savo vargsa rauksletuka papuost sugalvojau
palikau bent siek tiek sveikesnius... viena sakele visai gerai atroso... a tie kur liko be nieko, tai atrodo kaip sudziuve kaskoki, traskantys liko
QUOTE(Amun Ra @ 2011 11 20, 11:21)
savo vargsa rauksletuka papuost sugalvojau
palikau bent siek tiek sveikesnius... viena sakele visai gerai atroso... a tie kur liko be nieko, tai atrodo kaip sudziuve kaskoki, traskantys liko

Kaži ar iš tų senolių kas beišaugs, gal vertėjo sveikas šakeles į naują žemę ir įšaknydint
QUOTE(pavilonyte @ 2011 11 20, 14:18)
Kaži ar iš tų senolių kas beišaugs, gal vertėjo sveikas šakeles į naują žemę ir įšaknydint 
Labai sunkiai. Tavo augaliukas neserga,jis tiesiog paseno
QUOTE(merga @ 2011 11 20, 15:14)
cia mano paseno? jei mano tai kodel taip staiga? viskas buvo gerai kol nepersodinau... na bet jau naujos sakeles atsigavo, isgrazejo...
QUOTE(Amun Ra @ 2011 11 21, 07:39)
cia mano paseno? jei mano tai kodel taip staiga? viskas buvo gerai kol nepersodinau... na bet jau naujos sakeles atsigavo, isgrazejo... 
Pati pagalvok. Realiai jie auga kitaip .O pasak rusų botaniko Fiodorovo, mes juos labai mylim tuo greitiname vegetacijos procesą
Maniškis vienas ir taip pat buvo atrodę,tad aš jį tik šnai,šnai ir keleio senos šako s yra ,o šiaip naujas vazonėliyje palikuonis gyvena
QUOTE(Fiorella @ 2011 11 22, 13:57)
Laaabai gražu
QUOTE(Fiorella @ 2011 11 22, 13:57)
fantastika
as tai laukiu savo baltai zydincio kaleduko,jau pumpurai nemazi
Ačiū už pagyras mano gražuoliui
Manasis kalėdukas keistas, pagal tas instrukcijas kaip reikia auginti, man jis vos nenumirė
Tai padariau atvirkščiai, pastačiau kur šviesiausia, kur daugiausiai saulės, laistau kartą į savaitę ir vat pirmą kartą man taip sužydėjo per tris metus
O tada vos gyvas paipaliojosi, jau apie žiedus nekalbu - tokių nė su žiburiu nerasdavau
QUOTE(Fiorella @ 2011 11 22, 16:03)
Ačiū už pagyras mano gražuoliui
Manasis kalėdukas keistas, pagal tas instrukcijas kaip reikia auginti, man jis vos nenumirė
Tai padariau atvirkščiai, pastačiau kur šviesiausia, kur daugiausiai saulės, laistau kartą į savaitę ir vat pirmą kartą man taip sužydėjo per tris metus
O tada vos gyvas paipaliojosi, jau apie žiedus nekalbu - tokių nė su žiburiu nerasdavau 
Juk visad būna išimčių