Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio nepakankamumas

QUOTE(kleopatraaa @ 2011 11 18, 15:55)
Na, kaip is savo gydytojos supratau, kad jei gimdos kaklelis del susitraukimu netrumpeja tai tie susitraukimai nieko tokio ir vaikscioti galima ir viska daryti. Bet jei del susitraukimu trumpeja gimdos kaklelis na tada jau negerai ir belieka tik gulimas rezimas ir ramybe ir tiketis kad viskas bus gerai. As asmeniskai kai kada nesuprantu ar sutraukia gimda ar vaikas juda. Nes buna kai vienoje pilvo puseje issoka labai didelis guzas, uzdedu ranka ir tik tada atleidzia. jausmas toks pat kaip kad visa gimda sutraukia, nezinau ar gali viena puse traukti ar cia tik vaikas kazka iremia smile.gif

Ir man buna , kad vienoj pusej toks guzas kietas iskyla, bet kitoj paciupineju- minksta blink.gif paklausiau daktares, sake, kad ten leliukas iskyla , nes jei gimda kieteja, tai visa, ne vienoj pusej. Man kai ateina tas sukietejimas, tai su niekuo nesumaisysi, kazkoks jausmas, kad visas pilvas i virsu kyla, is tiruju jis net trikampinis kazkoks pasidaro...neskauda, bet ir nepasakyciau, kad malonu.
Atsakyti
Sveikos,
Ilgokai dairiausi tokios temos, bet neradau.
Kvieciu prisijungti visas kas susidure su sia baisia diagnoze. ax.gif
Papildyta:
Siuo metu bandau isguleti ilgai laukta nestuma, labai laukiu visu kas susidure ir iveike sia diagnoze.
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2013 04 20, 13:45)
Sveikos,
Ilgokai dairiausi tokios temos, bet neradau.
Kvieciu prisijungti visas kas susidure su sia baisia diagnoze. ax.gif
Papildyta:
Siuo metu bandau isguleti ilgai laukta nestuma, labai laukiu visu kas susidure ir iveike sia diagnoze.

Laba smile.gif o cia tas pats kas padidejes gimdos tonusas ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Ne 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

na mano gimdos kaklelis tiek pirmo nestumo metu gerokai per anksti sutrumpejo ir pradejo atsidarineti vidines ziotys. Pirmojo nestumo metu velokai pastebeta buvo (30 savaite), tai padetis buvo ypatingai prasta, taciau saziningas gulejimas, jokio vaiksciojimo laiptais, jokiu sedejimu, ypatingai lotoso poza ar viena koja pasikisus, jokiu daiktu pakelimo nuo grindu ir t.t. Galimi veiksmai gulejimas lovoje ir nuejimas i tualeta. Zinoma buvo atliktas vaiko plauciu brandinimas del rizikos bet kada pagimdyti. Na ir rezultate gimdymas 37-38 savaite, labai greitas, vaikelis sveikas.

Siuo metu laukiuosi, kadangi vienas nestumas jau buvo problematiskas, si karta viska labai atidziai stebejo, tai vidines ziotys vel pradejo atsidarineti, pastebeta 26-27 savaite. Nuo tada ir guliu, o siandien jau pradedu 38 savaite. Taigi gulimo rezimo laikymasis tikrai padeda.

Ramybes, kantrybes ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Sveikos,
Gal atsiras kas dabar nestumo metu guli?
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2013 06 03, 11:04)
Sveikos,
Gal atsiras kas dabar nestumo metu guli?

Sveika 4u.gif 4u.gif
Stengiuos ir as gulet,Pavasari, tai padaryt buvo nesunku,kai oras prastas,bet dbr jau nesinori. Gimda pakieteja, bet nedaug,anksciau daugiau...bet as taip labai bijau, nes pries tai praradau maziuka 22 sav. tai tos baimes pas mane dbr pilnos kelnes, kaip sakau, sergu letine baime...kol kas net nesvajojau, negalvojau,tik tempiau laika. Vakar isdrisau nupirkt keleta sliauztu ir palikom uzstata uz vezima, bet tik del to,kad nedaug paprase ir sutiko palaukt.tai taip ir bega dienos. o dar visa vasara pries akis,labiausia gaila vyresnelio, jam sugadinta vasara bus, bet kaip nors pratempsim.
O del ko tau gulimas rezimas?
Atsakyti
Man nustatytas kaklelio nepakankamumas, guliu ir labai tikiuosi,
Kad mums pavyks. Manau ziema gulet lengviau dabar kai silta prie
Gulejimo nepatogumu prisodeda ir karstis.
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2013 06 07, 14:55)
Man nustatytas kaklelio nepakankamumas, guliu ir labai tikiuosi,
Kad mums pavyks. Manau ziema gulet lengviau dabar kai silta prie
Gulejimo nepatogumu prisodeda ir karstis.

o kokie simptomai kaklelio nepakankamumo?kaip jis nustate?
tai dbr sunku isgulet, norisi nulekt kur, ne tik paciai,bet ir seimynai...
Atsakyti
Aciu, labai miela zinute 4u.gif
Atsakyti
Laba, mielos mamytes
Esu nescia 27savaite ir labai nerimauju del vieno dalyko. Pabandysiu tai nupasakot, nes tiksliai nzn, kaip tai ivardinti. :/Kai einu i tualeta ar atsitupiu, toje vietoje, kur lytiniai organai, lyg taip kazkas issivercia, lyg spaustu pilvukas gimdos kakleli, ar kazkas panasaus... labai prasau Jusu pagalbos, nes nezinau, ar tai blogai. Man nestumas pirmas, vaikelis be galo laukiamas. P.s. Aciu mamytes uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(zm20 @ 2013 07 14, 22:09)
Laba, mielos mamytes
Esu nescia 27savaite ir labai nerimauju del vieno dalyko. Pabandysiu tai nupasakot, nes tiksliai nzn, kaip tai ivardinti. :/Kai einu i tualeta ar atsitupiu, toje vietoje, kur lytiniai organai, lyg taip kazkas issivercia, lyg spaustu pilvukas gimdos kakleli, ar kazkas panasaus... labai prasau Jusu pagalbos, nes nezinau, ar tai blogai. Man nestumas pirmas, vaikelis be galo laukiamas. P.s. Aciu mamytes uz pagalba

Ne forume turėtumėte konsultuotis, o skambinti gydytojai ir nupasakoti savo nusiskundimus.
Atsakyti