Merginos, jei krenta lapeliai nuo paskutinio narelio-perlaistau ar nedalieju?? ir dar-siais metais maniskis net nesiruosia krauti pumpuru, kuomet pernai jau spalio menesi krove, o lapkriti zydejo graziausiai, kazi, kame reikalas??
QUOTE(Nidulia @ 2011 12 21, 00:57)
Merginos, jei krenta lapeliai nuo paskutinio narelio-perlaistau ar nedalieju?? ir dar-siais metais maniskis net nesiruosia krauti pumpuru, kuomet pernai jau spalio menesi krove, o lapkriti zydejo graziausiai, kazi, kame reikalas??
Viena iš priežasčių gali būti. Nieko baisaus,jis kaupiasi.sumažinkti laistymą iki mininmumo
MERGA, KURI? PERLAISTYMAS AR NEDALIEJOMAS? dEL KO KRENTA GALIUKAI??
O kaupiasi kam?? zydejimui per velykas?
Siknius, pernai visas riuzavas buvo jau lapkricio menesi, o dabar tik galiukus meto 
va koks dickis, isivaizduojate kaip jis atrode, apsipyles ziedais, o siais metais tinginiauja

Kaip man zinoti del perliejimo? ikisu pirsta, lyg ir neslapia. Galiukai krenta tokie pabliuske, tarsi dregmes neteke. Nakas jam siais metais pasidare? Gal jo purksti negalima? Norejau dulkes nuplauti, tai vis papurksdavau.
va koks dickis, isivaizduojate kaip jis atrode, apsipyles ziedais, o siais metais tinginiauja

Kaip man zinoti del perliejimo? ikisu pirsta, lyg ir neslapia. Galiukai krenta tokie pabliuske, tarsi dregmes neteke. Nakas jam siais metais pasidare? Gal jo purksti negalima? Norejau dulkes nuplauti, tai vis papurksdavau.
QUOTE(Nidulia @ 2011 12 21, 21:49)
MERGA, KURI? PERLAISTYMAS AR NEDALIEJOMAS? dEL KO KRENTA GALIUKAI??
Siknius, pernai visas riuzavas buvo jau lapkricio menesi, o dabar tik galiukus meto 

Jei labai gaisiai žydėjo tai gali sukrauti pumpurus sausio gale arba po poilsio pavasarį.
Drėgmę geriausia nustatyti su plonu mediniu pagaliuku kišant jį į vazono dugną ar į į statomo vazono dugną.
keletas žiedų....

Maniškio šaknys lipa per viršų ir per dugną.... manau laikas persodinti, nes žydėt nesiruošia. bet kiek skaičiau jiems patinka glaustai. tai dilema :[
QUOTE(merga @ 2011 12 22, 13:32)
Jei labai gaisiai žydėjo tai gali sukrauti pumpurus sausio gale arba po poilsio pavasarį.
Drėgmę geriausia nustatyti su plonu mediniu pagaliuku kišant jį į vazono dugną ar į į statomo vazono dugną.
o tresti mineralinemis trasomis reikia ziema?? vietos nekeiciau 2 metus, skersveju ten nera.
o kaip su tuo pagaliuku nustatyti dregme?
QUOTE(evers @ 2011 12 26, 17:16)
Gražuoliai
deje saviškiu vardų nežinau...buvau pas merga užsiprašiusi....tai reiks lyst į jos albuma ir lygint žiūrėt ką auginu...
tik pirmoj foto iš parduotuvės,ir 3-4 čia senovinis....
QUOTE(evers @ 2011 12 27, 21:17)
deje saviškiu vardų nežinau...buvau pas merga užsiprašiusi....tai reiks lyst į jos albuma ir lygint žiūrėt ką auginu...
tik pirmoj foto iš parduotuvės,ir 3-4 čia senovinis....
Tie "senoviniai" taip pat labai mieli
QUOTE(astarte12 @ 2011 12 28, 13:12)
o mano "kalėdukas" sublūdijo: šiais metais ne itin žydėjo (įtariu, kad per tamsu arba į per didelį vazoną persodinau), dabar telikęs vienas žiedas, bet...vakar pamačiau, kad vėl jau su pumpurais ir ruošiasi žydėti negausiai. Čia normalu?
Gal čia ir nenormalu, bet mano kalėdukas senovinis panašiai žydi jau antrą mėnesį - dabar jau trečią kartą su pumpurais ir pakankamai gausiai, nes nemažas ir stovi geroje vietoje. Matyt, išsigando, nes ruošiausi jį pakeisti kokiu kitu augalu.