalima...
Pas mane irgi dygliuotos...buvo komplekte kai masina pirkau, tokios apynaujes, tai
Va kiek sutaupiau...butu reikeje pirkt, tai buciau ir ratlankius pirkus, kad nereiketu permontuot vasariniu, nes kitam sezonui dar tiks.

QUOTE(Anzelikangell @ 2011 11 02, 16:43)
Nuo lapkricio pirmos iki balandzio pirmos galima su dygliuotom
) pas mane dbr tokios ir yra, tik dar lipduko neuzsiklijavau....

as tik sia ziema supratau (suzinojau) kad jos pas mane dygliuotos

nu blondine totali, atvazinejau ana ziema visa ir net minties nebuvo

Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 02, 16:51)
Pas mane irgi dygliuotos...buvo komplekte kai masina pirkau, tokios apynaujes, tai
Va kiek sutaupiau...butu reikeje pirkt, tai buciau ir ratlankius pirkus, kad nereiketu permontuot vasariniu, nes kitam sezonui dar tiks.

jo pas mane ir komplekte buvo sitos

Taip, mes jautrūs (lapai), nes mus ne taip mokino, nes nesmagu važiuot ir bijot, kad šalia važiuojantis bet kada iššoks prieš akis, nes mes stengiamės būti mandagūs, o iš kitų to nesulaukiam, nes mes dar prisimenam visas taisykles, saugius atstumus ir pan. Nes mus ta regitra kratė kaip žydą per karą. Ir tikrai (bent jau aš ant savęs pastebiu) pradedam chuliganaut keliuose, ty. elgtis taip, kaip kiti su mumis elgiasi, nepraleisti, neleisti įlįsti, pykti. Ir taip pat padėkoti, praleisti...aišku tai neišeina iš sveiko vairavimo ribų. O gal čia normalu..
Vistiek dar kiekvienas pagal charakterį vairuoja.
Jau tamsoj šiand važiavau, o baisiausia, kad reikia važiuoti keliu be jokių žibintų ir dar ten yra kokios trys perėjos.
tuoj vel atgal miestan varysiu.
Mergaitės, nei viena neatsakėt, kai man vos neįkalė vakar, ar tikrai ne aš būčiau kalta. Dar keista, kad galėtų būti ne mano kaltė, jei kas biškį tai atrodo aš kažką negerai darau.
uhu, šiand keturi mėnesiai mano vairavimui.

Jau tamsoj šiand važiavau, o baisiausia, kad reikia važiuoti keliu be jokių žibintų ir dar ten yra kokios trys perėjos.

Mergaitės, nei viena neatsakėt, kai man vos neįkalė vakar, ar tikrai ne aš būčiau kalta. Dar keista, kad galėtų būti ne mano kaltė, jei kas biškį tai atrodo aš kažką negerai darau.

uhu, šiand keturi mėnesiai mano vairavimui.

Sveikos, merginos,
Padekit ismastyti, kas butu kaltas tokioje situacijoje: kelias 3 juostu, as vaziuoju pirma juosta, o kaimynas trecia, ir abu vienu momentu pradedam rikiuotis i antraja juosta, ir jei susikaltumem, kuris kaltas?
jau antra karta situacijoje man vos neikale (na arba as vos neikaliau), nesuprantu kas kaltas
Padekit ismastyti, kas butu kaltas tokioje situacijoje: kelias 3 juostu, as vaziuoju pirma juosta, o kaimynas trecia, ir abu vienu momentu pradedam rikiuotis i antraja juosta, ir jei susikaltumem, kuris kaltas?

QUOTE(Aida 22 @ 2011 11 02, 20:26)
Sveikos, merginos,
jau antra karta situacijoje man vos neikale (na arba as vos neikaliau), nesuprantu kas kaltas 

Tas, kuriam kliutis is desines...

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 01, 19:05)
Beje, grįždama sankryžoj suku į kairę per papildomą rodyklę, o iš priekio tokia mašinėlė kad lenda (suka į dešinę iš priekio)
Jam matyt buvo rodykle per raudona.Mas mane prie namu tokia sankryza.Turetu praleisti tas, kuriam rodykle ties raudonu signalu, o ne sekcija.Bent taip supratau sita situacija...

