Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

savo vargsa rauksletuka papuost sugalvojau doh.gif biggrin.gif palikau bent siek tiek sveikesnius... viena sakele visai gerai atroso... a tie kur liko be nieko, tai atrodo kaip sudziuve kaskoki, traskantys liko

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amun Ra @ 2011 11 20, 11:21)
savo vargsa rauksletuka papuost sugalvojau  doh.gif  biggrin.gif  palikau bent siek tiek sveikesnius... viena sakele visai gerai atroso... a tie kur liko be nieko, tai atrodo kaip sudziuve kaskoki, traskantys liko

user posted image

Kaži ar iš tų senolių kas beišaugs, gal vertėjo sveikas šakeles į naują žemę ir įšaknydint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 11 20, 14:18)
Kaži ar iš tų senolių kas beišaugs, gal vertėjo sveikas šakeles į naują žemę ir įšaknydint  ax.gif

Labai sunkiai. Tavo augaliukas neserga,jis tiesiog paseno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 20, 15:14)
Labai sunkiai. Tavo augaliukas neserga,jis tiesiog paseno  mirksiukas.gif

cia mano paseno? jei mano tai kodel taip staiga? viskas buvo gerai kol nepersodinau... na bet jau naujos sakeles atsigavo, isgrazejo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amun Ra @ 2011 11 21, 07:39)
cia mano paseno? jei mano tai kodel taip staiga? viskas buvo gerai kol nepersodinau...  na bet jau naujos sakeles atsigavo, isgrazejo...  smile.gif

Pati pagalvok. Realiai jie auga kitaip .O pasak rusų botaniko Fiodorovo, mes juos labai mylim tuo greitiname vegetacijos procesą wink.gif
Maniškis vienas ir taip pat buvo atrodę,tad aš jį tik šnai,šnai ir keleio senos šako s yra ,o šiaip naujas vazonėliyje palikuonis gyvena smile.gif
Atsakyti
Sveikos, rodau savo kalėduką, žydi, oj kaip žydi ir dar galo nesimato visai wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 11 22, 13:57)
Sveikos, rodau savo kalėduką, žydi, oj kaip žydi ir dar galo nesimato visai  wub.gif

user posted image

Laaabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 11 22, 13:57)
Sveikos, rodau savo kalėduką, žydi, oj kaip žydi ir dar galo nesimato visai  wub.gif

user posted image

drinks_cheers.gif grazu labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
fantastika wub.gif as tai laukiu savo baltai zydincio kaleduko,jau pumpurai nemazi ax.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano gražuoliui 4u.gif Manasis kalėdukas keistas, pagal tas instrukcijas kaip reikia auginti, man jis vos nenumirė doh.gif Tai padariau atvirkščiai, pastačiau kur šviesiausia, kur daugiausiai saulės, laistau kartą į savaitę ir vat pirmą kartą man taip sužydėjo per tris metus bigsmile.gif O tada vos gyvas paipaliojosi, jau apie žiedus nekalbu - tokių nė su žiburiu nerasdavau ax.gif
Atsakyti
o štai pagaliau ir mano grožis pražydo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 11 22, 16:03)
Ačiū už pagyras mano gražuoliui 4u.gif Manasis kalėdukas keistas, pagal tas instrukcijas kaip reikia auginti, man jis vos nenumirė doh.gif Tai padariau atvirkščiai, pastačiau kur šviesiausia, kur daugiausiai saulės, laistau kartą į savaitę ir vat pirmą kartą man taip sužydėjo per tris metus  bigsmile.gif O tada vos gyvas paipaliojosi, jau apie žiedus nekalbu - tokių nė su žiburiu nerasdavau  ax.gif

Juk visad būna išimčių mirksiukas.gif augalai kaip ir žmogus su savais čiudais smile.gif
Atsakyti