QUOTE(Aida 22 @ 2011 11 02, 20:26)
Sveikos, merginos,

Kuriam is desines kliutis, tas turi praleist.
elenuxus, aciu.
Aciu merginos
taip ir galvojau, bet pasitikrinti nepakenkia

Nekenciu furu!!!! Jau kas per naglumas tai net keiktis norisi! Tenka vazineti is kauno i kedainius, viabaltikos keliu. Snd taip pat. Vairuoju trecias menuo. Snd vakare jau sutemus, visas viabaltikos kelias skendejo tirstame ruke, pirma karta teko vairuoti ruku, kelias matosi vos desimt metru turbut, tai nori nenori vaziavau 60-70, nieko nesimato...o fura mane dasivijo, prilipo belekaip arti prie galo ir spygina ilgom sviesom, tipo spausk gaza! Arba traukis! Trauktis neturiu kur, nebent i griovi, bet is baimes tikrai gali ten ir ivaziuoti! O lenkti negali, nes priespriesa masinu pulkas.... Taip pravaziavau gal tik pora km, bet jau streso uzturejau.. Kam tiek prilipti prie siknos, kad atrodo jei tik vos netycia pristabdysiu, sutrins mane i blyna! ir jau ne pirma karta taip....sakiau kita karta vaziuosiu pro jonava. Nes arteja ziema, bus isvis ziauru...
vajej tos furos tai atskiras pasaulis. budavo lenkia is abieju pusiu tai jausmas nekoks, atrodo suspaustu ir liktum zemes sliekas.
O pas mane prie namu vakarais nebedega papildoma rodykle i kaire. Jau ne pirmas vakaras laukiam laukiam nu ir neuzsidega. Kelias tustutelis. Anksciau tokiu laiku isvis tik geltonas mirksedavo, o dbr zalia tiesiai dega ir viskas. Tai ka, per tokia žalią ir nusukau.
Pas jus taip nebuna,kad vakarais neužsidega?
O pas mane prie namu vakarais nebedega papildoma rodykle i kaire. Jau ne pirmas vakaras laukiam laukiam nu ir neuzsidega. Kelias tustutelis. Anksciau tokiu laiku isvis tik geltonas mirksedavo, o dbr zalia tiesiai dega ir viskas. Tai ka, per tokia žalią ir nusukau.

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 02, 23:58)
vajej tos furos tai atskiras pasaulis. budavo lenkia is abieju pusiu tai jausmas nekoks, atrodo suspaustu ir liktum zemes sliekas.
Pas jus taip nebuna,kad vakarais neužsidega?

Vilniuj kai sviesoforai dirba naktiniu rezimu tai kai kuriose vietose rodykle uzsidega kas antra sviesoforo cikla (ar kaip ji ten pavadinti...

Papildyta:
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 11 02, 23:40)
Nekenciu furu!!!! Jau kas per naglumas tai net keiktis norisi! Tenka vazineti is kauno i kedainius, viabaltikos keliu. Snd taip pat. Vairuoju trecias menuo. Snd vakare jau sutemus, visas viabaltikos kelias skendejo tirstame ruke, pirma karta teko vairuoti ruku, kelias matosi vos desimt metru turbut, tai nori nenori vaziavau 60-70, nieko nesimato...o fura mane dasivijo, prilipo belekaip arti prie galo ir spygina ilgom sviesom, tipo spausk gaza! Arba traukis! Trauktis neturiu kur, nebent i griovi, bet is baimes tikrai gali ten ir ivaziuoti! O lenkti negali, nes priespriesa masinu pulkas.... Taip pravaziavau gal tik pora km, bet jau streso uzturejau.. Kam tiek prilipti prie siknos, kad atrodo jei tik vos netycia pristabdysiu, sutrins mane i blyna! ir jau ne pirma karta taip....sakiau kita karta vaziuosiu pro jonava. Nes arteja ziema, bus isvis ziauru...
kai mokiausi Dorkane,teorijos destytojas pasakojo mums apie Viabaltikos kelia,kaip ten baisu ir kokios avarijos buna